Power Rangers Hanukah

wranger

New member
Power Rangers Hanukah

כולנו שמענו את הסיפור על המכבים נגד היוונים, יהודה מול אנטיוכוס ופך השמן הקטן שהספיק לשמונה ימים, נכון? שטויות! הרי ברור שאנטיוכוס היה מכשף רשע, ששלח מפלצות להחריב את בית המקדש. ומתתיהו גייס כמה צעירים "עם אופי" ובראשם יהודה -טומי- המכבי, ובעזרת זורדי-פילים הם נלחמו וניצחו בסוף את כוחות הרשע... כמה ריינג'רס היו? איזה כוחות היו להם? למה חוגגים במשך שמונה ימים? מה קשור פך השמן? ואיפה היה זורדון באותו זמן? יאללה, זרקו רעיונות.

אוקיי

בכלל לא קראו לו מתיתיהו! (מה קרה לך?!) קראו לו זורדוניהו! וזה בכלל לא אנטיוכוס זה לורדזדיוס! ואלו בכלל לא היו שמונה מכבים אלא שמונה ריינג'רים! הם השתייכו לעונה- "מייטי מורפין מכבים ריינג'רס" וזה לא היה פך שמן בדיוק! זה היה מתמר שמן, אתה מבין, בעת העתיקה לא הייתה אלקטרוניקה, אז הם השתמשו בשמן כמקור אנרגיה! והנה רשימת שמונת הגיבורים- ג'ייסון- המנהיג טריני זאק בילי קימברלי עיישה אדם רוקי האדם שתיעד את הכל היה טומסיוס אוליברסיוס, הוא היה מתיוון שעבר לצד היהודי, בשמו היהודי הוא נקרא טומי (כמו תומי, התמימות שלי..) אוליבר (אוליב ע"ש נס פך השמן). מקור הנס הוא שכמותהשמן הספיקה לשמונה מתמרי שמן (או בעברית: מורפרים!) ושמונה זורדים:)

YugiBoy

New member
../images/Emo6.gif שרשור הזוי...

לא עולים לי רעיונות... אם יעלו לי אני אכתוב

למעלה