Pop Disaster Tour!!!!!!!

Pop Disaster Tour!!!!!!!

האם מישהו שמע על הסיבוב הופעות המשותף של גרין דיי ובלינק????????? אם לא, באסה לכם. אה והם לא באים לישראל. גררררררררררררררררררר *&*^&*%^%$$@#!$#@#$@$#@ (אני מצנזרת את עצמי, מה אני אמחק את ההודעה שאני כתבתי? באמת, לא יפה להגיד שיש לי פיצול אישיות!) כנסו לכאן! Dפנה

שמעתי אבל שם דפוק לדעתי

והיה עדיף שoffspring היו במקום בלינק, או אפילו nofx, ועוד כמה להקות יותר טובות מבלינק, ויש כאלה

hospital_food

New member
מה זה או אפיל נופקס?

אופספרינג ,בלינק ,גרין דיי ושות´ לא מגיעים ולא יגיעו לרמה של נופקס. אין מה להשוות בכלל

OPERATi0N_iVY

New member
מה אתה מזיין את השכל...

אני אוהב את NOFX, אבל אופספרינג יותר טובים מהם לפי דעתי... קח את שני הדיסקים הראשונים של אופספרינג וקח את כל הדיסקים שNOFX הוציאו מאז S&M AIRLINES... אופספרינג ה-ר-ב-ה יותר רציניים בשני הדיסקים האלה מכל מה שNOFX הוציאו ב-14 השנים האחרונות... לפי דעתי NOFX אפילו יותר דומים לבלינק מאופספרינג... אפילו החומר של אופספרינג מ-94 והלאה הוא הרבה יותר "בוגר", בוא נגיד ככה, מהחומר של NOFX... לפי דעתי NOFX אפילו יותר דומים לבלינק מאופספרינג.. מה שכן, NOFX, יותר מהירים, יותר אנרגטיים, אפשר אפילו להגיד אגרסיביים אולי, וזה בעצם מה שאנשים (ששומעים פאנק) רוצים לשמוע...

hospital_food

New member
אוספרינג הם בדיחה

למה אתה מתכוון שאתה כותב רציניים? פאנק לא אמור להיות רציני , גם להקות פאנק פוליטיות כמו אניטי פלאג שיש להם אמירה לא מתימרות להיות רצינייות. Smash אכן היה אלבום מעולה ,אבל כל מה שהגיע אחריו היה גועל נפש, הם התמסחרו בצורה שלא מביישת את בריטני ספריס. החומר שלהם גרוע, המילים לא אומרות כלום, לא מצחיקות, לא כלום. נופקס לא התמסחרה והמשיכה עם אותו פאנק שהיא האמינה בו, האלבום האחרון שהם הוציאו מעולה, ושיר כמו Dinosaurs Will Die אוספרינג לא תכתוב בחיים. אבל אחרי הכל, אין כמו ונדאלס

OPERATi0N_iVY

New member
לא, תראה...

NOFX התחילו מההתחלה, בתחילת שנות השמונים, לכתוב שירים מצחיקים והומוריסטיים על נושאים מפגרים (חוץ מכמה שירים שיצאו להם במשך הזמן)... ופאנק לא תמיד אמור להיות כזה משעשע ולא רציני... בינתיים לא ראיתי אצל SHAM 69 או אפילו אצל פרופאגנדי שיר כמו "בבקשה שימו את השיר הזה ברדיו" או "תפסיק לזיין את אמא שלי בבקשה"... בקשר לאופספרינג - אני מדבר על שני הדיסקים הראשונים שלהם. הדיסק הראשון שלהם, למשל, הוא דיסק מצויין, אולי אחד הדיסקים האהובים עליי ביותר מכל מה ששמעתי. הם אפילו מזכירים את בד רליג´ן בדיסקים האלה קצת. החומר החדש שלהם לא טוב כמו הקודם, אבל זה קורה הרבה ללהקות כאלה - קח את המיספיטס החדשים, למשל. אבל למרות הירידה הזאת של אופספרינג, הם עדיין עושים עבודה טובה, כשהם עושים גירסאות כיסוי לכל מיני להקות כמו AGENT ORANGE, AFI, BUZZCOCKS ועוד...

אני לא יודעת מי לעז*** זה NOFX

בורההההה שכמותי, אתם מבלבלים תשכל!!!(לא רציתי להשתמש במילה שוב. נו אתם יודעים איך זה אצל מנהלים)כולכם!!! גרין דיי יותר טובים מכולםםםם אוקיי הגזמתי.. אנשים, מישהו פה אוהב להקות כמו System of a down Staind Incubus Rage Korn Papa Roach כמוני?? אני בדדניקית? כולם אוהבים אנשים שנאי לא מכירה??? אומנם אני אוהבת כמה דברים שבמיינסטרים, אבל זה יפה, ומותר לי לאהוב את זה עדייןQ!!! Dפנה

pikitup

New member
תתביישי לך!

בתור מנהלת פורום את חייבת להיות בקיאה בחומר. וכן NoFX שייכים לחומר. הם אחת הלהקות פאנקרוק המפורסמות ביותר ולא יכול להיות שלא תכירי אותם. קורן? פאפא רוץ´? מה עוד? אולי סליפנוט? גרין היו נעלבים אם היו כותבים את הלהקות האלה בפורום שלהם.

HandsomeDevil

New member
דפנה, את לא לבד!

