Popiet de Poulet או חזה עוף מגולגל

Popiet de Poulet או חזה עוף מגולגל

שלום
מצרכים:
חזה עוף פרוס לשניצלים
פרושוטו (יחיעם)
גבינה צהובה פרוסה
בצל ירוק מטוגן בחמאה ושמן זית
דוקסל פטריות שמפניון
לתיבול:
שמן זית
תבלין גריל עוף
לרוטב:
בצל קטן קצוץ
פטריות שמפניון חתוכות
חמאה ושמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור
חצי כוס יין אדום יבש
קופסת שמנת (גדולה) לבישול
להקרמה:
גבינה צהובה מגורדת 28%
בצל ירוק קצוץ לטבעות (רק החלק הירוק).

מניחים שניצל עוף, עליו פרוסת פרושוטו, עליו פרוסת גבינה צהובה, מעל חתיכת בצל ירוק מטוגן קלות וחצי כפית דוקסל.
מגלגלים ומניחים עם הפתח כלפי מטה בתבנית חד פעמית.
לאחר מילוי התבנית, מזלפים קצת שמן זית ומתבלים בגריל עוף.
מכסים ברדיד ולתנור חם לחצי שעה.

בינתיים מכינים את הרוטב ומביאים לרתיחה. מכבים את האש.
מוציאים את המגולגלים מהתנור, מסירים את הרדיד, מנקזים נוזלים ומכסים עם הרוטב שמנת פטריות. מחזירים לתנור (ללא הרדיד) ל-15 דקות עד שהרוטב מבעבע.

מוציאים, מפזרים את הגבינה המגורדת ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה ומזהיבה קלות.

מוציאים ומקשטים בטבעות בצל ירוק.

בתחאבון














 
למעלה