polar s120 vs . polar a5

דןk2

New member
polar s120 vs . polar a5

על איזה פולאר אתם ממליצים יותר מבין שתי הדגמים איזה יותר אמין ועמיד המחיר לא משנה. מצפה לתשובות ישירות.. תודה והמשך יום חורפי נעים דן.

Gad86

New member
שים לב

ל 120 אין חישוב שריפת קלוריות. לי זה חשוב ולכן החלפתי, אם זה לא חשוב לך ה- 120 מצויין עם נטייה לריצות, A5 הוא בסיסי - לא רע בכלל.

יעקב 471

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo94.gif../images/Emo78.gifשריפת קלוריות

מישהו יכול להגיד עד כמה חישוב שריפת הקלוריות בשעוני הפולאר הוא אמין.מישהו ניסה פעם להצליב מידע בין הפולאר לבין מקור מידע אחר על מנת לוודא את אמינות המכשיר? משום מה יש לי הרגשה שהחישוב של המכשירים האלו בכל הנוגע לשריפת קלוריות הוא לא מדויק.מה דעתכם ???

Gspin

New member
שאתה צודק

לפולאר אין נתונים חשובים, וביניהם lean body mass, ורמת הוצאת הכוח. בקיצור...שווה ל- אין אייקון של זה.

לא בדיוק.

אם מדובר בשעון שבו ניתן להכניס את הנתונים האישיים, ובעיקר VO2MAX ודופק מקסימאלי(בהנחה שאתה יודע מהו הנתון שלך), אז נתון הקלוריות יהיה די אמין - כמובן לא מדוייק בצורה מוחלטת, אך נותן מדד סביר לחלוטין.

gsprukt

New member
יש אחד קוראים לו שוגי

בחור "בריא" וגם חמוד אמר לי שמאז שהוא מודד קלוריות בפולאר הוא רק משמין כי השעון נותן לו לגיטימציה לאכול... מצד שני, אין עליו בירידות. המסה, המסה...

דןk2

New member
תודה על ההסברים בלא מובנים האלה..

חחחחחח... אבל בסוף מצאתי דיל נחמד אני קונה את ה polar s210 תודה על הניסיון לעזור דרך אגב שוגי גר באילת נראה לי ושגרים באילת אז האוכל כל כך זול שפשוט חבל לא לאכול חחחח

למעלה