ואני תמיד חשבתי שאני לבד בקטע הזה... אמממ... אוקיי, פאפא-רואצ´ וקורן
, כל השאר-
אממ.. תנסי, אם את אוהבת את הניו-מטאל, לשמוע את: kittie, reveille, slipknot, marilyn-manson,mudvayne, prodigy....*להקות אהובות במיוחד* אמממ... בקשר לפאנק-רוק, חוץ מבלינק, סאמ וגרין דיי יש עוד שתיי להקות שאני ממש ממש אוהב: handsome-devil (נחשו מאיפה הניק...) ו-lucky 7. ו.. אם אנחנו כבר בקטע של המלצות אז, ממולץ לקנות את הפסקול של גוזי אנד דה פוסיקטס- (כשבנות עושות פאנק רוק זה יותר טוב....) well, thats it 4 now....

ּpine appleּ

New member
פחחחחחחחחחח

סליפנוט? מרילין "פריקיש" מנסון??? god, oh god no please save me from the evil spirits and ghosts!!! טוב.... אממממ בקיצר בלעעעעעעעע ולגבי ג´וזי והכוסי קאטס (כוסי קאטס נשמע יותר נחמד), יש לי את הדיסק- חרא של להקה...... אם אני אקים להקת פאנק (בשאיפה למשהו מקורי ושונה מאחרים) זה יהיה על רמה..... הן מביישות את המין הנשי!!!! זה משהו כמו סיסי פאנק כזה.... חיחיחי אפסות!

ּpine appleּ

New member
טוב אז ככה

עוד בהתחלה בהתחלה של הפורום כשסיפרת איזה להקות את אוהבת אמרתי שאני אהמממ.... איך לומר בעדינות- לא מחבבת אותם במיוחד.... זכותך לאהוב מה שאת רוצה, אבל...... אני לא מבינה איך כל אלה מסתדרים עם האובססיה שלך לגרין דיי?... לכי תשמעי נופקס! go go go

Sexy me

New member
קצת?!

אוקיי... איזי.. אממ.. rage? או rage against the machine? שונאת את כולם חוץ מ-Ratm וגם אפשר לסבול את פאפא רואץ´... אנחנו מבלבלים את השכל?! לפחות אנחנו יודעים מי אלה נופקס (רולז) !!! חיחיחי ..::טיש::..

ShLuMp

New member
הנה משהו כל כך מגניב!!!!!!

יש להקת פאנק רוק שנקראת relient k ללהקה הזו יש שיר על מרלין מנסון קוראים לו my girlfriend אם אני לא טועה אז פשוט תורידו אותו שיר גדול!

HandsomeDevil

New member
תשתקו... (!)

אני לא הערתי שום הערה לגביי מה שאתם שומעים, אני יודע שלא כ"כ הרבה אנשים אוהבים ניו-מטאל, אבלזאת זכותי.! "מרילין פריקיש מנסון": א. אני שונא שמתייחסים רק לסולן, מרילין מנסון היא להקה! ב. נכון שהסולן קורע דפים מהתנך ומוציא לעצמו כליות כדי להגיע לסיפוק מיני, אבל, השירים ממש ממש טובים. ג. אני ממש לא מהילדים שנסחפים אחרי המוזיקה שלו ומתחילים לעשוק בפולחנים שטניים... זה לא הקטע שלי.

אתם ממממממממממממממש מגעילים!

יו איתכם לא למדתם כלום? מישהו יכול לאהוב כמה סגנונות מוזיקה... אומנם אין הרבה אנשים שאוהבים בריטני ומרילין מנסון אבל מותר לו! (טוב, אסור אם זה בריטני!!!!Kill Britney) אני אוהבת את מה שאני אוהבת ובישבילי זה מסתדר ואני לא יודעת מאיפה הייתי אמורה לשמוע על נופקס כי הרי אין לי יס ואני בת 13 כוסאמק, אחותי לא אוהבת אותם, בתקופה הזאתי כנראה גרתי בארה"ב והייתי קטנה ואני זוכרת בסהכל 2 להקות מאז, וייש אחת שבטח התפרקה מישהו שמע עליה-The presidents of the uniteed states of america, הלהקה השניה מן הסתם גרין דיי, ותאמינו לי אני אוהבת את הלהקות האחרות, רק את גרין דיי, אני חולה עליהם ואני משווה את כל המוזיקה שאני שומעת אליהם, באסה למי שלא מסכים איתי, וחוצמזה זה לא חייב להסתתדדדר אחד עם השני ואני לא שומעת סליפנוט, אבל אני לא שונאת אותם אני פשוט לא מכירה אותם. תנו לי שמות של שירים שלהם ואני אוריד ואקבע טובים\לא טובים?!?!?!?!?!? ככה לא מתייחסים לאנשים, יחי חופש הביטוי, תיזהרו במיוחד ממני כי אני יכולה לחסום אותכם מפה...(אני לא אעשה את זה, לא לדאוג) Dפנה
נ.ב לא הבנתי איך כולם אוהבים את אופספרינג. שמעתי את הדיסק שלהם כמה שיכולתי ולפי דעתי זה ביזבוז 7 שקל מסכנים. עלבון לתקופת העלייה של גרין דיי.

ּpine appleּ

New member
טבו שיהיה

אוקיייייייי אזזזזזז אופספרינג????? שום בזבוז ושום בטיח!!! תורידי שירים שלהם... איזה דיסק שמעת שלהם?!?!?! ותנסי גם נופקס כי זה הכל פחות או יותר בסגנון של גרין דיי אז תנסי!... אולי תביני שהלהקות האחרות שאת שומעת לא משהו

GD4EVeR

New member
רייג´ אגנסט דה מאשין

Rage Against The Machine הם לא רעים. אני אוהב את השירים המפורסמים שלהם (Killing in the Name Of וההוא מהפסקול של המטריקס)... בכל-מקרה, תקראי את ההודעה שכתבתי על Rancid... הם לא רעים..

למעלה