pocket pc phone edition מישהו מכיר את הגירסה המשולבת של סלולרי ומחשב אני צריך המלצות תודה
T tomer0 New member 4/4/03 #1 pocket pc phone edition מישהו מכיר את הגירסה המשולבת של סלולרי ומחשב אני צריך המלצות תודה
C castroman New member 4/4/03 #2 יצא לי לשחק קצת במכשיר הXDA שהוא בעל מערכת ההפעלה הזאת, היא ממש כמו הpocket pc 2002 עם מספר תוספות...
יצא לי לשחק קצת במכשיר הXDA שהוא בעל מערכת ההפעלה הזאת, היא ממש כמו הpocket pc 2002 עם מספר תוספות...
ב בועז ארדר New member 5/4/03 #3 למעונינים ב-XDA ניתן לרכוש מספר מכשירים בודדים מייבוא אישי ב"אונרוד", קיים במלאי מכשיר משומש בן חודש לערך עם עברית לוגית ברשיון במחיר 900 דולר בלבד...
למעונינים ב-XDA ניתן לרכוש מספר מכשירים בודדים מייבוא אישי ב"אונרוד", קיים במלאי מכשיר משומש בן חודש לערך עם עברית לוגית ברשיון במחיר 900 דולר בלבד...
R roberto3950 New member 5/4/03 #4 אני שמעתי שפסלו אותו בסלקום ובפרטנר האם זה אומר משהו על איכות המכשיר ??? כניראה שכן. כדאי להמתין לדור הבא , גם HP בחרה לא לצאת עדיין עם מכשירים כאלו כניראה שיודעים למה.
אני שמעתי שפסלו אותו בסלקום ובפרטנר האם זה אומר משהו על איכות המכשיר ??? כניראה שכן. כדאי להמתין לדור הבא , גם HP בחרה לא לצאת עדיין עם מכשירים כאלו כניראה שיודעים למה.
ב בועז ארדר New member 5/4/03 #5 שימוש ב-XDA אני ורבים אחרים משתמשים בו בהנאה ושימושיות רבה... האם זה אומר משהו??? כניראה שכן.
ב בועז ארדר New member 5/4/03 #7 אין קשר בין ההערות שלך לבין ביקורת אמיתית על איכות המכשיר. אם יש פגם כלשהו הידוע לך בבקשה פרט...
R roberto3950 New member 5/4/03 #8 אני מציע שתחזור ותקרא את מה שכתבתי לא הערתי על איכות המכשיר. כתבתי שהוא ניפסל לשימוש בסלקום ופרטנר, והמבין יבין.
אני מציע שתחזור ותקרא את מה שכתבתי לא הערתי על איכות המכשיר. כתבתי שהוא ניפסל לשימוש בסלקום ופרטנר, והמבין יבין.
א אדם צייט New member 5/4/03 #9 השמועות שלך לא נכונות סלקום תחל לשווק את המכשיר לקראת אמצע-סוף אפריל. אחלה מכשיר באמת, למרות שבארץ לא ישווק ה-XDA אלא גרסה יותר מתקדמת שלו.
השמועות שלך לא נכונות סלקום תחל לשווק את המכשיר לקראת אמצע-סוף אפריל. אחלה מכשיר באמת, למרות שבארץ לא ישווק ה-XDA אלא גרסה יותר מתקדמת שלו.