poll (כן, שוב)

Major Thom

New member
poll (כן, שוב) ../images/Emo98.gif

הממ.. הפורום מת ומשעמם לי, מה שאומר שהגיע הזמן לעוד אחת מההודעות הארוכות שלי (נדפקתם, מה לעשות
). אוקיי, אז האלה הפעם היא - מה הם הרגלי צריכת המוסיקה שלכם? מתי אתם שומעים מוסיקה, כמה, למה, איזו (טוב, את זה די מיצינו כבר, לדעתי), איפה וכו´ וכו´. אני, כרגיל, אתחיל..
אז.. אני שומעת מוסיקה כמעט כל הזמן. אם אני בבית אז במחשב (אין לי מערכת..
), אם אני בחוץ אז דיסקמן.. בכל אופן, אני שומעת מוסיקה כמעט תמיד, וכמעט בכל מקום, בדרך כלל ברקע לדברים אחרים, למרות שלפעמים לא. אני אוהבת לשמוע בדיסקים שלמים, כי דיסק הוא הרבה יותר שלם משיר בודד (הוא גם אומר הרבה יותר על כיוון מסויים של להקה).. ו.. אממ.. זהו
.
air / don´t be light

polyethylene

New member
טוב, עכשיו אני... ../images/Emo108.gif

בבוקר עוד לפני שאני מתעוררת המערכת כבר נדלקת עם דיסק שבחרתי בערב שלפני, וזה כדי שהמוסיקה תיכנס לי למח ואני אקום.
בדרך לעבודה - דיסקמן, הדיסק מתחלף אחת ליומיים בערך, ואני מנסה שלא לקפח שום דיסק ולהקשיב לכולם (אבל זה לא כל כך מצליח...)
לעבודה אני מגיעה בד"כ ראשונה ומדליקה את הרדיו, גלגל"צ...אני יודעת, לא כולם סובלים את התחנה הזאת, אבל תודו שזה עדיף מ 99... בעבודה אני גם אחראית להתעצבן על המתכנתת שמכבה לי את הרדיו בכל פעם שאני יוצאת, ולהסביר לה בפעם האלף שאני בלי מוסיקה לא יכולה להתרכז (לפעמים אני ממש רוצה להרוג אותה
. בדרך חזרה הבייתה - שוב הדיסקמן (ואם אני אתחתן עם עובד אנרג´ייזר אז אני אחסוך המון על בטריות...) בבית - המערכת נדלקת, בד"כ 88 fm או דיסק. הולכת לישון עם מוסיקה ברקע. ומיציתי את היום... אז אפשר לומר שאני צרכנית כבדה של מוסיקה
smiths - louder than bombs

Eclipsed 0

New member
בקשר לבטריות...

יש לי בטריות נטענות - מאוד מומלץ. הבטריות והמתקן זה עסק יקר יחסית, אבל זה עדיף על 20 ש"ח לכל חבילה. צריך להחליף אותן פעם בחצי שנה עד שנה אני חושבת, המתקן שלי מאוד ישן, כך שאני לא בטוחה מה בקשר לחדשים. בכל מקרה, זה עדיף לדעתי.

כל הזמן

מקצת אחרי שאני מתעורר, כל הזמן, בעבודה מול המחשב שומע או דיסקים שלמים או שירים בודדים מהמחשב, בזמן נגינה שומע את השירים שאני מנגן או את עצמי מנגן, אם אני יוצא מהבית אז שומע באחד מהמכשירים הניידים, וכמובן לפני השינה, שם משהו שקט, אני חושב שזהו? ועכשיו אני אנסה לשלב פה משהו שעשיתי בפלאש ברקע: faith and the muse - sparks

rachelmerav

New member
להזכירכם אני לומדת מוסיקה מאוניברסי

אז הכל כל עוד זה לא ממוסכר ואני אוהבת לנתח את מה שאני שומעת (דרגות הרמוניות, משקלים וכו´) כן אני יודעת שאני בן אדם חולה. אבל אני מוסיקאית של מוסיקה אומנותית (מוסיקה עם תווים) אז זה די צפוי

Major Thom

New member
למה הכוונה

מוסיקה אומנותית - מוסקיה עם תווים..? לכל מוסיקה יש תווים (זה כל הקטע במוסיקה..) הכוונה לקלאסית? והשאלה היתה יותר לכיוון של כמה את שומעת ומתי..
weezer / smile

למעלה