Portes du Soleil

• פותח הנושא dfl
  • פורסם בתאריך

dfl

New member
Portes du Soleil

שלום - אני מקווה לצאת מחר לאיזור Portes du Soleil (לצד השוויצרי). טיפים, אזהרות או המחאות נוסעים יתקבלו בברכה.

ש.פ.ד

New member
../images/Emo188.gif זהירות../images/Emo70.gif

מכאן הדברים אינם משתפרים עוד! פרט לאזור שלושת העמקים, כל אתרי הסקי שתפגוש בעתיד יהיו קטנים יותר ומוגבלים יותר... טיפ: אלא אם כן אתה גולש מצויין, חבל על הנסיון לגלוש ב"קיר". אתה תגיע למטה, לאחר המון נפילות, עייף, ולא תשיג בכך כלום. יש שם מסלולים מעניינים יותר לגלישה (לדוגמא המסלול הארוך ביותר בעולם!).

dfl

New member
אשמח לקרוא פרטים נוספים

אם אתה - או מישהו מהחברים כאן - יכול לספר לי איפה נמצא אותו מסלול ארוך, ואיפה יש נקודות אחרות שחבל להחמיץ באזור, אודה לכם אם תפרטו. אני לא יודע אם שוויץ ממש זולה יותר, אבל הפערים הצטמצמו מאוד ואולי באמת נמחקו. לפני שנתיים, Chatel היתה זולה לאין ערוך מהאתרים המקבילים בצד השוויצרי בכל הנוגע למחירי דיור. השנה הישגתי לינה וארוחת בוקר במלון טוב בשוויץ בחמישים ומשהו יורו לאדם ללילה (בפרנקים). בחלק הזה של העונה, מחיר דומה הוא ממש מציאה בצרפת.

alonaski

New member
בטח!!!! ../images/Emo24.gif

תוכל שם המון פונדו גבינה!!! (-איזה כייף לך!!) והרבה מיזלי שוויצרי לארוחת בוקר!!! אגב... אומרים ששוויץ עכשיו אמורה להיות יותר זולה משאר האתרים האירופאים, בגלל שהיא לא עברה ליורו. אשמח אם תוכל לאשר או להכחיש את השמועה הזאת כשתחזור...

למעלה