POCO X3 GT

רכשתי את המכשיר הזה, אחרי ששנים רבות הייתי עם וואווי שהיה מצויין פשוט.
הממשק מגוחך מאוד מבחינת שפה. אמנם כבר רככשתי את המכשיר, מכיוון שנתקעתי בלי, רציתי לדעת איך המכשיר?
ראיתי שיש לו 4K, איך אני מצלם באיכות כזאת?

הקלטת שיחות- היה לי בסרגל של השיחה, אבל כשלחצתי עליו להקליט רשם שגיאה. הפעלתי מחדש ונעלם לי האייקון.
איך אני מגדיר הקלטת שיחות? איך אני מגדיר שיקליט מהרגע שהשיחה מתחברת?

בשיחה על רמקול, הצד השני לא שומע אותי. איך אני בודק תקינות של הספיקר? בשיחה באוזן אין בעיה.

נערך לאחרונה ב:
תודה לכם על התגובות והסקירה.

מה נובה עושה?
לגבי הקלטת שיחות- כמו שאמרתי, זה היה לי לרגע ואז בעדכון נעלם. אין איזו פריצה או הגדרה שתחזיר לי אותה? (בנובה 5T שיניתי הגדרה/התקנתי משהו שאני כבר לא זוכר, והקלטת השיחות חזרה/הופיעה לי בחלון של החייגן.)
- איך אני מוודא אם תקלה או לא?

k-don

Well-known member

מה נובה עושה?
לגבי הקלטת שיחות- כמו שאמרתי, זה היה לי לרגע ואז בעדכון נעלם. אין איזו פריצה או הגדרה שתחזיר לי אותה? (בנובה 5T שיניתי הגדרה/התקנתי משהו שאני כבר לא זוכר, והקלטת השיחות חזרה/הופיעה לי בחלון של החייגן.)
תנזה לעבור לממשק באנגלית ותראה אם מופיעה הקלטת שיחות.
אם כן, תבצע הקלטה בודדת ואז תחזור לממשק העברית

em28

Well-known member

מה נובה עושה?
- לונצ'ר חליפי - נובה או כל לונצ'ר אחר מתלבש על הממשק ונותן לו אפשרויות אחרות, כמו אנדרואיד אוטו במולטימדיה.
- הקלטת שיחות - אין לי מה להוסיף על מה שכידון הציע, גוגל חירבשה (בגלל סיבות משפטיות) את הקלטת השיחות בלא מעט גרסאות ושיאומי ניסתה ללכת בין הטיפות (להתאים גרסה למדינה) - בקיצור, בלגן.
- תקלה - המכשיר חדש ? תפעיל אחריות !

בדקתי שוב פעם את הרמקול, נראה שזה עובד. מוזר. לא יודע למה הוא לא עבד.
אגב, יש אפשרות לשמור את הסידור של מסכי הבית? כך שבפעם הבאה שאוריד את האפליקציות הן יסתדרו לי אוטומטית במקום שאזיז אותם ידנית ממקום למקום?

em28

Well-known member
אחלה מכשיר במחיר מגוחך.
- אם לא התחברת לממשק, תמיד אפשר להוריד לונצ'ר אחר, אני ממליץ על NOVA
- בהגדרות המצלמה, לדעתי ברירת המחדל היא הגבוהה ביותר - ושוב, תמיד אפשר להוריד אפליקציית מצלמה אחרת, אני ממליץ על GCAM
- מאז שגוגל חסמה את אפשרות הקלטת ההקלטת שיחות במכשירי שיאומי היא הימור - לפעמים אפילו באותו דגם
- נשמע כמו תקלה

אחלה מכשיר במחיר מגוחך.
- אם לא התחברת לממשק, תמיד אפשר להוריד לונצ'ר אחר, אני ממליץ על NOVA
- בהגדרות המצלמה, לדעתי ברירת המחדל היא הגבוהה ביותר - ושוב, תמיד אפשר להוריד אפליקציית מצלמה אחרת, אני ממליץ על GCAM
- מאז שגוגל חסמה את אפשרות הקלטת ההקלטת שיחות במכשירי שיאומי היא הימור - לפעמים אפילו באותו דגם
- נשמע כמו תקלה
שאלה נוספת כשאני גולל מטה את. חלון ההתראות אני לא רואה את ההתראות מהאפליקציות אלא את ההגדרות של המכשיר(למשל וויפי, בלוטות', מיקום,nfc, וכדומה).
כדי לראות את ההתראות אני מחליק ימינה/שמאלה ואז הן נחשפות.
איך להגדיר שבהחלקה מטה, אני רואה את ההתראות כברירת מחדל?

JEK12345JEK

Well-known member
שאלה נוספת כשאני גולל מטה את. חלון ההתראות אני לא רואה את ההתראות מהאפליקציות אלא את ההגדרות של המכשיר(למשל וויפי, בלוטות', מיקום,nfc, וכדומה).
אתה לא צריך לעשות דבר
מראש המכשיר לגלול בקו ישיר למטה מצד ימין = ההגדרות
מראש המכשיר לגלול בקו ישיר למטה מצד שמאל = ההתראות

בקשר לרמקול
היכנס להגדרות > הגדרות נוספות > איפוס רמקול

JEK12345JEK

Well-known member
הגדרות > מרכז בקרת התראות > סגנון מרכז הבקרה > גרסה ישנה = הגדרות והתראות יחד/גרסה חדשה = צד ימין הגדרות צד שמאל התראות

למעלה