Chemical Venom

New member
Points ../images/Emo32.gif Authority

אמממ מה אתם אומרים בקשר לזה שלירון שיקרה לנו על זה שמיוז תפיק את פאניק! לדעתי זה היתה תרמית גדולה שלה והיא יידעה מההתחלה שזה לא היה נכון חחחחחחח

Chemical Venom

New member
דרך אגב כל מה שאני אומר זה בגלל

שמשעמם לי וכבר אני לא יודע מה לעשות עוד הגשם הזה כולא אותי בבית!!! אין אוטו!!

t a o t a o

New member
מה פתאום

כל ההתכתבויות שלה עם ההנהלה של מיוז והכל, אם תשאלו אותי , היא בכלל זו שתכננה את כל העניין, ניסתה לגרום לשיתוף פעולה בין מיוז לפאניק כדי שסוף סוף הפער בין ה"מחנות" של שתי הלהקות (או שנגיד ז'אנרים?) יגושר ולא יהיו ריבים ואז תהיה לה עבודה קלה בתור המנהלת. הא, הא! עכשיו נדפקת, זה לא יעבוד, ריבים, ריבים, יאללה מכות! (לא, לא באמת. ראית איך אנחנו ילדים מה-זה טובים בזמן האחרון?)

CitizenErased

New member
חח אבלות!

מתעליכם
NAH, הלוואי וזה היה תרמית שלי, אז לא הייתי מתאכזבת חח כתבו על זה בפורום הרשמי של מיוז.. ובאתר המעריצים הגדול ביותר שלהם - muselive.com אפילו בפורום של פאניק היה על זה (זה התחיל מהפורום של מיוז ואיכשהו גלש גם לשם) אז כן, באסה.

AurelieG

New member
כן לירון.. אל תתממי פתאום!!! חח סתם

האמת גמני הוזרמתי מהדבר הזה על מיוז ופאניק חחח

lestatgirl

New member
זה מה שקורה ששומעים יותר מידי מיוז.

או שסתם קוראים ראיונות עם מת'יו בלאמי.. או שאתה על פטריות קסם..

CitizenErased

New member
חחחחחחחח כן אה? ../images/Emo2.gif

האמת שזה נכון. פתאום אתה מחפש קונספירציה בכל דבר ומאמין שצופים בנו ואנערף חחחח אבל אני לא המצאתי את זה!!!!!!!!!11111111#%@^$&&#$%&%#

lestatgirl

New member
לא, את לא המצאת את זה מה פתאום!!

זה הקולות בראש שלך, או האנשים בחלוקים הלבנים?.. (רציתי להוסיף הערה על כדורים ועל לבלוע אותם במקום לירוק אבל זה התחיל להישמע ממש רע..)

MoonyAvFreak

New member
Angels and airwaves ../images/Emo220.gif

מכירים? אוהבים? P: בואו להחיות את הקומונה. פליז היא מתה ומגיע להם. בקרוב יצאו להם דברים חדשים אז בואו להתעדכן :) למי שלא מכיר הנה לינק למייספייס שלהם ולמי שכן בואו לקומונה! :)

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרוצים לפרסם את הלהקה/קומונה..

שאתם אוהבים?
הנה הזדמנות. כמו שכתבתי כאן בעבר אני עובדת על פורטל רוק גדול שיכלול בין היתר "מאגר" של להקות שיתעדכן כל הזמן כמובן. אם יש לכם קומונה/פורום של להקת רוק, בתפוז או כל מערכת פורומים ישראלית אחרת ובא לכם שאני אשים לינק אז אתם מוזמנים להגיד לי כאן או בפרטי. כמו כן אם בא לכם לעשות צעד אחד קדימה ו"לפרסם" את הלהקה שאתם אוהבים למבקרים שיהיו לאתר, אתם יותר ממוזמנים לשלוח לי ביוגרפיה של הלהקה בעברית או ביקורת לאלבום או כל דבר אחר שעולה לכם בראש.

../images/Emo187.gifקומונת הראסמוס מתחדשת../images/Emo70.gif

שלום לכולם
אנו מזמינים אתכם לקומונת הראסמוס - מס' 162. בקומונה תוכלו למצוא עידכונים לגבי הלהקה וחבריה, מידע כללי, פינות, משחקים, תמונות, שאלונים, דיונים ועוד
אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה להקליק -http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=162 ואנחנו נקבל אתכם בברכה
ולירון, נשמח אם תשימי את הלינק לקומונה בפורטל =]

Chemical Venom

New member
../images/Emo41.gif שאלה..

תגידו האלבום החדש של Within Temptation ייצא כבר?? כי הסינגל החדש שלהם What Have You Done נשמע מאוד מבטיח! וסגנון חדש ללהקה..

BabyShambles

New member
דחוףדחוףדחוףדחוף!

אמממ שאלה די מטומטמת אבל לא נורא. איכשהו נמחק לי הוורד מהמחשב ואני ממש חייבת וורד, יש איזה אתר שאפשר להוריד ממנו וורד? זה אפשרי בכלל?

orw93

New member
לא חושבת../images/Emo205.gif

זה אופיס. אופיס עולה כסף.

למעלה