PopOver

נעמה**

New member
PopOver

PopOver Caffe - Amsterdam & 86th St NYC NY מסעדה זו בניו יורק מגישה אוכל קל בסגנון דיינרס, אלא שי לה יחודיות משלה. יש מאין לחמניה גדולה מאוד , תפוחה, קריספית מבחוץ ובצק אפוי בפנים, רק שהיא ``ריקה`` מתפיחות בפנים. לחניה זו הנקראת פופ-אובר מוגשת עם חמאה מתוקה בצבע ורוד (כנראה עם תות ) איך עודים את הדבר המופלא והטעים הזה? אם זה סוד בלתי ניתן לפענוח, אז מומלץ לכל המגיעים לניו יורק לבקר ולטעום.
 
תפוחים והפוכים

המתכון מספרה של ג`וליה צ`יילד, שהיא האורים והתומים של האמריקאים, בנושאי גסטרונומיה וקולינריה. מהמתכון הבא יתקבלו בין6-10 פופאוברס- תלוי בגודלה של תבנית המאפינס שבה תשתמשי 1 כוס קמח 1 כוס חלב, בטמפ` החדר חצי כפית מלח 3 ביצים גדלולות, בטמפ` החדר 2 כפות חמאה ללא מלח, מומסת חמאה מומסת לשימון התבנית מחממים את התנור לטמפ` של 220 מעלות ומציבים את הרשת בחלקו התחתון של התנור. מערבבים היטב את כל המרכיבים במעבד מזון, עם להב בפלסטיק, ומסננים במידה ונוצרים גושים. משמנים היטב את התבניות ויוצקים מהתערובת לכל שקע בתבנית כך שתמלא את מחציתה. אופים במשך 25 דקות, מבלי לפתוח את דלת התנור. מורידים את הטמפרטורה ל- 170 מעלות ואופים במשך 15 דקות- כדי ליבש את מרכז המאפה, ובעצם להופכו לחלול. מגישים מיד.
 
למעלה