POLL

Her Circulation

New member
POLL

האם את\ה מנגנים על כלי כלשהו ( לכל המתחכמים - כלי מוסיקלי) ? ( מתן התשובה אסור בהחלט על אנשים הנושאים את השם "יונתן עץ ירוק" מחשש לנפילת השרת.

unsure

New member
עם מחשב נחשב...

אז כן. אני מלחינים דברים... די חובבני: www.mp3.com/tvv

כבר לא כל כך, אבל ככה:

ניגנתי 6 שנים בכינור שנה אחת בקלרינט לימדתי את עצמי לנגן בחלילית, פסנתר וגיטרה, וכיום יוצא לי רק אחת ל... לנגן קצת בגיטרה.

my BEND

New member
כל הזמן חושב להתחיל

כל חבריי הנגנים מחכים בסבלנות שאלמד לנגן על משהו כדי לצרף אותי ללהקה שהם עדיין לא הקימו בגללי אני ראיתי את את האתר הזה שבפורום וישר מישהו בא ואמר שהוא ישאל את אח שלו איך שמאליים לומדים לנגן הכי קל וטוב כן אני שמאלי..ואני מאוד כועס על העולם הזה שהכל בו לימיניים!!!! אבל הביבי עוד יכה שנית

Lull

New member
אממ

אין בעיה בכלל למצוא גיטרות [לדוגמא] לשמאליים...

my BEND

New member
שלום לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז לביזנס: -כמה זמן את מנגנת? -כמה זה עלה? -איך למדת? -מה הפרנציפ?

אוקיי.

אני כבר מזמן לא נגעתי בגיטרה, ודווקא אני מתגעגעת לאחרונה. התחלתי לנגן לפני בערך 7 שנים. הגיטרה היא גיטרה קלאסית, וביקשתי שיהפכו לי את הגשר והמיתרים. זה לא עלה יותר. הגיטרה עלתה בזמנו כמה מאות שקלים, אבל זה בטח עולה יותר עכשיו. למדתי עם חוברות, מה שגרם לזה שיש לי הרבה חורים בהשכלה. מתישהו אני אקח כמה שיעורים עם מורה בשביל לחזק את מה שאני לא יודעת. מה הפרנציפ של מה? של לנגן כמו שמאלית? כמו כל דבר אחר בחיים השמאליים - מה שאומרים לך לעשות, אתה עושה ההפך

קליפס

New member
איימ פסיינתר,

וכשהגיטרה קלאסית העתידנית שלי תחזור מהישיבה (כי היא נמצאת אצל מישהו שחזר בתשובה) תהיה לי גם גיטר. קליפס (עם שפתיים מדממות).

Lull

New member
אני..../images/Emo45.gif

..מנגנת על גיטרה. אהה.. כן. פסנתר קצת, ולומדת בס.

teen-spirit

New member
אני...

התחלתי לא ממזמן לנגן בגיטרה שאבא קנה לי התחלתי ללמד את עצמי עד שאני יזכור להתקשר למורה אז יום אחד

Shibby!

New member
הממ.. בערך.. ../images/Emo13.gif

למדתי לנגן על תופים בערך שנתיים וחצי, עד סוף י"ב (שזה היה השנה) ועכשיו אני לא לומדת (
) כי התאריך של הגיוס שלי לא היה ברור במיוחד.. אבל הייתי רוצה ללמוד לנגן על גיטרה

POET-

New member
אני מנגנת

על פסנתר אורגן גיטרה ו 3 סוגיי חליל ממש רציתי להתחיל ללמוד כינור אבל נראה לי אני אוותר על זה כי מלבד העובדה שההורים שלי מתחילים להתחרפן אני חוששת שאני אזניח את שאר הכלים.

New member
כן,אני עדיין חי...

ובועט וגם מנגן על גיטרה,חשמלית וקלאסית,פסנתר,אורגן,תופים,ועוד כמה נוספים שלא כדאי להזכיר...

למעלה