POVS 8 חדשים ברביעי, וידיעות אחרות

POVS 8 חדשים ברביעי, וידיעות אחרות

למי שלא הגיע לסופת החרבות
קייטלין מצידה לא תופיע..(אני שמח לא לקרוא את המחשבות שלה אבל התרגלתי אליה כבר..)אולי תחזור בחמישי ולצערנו לבראן ולאריה יהיו 1-2 פרקים כל אחד מקסימום-כי יש להם הרבה ללמוד. 8 נקודות מבט חדשות!6 מהם הם מדורן ואיי הברזל *סרסיי *דמות מסתורית(סוברים שזה תיאון, סאנדור קלגאן ילד של ראיגר שלא מת ויש עוד הרבה השערות סביב הנושא הזה) מדורן ואיי הברזל * אהרו אוטה, מפקד המשמר של לורד דוראן מארטל. *סר אריז אוקהארט(שומר על מירסלה בדורן) *אראין מארטל, יורשת סנספיר מאיי הברז: *אארון גריגוי *אשה גריגוי *ויקטאריון גריגוי הספר יתפרש על 4-5 שנים, בהפרשים גדולים.בערך בעורך של סופת החרבות, עם פרולוג של 200 עמודים, לחדשות האחרונות-מרטין פירק אותו ל7 פרקים, רובם לPOVים החדשים. אז, מה דעתכם?

Catelyn

New member
דעתי:

פרולוג של 200 עמודים?
טוב שהוא חילק אותו לפרקים... למה צריך כל-כך הרבה POVS של בני משפחת גרייג'וי? אני מקווה שהם יהיו מעניינים לפחות... רק פרק או שניים לבראן ואריה?
לפחות נשארו ג'ון וטיריון (אבל טיריון הולך לערים החופשיות... לא רוצה...) שאלה חשובה - מאיפה המידע? מהאתר של מרטין (קישור)?

לא, זה מכל מיני מקומות.

ובקשר לPOVS של משפחת גריג'ויי אני באמת לא יודע.אשה יכולה להיות מעניינת אבל שניי האחרים?טוב עם מרטין הכל מעניין.

HobbitGirl

New member
המקומות האלה אמינים,

או שזה כמו השמועות על הארי פוטר? אני שמחה שיהיה pov לאשה, היא משעשעת. אבל קשה לי להאמין שהדמות המסתורית היא תיאון, יותר מידי גריג'ויים זה לא טוב לבריאות. יש אולי סיכוי שהדמות היא אושה? זה לא בסדר מצד מרטין לזנוח ככה את ריקון.

Catelyn

New member
תודה על התשובה + עוד משהו

נכנסתי לפורום באננגלית של ששאו"ק (קישור מצורף) וכתוב שם ספויילרים על פרקי POV של טיריון וג'יים, ובנוסף מוזכר שם פרק של דאבוס. עכשיו - האם שוחררו באמת פרקים כאלה או שאני סתם פתי מאמין וזו סתם עבודה בעיניים???

זה נראה אמיתי לעזאזל

רק קראתי את המילים הראשונות, ולא המשכתי מחחש לספוילר אםזה אמיתי, ואני מקווה שזה לא. ואם כן ומרטין ימשיך הוא יפרסם כבר חצי ספר.טוב הוא רוצה לספק אותנו עד יציאת הספר, כמו כמה חטיפים שנותנים לילד עד שהאוכל יהיה מוכן. אבל הוא מגזים. מישהו יכול לקרוא ולהגיד אם זה נראה לו אמיתי או לא? פרק של טיריון..ררר...אני עוד אשבר.

Catelyn

New member
../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שאחי אמר כשהראתי לו את הקישור, במילים אלה ממש.

Catelyn

New member
הצצתי טיפ-טיפה

אני לא ממש טובה באנגלית, ככה שממבט שיטחי אני לא קולטת כמעט כלום. הסתכלתי רק על זה של טיריון וקלטתי רק שהפרק הוא מבדח (hilarious) ואיזו השערה שכותבי הפורום מעלים שאני לא אכתוב כאן כדי לא לגלות. אבל זה לא משהו שלא יכולנו לנחש קודם.

LA LI HO

New member
קראתי וזה נראה הגיוני..

כמובן שיש סיכוי שלא, אבל זה נראה מאוד הגיוני.

MIniMage

New member
הוא הגזים

פרולוג של 200 עמודים??? הוא פשוט רוצה לשבור כל שיא של טולקין או מה? זה מטורף. לא חשבתי שיהיה את קייטלין. הוא מיצא את הדמות שלה, ועכשיו היא הפוכת לדמות סודית כזאתי בתוך האחחוה. בראן ואריה, חבל כל כך שייהיו כל כך קצת פרקים, אני כל כך אוהב את הדמויות שלהם (לפחות הם יצאו חסרת פנים, וילד יער (?) P: ). 8 POVS חדשים זה המון. עד עכשיו הוא הוסיף את דאבוס בעימות המלכים ואת גיים' בסופת החרבות וזה היה גאוני. אבל 8.... כל הקטע אצלו זה שהוא משאיר אחד בסביבה של המאורעים תמיד כדי שתהיה לנו נקודות מבט משמה, אבל לא שנדע את הכל. למעלה המלך יש את ג'יים, ככה שאני לא יודע עם לשים את סרסיי יהיה כל כך טוב, אבל יש פוטנציאל גדול לפרקים שלה. סאנדור! סאנדור! סאנדור! יהיה סוס איתו כPOV. הוא לא דמות שתגלה יותר מדי מידע, אבל הוא דמות גדולה. 3 נקודות מבט בדורן ובאיי הברזל הם מיותרות לדעתי. לא רק שהמקומות האלו לא כל כך מעניינים, הוא גם נותן המון נקודות מבט על המקום. נקודת מבט ברמות גנים היה יכול להסתדר טוב מאוד.

אתה יודע שעם מרטין זה לא יהיה מיותר

בוודאי יש לו סיבות משלו. ואגב בעימות המלכים הוא הוסיף גם את תיאון, ואני אישית שמח לדמויות חדשות.ואת הפרולוג הוא פירק, אז אל דאגה.

MIniMage

New member
לא מיותר

כן אני מאמין שזה לא מיותר, אך מוגזם. פירק את הפרולוג, אבל זה עדיין פרולוג של 200 עמודים, יש ספרים קצרים יותר.

לא הבנת נכון

הפרולוג היה באורך 200 עמודים, אבל הוא פורק לשבעה פרקים, שהם עצם לא פרולוג.אני לא יודע אם מרטין השאיר קצת או שאין בכלל פרולוג.

nedisrael

New member
טעויות

כמו שנאמר, הפרולוג המקורי היה אמור להיות באורך של 200 עמודים ולהכיל את ששת הדמויות באיי הברזל ובדורן שלא היו אמורות להצטרף כדמויות POV קבועות אלא רק זמניות בפרולוג. לאחר מכן הוחלט להכניס את פרקי הדמויות הללו לספר עצמו, מחוץ לפרולוג, ולהופכם לדמויות POV קבועות. אף שלא נראה לי שיהיו יותר מדי פרקים לכל אחת מהדמויות הללו. בכל מקרה, אני מאמין שכן יהיה פרולוג, אך לא יותר מדי ארוך. כמו כן, פרקי הפרולוג הקודם יפוזרו בספר. לא ידוע אם הספר באמת יתפרש על פני 4-5 שנים, זה כבר לא בטוח.

nedisrael

New member
מצטער

לא שמתי לב למשפט שלך שהפרולוג בוטל. הטעות היא שלי

למעלה