POLL

Her Circulation

New member
POLL

איזו להקה או איזה אמן היית רוצה לראות יותר מכל בארץ (מלבד רדיוהד ). ?

Amnesiac

New member
tehrion

למי שמכיר , ומי שלא המממממ אין לי כוח להסביר מה הם או מי הם או מה הם עושים

epitaph

New member
מממ...מוזר...

אני מכיר להקה שקוראים לה Therion אבל לא להקה שקוראים לה Tehrion.זה אתה שהתבלבלת באותיות או אני בור ועם הארץ?

my BEND

New member
המון גם כאלה שהתפרקו, בעיקר MUSE

הם לא התפרקו עדיין לצער אלה שחושבים שהם מחקים את RADIOHEAD

Amnesiac

New member
את האמת

בהתחלה היו לי בעיות עם מיוז, לא קלטתי אותם , כל השירים נשמעו אותו דבר , ואת האמת הם די שונים מרדיוהד , עכשיו אני מחכה שישמיעו את השירים שלהם בMTV באלטרנטיב ניישן התוכנית היחידה שאני רואה בערוץ המצוץ הזה

truelovewaits

New member
מממ

המון. שתי להקות שאני ממש אהיה מאושרת לראות הן the bluetones ו blonde redhead

Lull

New member
וואו..הממ

מלאאא במיוחד : Blur Sigur Ros Air Blonde Redhead Suede Cat Power The Strokes Six by Seven וכו´...

thomas78

New member
STRANGELOVE, MANICS

STRANGELOVE - אבל הם התפרקו, אז כנראה שלא... manic street preachers - אבל הם התחילו להתחרפן... doves - אין צורך להסביר.

A Pig in a Cage

New member
Dream Theater

להקה שאני מאוד מקווה שאתם מכירים. היא ממש לא דומה לרדיוהד והיא הלהקה השנייה האהובה עליי (שקיימת היום, כמובן, אחרת פינק פלויד ולד זפלין כבר מזמן היו תופסות את המקום הראשון), ולפעמים היא במקום ראשון (תלוי במצב רוח). זאת להקת פרוגרסיב מטאל שמושפעת מאוד מפינק פלויד, The Who ו Rush (עוד להקה טובה מאוד משנות השבעים) והם פשוט מצויינים. שני אלבומים מומלצים מאוד שלהם, למי שמעוניין, הם Images & Words ו Metropolis pt. 2: Scenes from a Memory להקה שאני מאוד אוהב שאף פעם לא היתה בארץ, ובאמת חבל כי יש לה כאן קהל מעריצים לא קטן. אולי מתישהוא בעתיד...

epitaph

New member
גם אני מקווה שהם יבואו...

ועוד להקה שהייתי רוצה שתבוא היא קינג קרימזון.

epitaph

New member
תלוי על איזה הרכב שלהם אתה מדבר

הם החליפו הרכב בערך אחרי כול אלבום.

epitaph

New member
לא יצא לי לשמוע את כולם...

אבל In the court of the crimson king Red Lizard Discipline ממש מומלצים
ושווה גם להוריד את הגירסה של השירים Epitaph ו-In the court בגירסה שהם שרו בBBC.

למעלה