POLL

Her Circulation

New member
/

התכוונתי לשירים שהם לא מבצעים כבר בהופעות את PERMANENT DAYLIGHT הם מצבעים, ואפילו די הרבה בשני הטורים האחרונים. INSIDE MY HEAD. יכול להיות די מגניב, למרות שהייתי מעדיף הרבה אחרים :)

my BEND

New member
.-.

אולי תעזור לי בזה תומי איך בדיוק אנחנו אמורים לדעת איזה שירים הם כבר לא מבצעים בהופעות ? אנחנו לא כמוך נוכחים בכל טור ..(כשאהיה גדול אני רוצה להיו כמו תומי) אבל למרות זאת אני חושב שאת הייתי רוצה לשמוע\לראות את faithless the wonder boy מקווה שאותו הם כבר לא מבצעים..

Her Circulation

New member
???

די לקשקש ילד :p הלכתי להופעות רק בשנה וחצי האחרונות. ואיך אני יודע ? - אני מסתכל על סטליסטים של הופעות שהיו באתרים הגדולים. עקבתי בעיקר בשנה וחצי האחרונות ולכן אני יודע כל השירים הקבועים\ חריגים מהופעות אלו.

קליפס

New member
טוב,

אז לא כולנו עוקבים אחרי סטליסטים, ולא כולנו הולכים להופעות של רדיוהד, האמת זה שממש לא מעניין אותי איזה שירים הם ניגנו בהופעה באנערף אם לא הייתי שם. אני הייתי נותנת הכל כדי לראות את Just בלייב. קליפס.

Her Circulation

New member
יפה, אחרת

הייתי משסה בך את דני. ומדני, אין נסים, אין שאריות, אין תקווה.

unsure

New member
אני מעדיף גרסאות אולפן של כל

השירים שלהם... חוץ מאולי Everything In It´s Right Place הגרסאות החיות של Idioteque דווקא נעימות מדי... לדעתי השיר צריך להיות הרבה יותר כאוטי וסינטתי :)

Her Circulation

New member
באמת ?

גם אני מעדיף את רוב ביצועי האולפן אבל עם זאת...ישנם לא מעט שירים שאני מעדיף בהופעה חיה : I MIGHT BE WRONG ... I DONT LIKE THE STUDIO VERSION AT ALL IDIOTEQUE DOLLARS AND CENTS LUCKY..SOMETIMES...SOMETIMES NOT MAQUILADORA ANYONE CAN PLAY GUITAR PERMANET DAYLIGHT JUST..SOME VERSIONS THE NATIONAL ANTHEM ועוד ועוד. אך עם זאת, כמו שאמרתי, במרבית המקרים אני גם מעדיף את גרסת האולפן.

למעלה