POLL

Her Circulation

New member
.

נחמד :) לא צפיתי לזה אבל קראתי קצת ביוגרפיה באינטרנט. אקרא גם את שיריו היום בערב. מהצצה קלה בכתביו יכולתי ללמוד שחסר לי שם משהו. אני חסיד השירה היותר ציורית ודרמטית. אלתרמן הוא המשורר האהוב עליי.

unsure

New member
נו... קראת?

מה חשבתה? המון זמן לא קראתי את שיריו, אבל אני זוכר את השיר על הירח, והשיר על הנערה... שירים תמימים וקלים.

thomas78

New member
robert frost

some say the world will end in fire some say in ice from what i´ve tasted of desire, i hold with those who favore fire. but if it had to parish twice, i think i know enough of hate, to say that for destruction, ice is also great and will suffice.

lull^

New member
..

למדתי את השיר הזה בשיעור אנגלית השבוע..

truelovewaits

New member
אנחנו למדנו שלושה שירים שלו

וכל הכיתה שלי....חוץ משניים פשוט שונאים את השירה שלו. כולל אני. אני ממש לא אוהבת את הכתיבה שלו,במיוחד את mending walls

truelovewaits

New member
כי

כי הוא משעמם אותי. אני לא כל כך אוהבת שירה מסוג זה ובמיוחד לא באנגלית (בטח סתם כי זה יותר קשה לי להבין) הלכתי למות משעמום בכיתה

thomas78

New member
רק מללמוד אותו

התחלתי לאהוב אותו. השירה שלו מקסימה אותי בפשטות שלה, ובאפשרות שלי לפרש כל שיר באיזה צורה שאני ארצה כל פעם בצורה שונה. כל איד יפרש כראות עיניו, ומי שלא אוהב את השירה שלו שלא יקרא אותה. אני נהנית לקרוא את השירה הזו...

המשוררים החביבים עליי

ויליאם שייקספיר (מתה על הסונטות שלו) אמילי דיקינסון אליזבת בארט-בראונינג דורותי פארקר לאונרד כהן לאה גולדברג רחל (בקשר לשתיים האחרונות, לקח לי כמה שנים להתגבר על טראומת בית הספר)

למעלה