POOR לם.....

yasmine2

New member
POOR לם.....

ראיתי כל פרק בסדרה המדהימה הזאת והעונה החמישית עלתה על כולם. למעשה, בחודשים שבהם העונה החמישית שודרה, לא הצלחתי להירדם במוצ"ש. רק היום גיליתי את הפורום הזה, אחרי ניסיונות נואשים למצוא את חובבי הסדרה, להחליף חוויות בימי ראשון - אלא שאחרי הפרק אתמול כבר השקעתי יותר בחיפוש באינטרנט..... מה עוד יש לומר שלא נאמר כאן? אני הייתי בשוק וממש לי צפיתי את זה. מלבד העובדה ש-לם היה החביב עליי ביותר מבין כולם, אני עדיין בשוק! מצד שני, זה כך כך מתאים להם להיפטר מבעיה אחת ע"י יצירת בעיה יותר גדולה. לגבי השאלה האם ויק היה מודע לעניין..... קשה לדעת. לדעתי כן, כי שיין לא היה עושה דבר כזה בלי להתייעץ איתו. לפעמים נדמה שאנחנו מחפשים איזו נקודת מוסר בוויק, משהו להיאחז בו, אבל כמעט ואין. ויק דיבר אתמול על הכיסא החשמלי וכו', מה שמבהיר שמצבם - אם היו נכנסים לכלא - היה רע ומר מכל כיוון שלא יסתכלו על זה. מצד שני, יכול להיות ששיין הבין שזה משהו שהוא צריך לעשות..... לא יודעת. לי קשה להאמין שוויק לא יודע. ו-לם האומלל.... היחידי שקרוב למידת-מה של אנושיות..... התמונה שלו גוסס כששיין מולו, מתנצל, לא יוצאת לי מהראש. מה הוא חשב ב10 שניות האחרונות של חייו? איך לא הסגרתי אותם.... למה לא בחרתי להגן על עצמי..... ואגב, לם הוא זה שהתנגד בעונה שעברה לסלוח לשיין על המקרה עם הנערה (אנג'י...? לא זוכרת בדיוק את השם...). שיין כבר עשה לא מעט טעויות וויק סלח לו. בקיצור, בלאגן. לגבי קוואנו, אני מקווה שהוא יישאר בסביבה - הוא בהחלט מוסיף לא מעט עניין למצב הבעייתי גם ככה. חוץ מזה שהוא לא סיים את העבודה..... פשוט כואב הלב. אני מקווה שהעונה החמישית תצא מהר בדי וי די, ושהשישית כבר תגיע לארץ................ מהההההההההההההההההההההההההההההההההררררררררררררררררררררררררררררררררררר

yasmine2

New member
אז למה המבט המתפלא של שיין.....?

יכול להיות שאתה צודק, אבל לעשות דבר כזה בלי ליידע את ויק! זה גזר דין מוות......

למעלה