poll - קליפים

Major Thom

New member
poll - קליפים ../images/Emo168.gif

קליפים של רדיוהד - את מי אתם הכי אוהבים? מי הכי חכם? הכי נמאס? הכי משעמם? הכי משעשע? איזה קליפ אתם יכולים לראות במשך שעות? איזה קליפ אף פעם לא הבנתם? התשובות שלי - הכי אוהבת את high and dry בגרסת UK, לפחות נכון לעשיו (הוא חמוד!) ואת street spirit גם, כמובן. just ו-no surprises הם הכי חכמים, אבל just קצת נמאס. stop wispering שיעשע אותי, במיוחד בגלל השיער של ת´ום. ו-i might be wrong הוא זה שלא הבנתי, ואולי בגלל זה הוא גם נורא משעמם אותי. וזהו. עכשיו תורכם.
manic street preachers / from despair to where

power play

New member
כולם...אוהב אפילו את מה שהורדתי

מהופעות חיות.. יש לי קליפ שמראים לשנייה את קולין חוטף זץ מהגיטרה

Major Thom

New member
הו, הופעות חיות זה הכי כיף..

באחת ההופעות של paranoid android, באיזה פסטיבל אני חושבת, רואים בחלק של ה-rain down את אד יושב כזה, נח ומקפל שרוולים ואת קולין מסתובב על הבמה משועמם ושר את המילים.. ובסוף הוא נותן קפיצה מצחיקה כזאת, לגמרי לא קשורה.. הופעות חיות זה מאד כיף.
manic street preachers / life becoming a landslide

power play

New member
יש לי את זה גם

בסוף הקטע העצבני הראשון גם תום נותן קפיצה ועפה ממנו זיעה לרצפה של הבמה. הוא גם עושה צעד תימני כזה אחורה בהופעה חיה בדבלין (אני חושב) בשיר optimistic אבל רוב ההופעות החיות של השירים הישנים באיכות גרועה.

Esmena

New member
אני שונאת הופעות חיות , לא משנה

של מי..רק מה, לא מזמן היה באמ.טי.וי 3X Live של רדיוהד( קריפ, נו סופרייזס, ג´אסט- כן, כן, בסדר הזה) . היה נחמד, ואגב, אפילו בתור אחת שביצועי הופעות צורמים לה באוזן, מדובר ברצועה מבורכת- R.E.M (למה שאני אראה מההתחלה, למה?) ביורק(כ"נל. טוב שיש אנשים טובים שמתקשרים) גארבג´( למה שאני בכלל אראה?) . אגב רצועות מבורכות, לאור העובדה שסו ניינטיז הולכת ומתגרעת , היום היא חביבה ביותר , אפילו מצויינת יחסית למה שהולך שם בדרך-כלל . פו פייטרז , מאניק, אופספרינג, סוניק יות´ ורד הוט. ובאשר לקליפים(במקרה זה נושא השירשור) . המממ...פרנואיד?

In Limbo

New member
הו, גמני אוהבת את כולם..

במיוחד את street spirit, pyramid song וparanoid android just הוא באמת הכי חכם.. ומה יש לא להבין ב i might be wrong? חוץ מזה, יש קליפים פחות מושקעים, שהם הראשונים יותר, לא? למשל הקליפ של קריפ...הוא סתם קליפ
רעות. נ.ב אהבתי את ה´הו´..עושה לי פלאשבק..אבל זה כבר לא קשור......

New member
no surprises

שיר ענק וקליפ שלא הייתי חושב על משהו שיותר יתאים לשיר. במיוחד אחרי שראיתי ב"מאחורי עשיית הקליפ", איך שת´ום כמעט ו"טבע" למוות... אחד הקליפים האהובים עליי בכלל.

Eclipsed 0

New member
אני אוהבת את Street Spirit

לעומת זאת, Creep לדעתי גרוע. גם Paranoid Android די מרגיז אותי, כי עדיין לא הבנתי מה קורה בו.

polyethylene

New member
הבחירה שלי... ../images/Emo108.gif

טוב, street spirit הוא הקליפ האהוב עליי ביותר, ואני בהחלט יכולה לצפות בו ברצף מזעזע עד שייכבו לי את הטלוויזיה. pop is dead הוא קליפ משעשע, ורק בגלל כל האיפור שעל תום, וכל הרעיון שקוברים את הפופ. (זה גם קליפ היסטורי שנראה לי שהלהקה היתה רוצה להוציא מהרזומה שלהם, כי על כתיבת השיר הם התחרטו כבר מזמן...) no surprises - מישהו ניסה פעם לעצור את הנשימה ביחד עם הקליפ? אני הצלחתי, וממש "תפסתי" מהריאות של תום, ואחרי כמה חודשים ראיתי את mpie והבנתי את הרעיון הכללי שאומר שהייתי די מטומטמת לחשוב שהוא ממש יעצור את הנשימה לזמן כל כך ארוך (אבל אני הצלחתי...
)
smashing pumpkins - adore

polyethylene

New member
בהנחה שהכוונה היא ל no surprises...

בכל פעם שתום "טבע" באקווריום העגול הריצו את המוסיקה במהירות, כך שבעצם הוא היה בתוך המים לא יותר מ 20 שניות...

Bquiet

New member
אתם מכירים את הקליפ של

Rabbit in your headlights? קליפ ממש מצמרר, וחזק ביותר. אם אתם לא מכירים- תורידו. אני לא מכירה את הקליפ של Pop is dead:( חוץ מזה, כמובן ש NO SURPRISES ממש טוב... אה וגם פירמיד סונג ואידיוטק. (שימו לב למעבר החד לעברית:))

man in heaven

New member
רביט אין יור הדלייט...

אכן קליפ טוב, אבל אדיוטיק, ראיתי רק קליפ שהם באיזה חדר מנגנים. זה זה? או שיש משהו אחר ?

Bquiet

New member
כן זה זה...

אני פשוט ממש אוהבת את הקליפ הזה. אז יש בו את הדרך בה תום יורק רוקד ואיך שג´וני גרינווד מטפל בסאונד... ואד אובריאן עושה את הקולות... דרך אגב. אחד מהדברים שהכי אהבתי בלהקה הזו כשהייתי בהופעה שלהם, זה הצורה בה כל אחד מהם מתיחד ב"פינה" שלו, ועושה את מה שהוא עושה הכי טוב כך שהמוזיקה בכללי יוצאת הכי שלמה ומושלמת...

למעלה