poza מי עיתונאי שמיישר קו עם..

pilovich shahaf

New member
poza מי עיתונאי שמיישר קו עם..../images/Emo6.gif

מי עיתונאי שמיישר קו עם משנתו ביבי...
אני לא מכיר את אביב גפן אבל אני מכיר את יונתן גפן השמאלני, והוא מיישר קו עם מישנתו של בנימין נתניהו..."בנימין נתניהו נושא את דרשתו שהקונפליקט באיזור הינו בין המערב הדמוקרטי-נוצרי למזרח הערבי..." סוף ציטוט.והשמאל הישראלי ממשיך לבוז לו עד ש...:-
קם עיתונאי שמאלני בשם יונתן גפן וכותב ממרחקים את הדברים הבאים:
כנס לקישור המצ"ב....
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
poza לא מאמין שפיספסת את ההודעה../images/Emo4.gif

הזאת, הרי כתבתי אותה במיוחד בשבילך...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
אהובה לוי - האם יש מקום לדברייך

ברדיו המקומי שלנו, בעיר הקטנטונת שלנו?. האם באמת ובתמים יש מקום לדברייך בפינה קבועה וברדיו המקומי שלנו. עם כל הכבוד לדעות שונות ולזכותו של כל אחד להביע דעה, האם את לא סבורה כי דעותייך מתאימות יותר לתוכניות בעלות אופן פוליטי המשודרות בפריסה ארצית. אני כאחת שלא מסכימה עם דעותייך, נאלצת להנמיך את הרדיו, לסגור אותו ואפילו להתעצבן מדברייך. האם כל אחד שיש לא דעות כאלו ואחרות יוכל לעלות לשידור ולבטא אותם?. פילוביץ´ אתה בעל דעות קיצוניות, בדרך כלל, למה אתה לא עולה לשידור ומבקש פינה קבועה. (אני צוחקת, הפורום הוא די והותר בשבילך). אהובה לוי - עם כל הכבוד והערצה שיש לי אליך בתור אישה שלא נרתעת להביע את דעתה ולפעול למען שינוי המצב, אני סבורה שאת מתבזבזת על האילתיים, ודעותיך אינם מתאימים לתוכנית זו, שכן אין להן ולו התייחסות אחת לעיר שלנו - אילת. לו היית מתייחסת לקורה בעיר, גם מבחינה פוליטית, ולמצב שלנו, היה עדיף. ויותר מעניין את כולנו. ולכל אלו שישר יקומו ויצעקו - לא כואב לי שום דבר, אני פשוט ריאלית

poza

New member
היא לא אמרה משהו מיוחד

אלא בעיקר את דעותיה הפוליטיות. וזה בהחלט לגיטימי ונכון, אלא שלדעתי היא צריכה להכניס קצת יותר תכנים מקומיים בדבריה, כדי שאולי, אנו נרגיש שייכים, ושביכולתינו להגיב לדבריה. ואולי צריך לאזן את דבריה עם דוברים אחרים, מקומיים, החושבים אחרת (יש הרבה כאלו). אולי זה יחבר אותנו, פה בפריפריה, לפוליטיקה החיה ונושמת במדינה הזו. אני מודה ומתוודה זה מפריע לי באופן אישי, כי אני לא מתחברת לדעותיה וגם זה לגיטימי ונכון, אבל גם לדעותיו של פילוביץ´ אני לא מתחברת, ואם הוא היה משדר את דעותיו, ללא יכולת להגיב וללא איזון, זה לבטח היה מכעיס אותי. אז לסיכום, אם יהיה איזון ואפשרות ביטוי לכל המפלגות, לכל הדעות, הרי זה משובח. אבל, אני בטוחה שיש הרבה מאזינים אחרים שנהנים לשמוע מה היא אומרת. אני רק אישה שיש עליה פוזה, כמו שפילוביץ´ אומר. לא?

pilovich shahaf

New member
אכן יש לאהובה לוי במה, נו אז מה..../images/Emo124.gif

איך אמר המחזאי שקספיר הידוע..."העולם במה והאנשים/נשים שחקנים/שחקניות, ומי שמשחק יותר טוב גונב את ההצגה..."במקרה של אהובה לוי , היא לא גונבת את ההצגה, היא גונבת את דעת הציבור, וזאת לדעתי עבירה פלילית לכאורה...
אפשר לדון, להתוכח על כל דבר ועל כל נושא, אך על דבר אחד צריך לשמור מעל כל מישמר, וזה עובדות, אמת אמיתית שלא משתמעת לשתי פנים בכלל ואלף פרשנויות בפרט...
רק דוגמא {מספר נקודות בולטות} אחת אביא מתוך דבריה היום בפינתה האישית והשבועית בתכניתו של אמיר איבגי בקול הים האדום "עצם העינין"...
מכל נאומה המרשים הנקודות הבולטות שחזרו שוב ושוב הן...:- מלחמת לבנון, מלחמת ששת הימים, כיבוש ,אופוריה, מפעל התנחלויות, וחוזר חלילה....האם אנו לא שומעים את זה יום יום בתקשורת, מפי כל אחד בתורו, אם זה יוסי שריד, יוסי ביילין, צלי רשף, זהבה גלאון, רן כהן...ואני אתיחס רק לנתון אחד בלבד, אהובה לוי אמרה שניכנסנו ללבנון ל- 48 שעות ונשארנו 18 שנה, ובכן מה אגיד לכם רבותי, זאת גניבת דעת פרקסלנס.
ואסיים באחד מציטוטיו הניבחרים של העיתונאי/סופר מר צבי שילוח ז"ל, תהי מנוחתו עדן, בסיפרו "השמאלנות בישראל" שיצא לאור לראשונה בשנת תשנ"א {1991}....:- ..."אנני מתמקד בשאלה החוצה בימנו את הציבור בארץ - עתידם של חבלי הארץ ששוחררו במלחמת ששת הימים, אלא במהותו של מחנה השמאל בארץ, גלשה עדי כפירה בעיקריה של הציונות הקונסטרוקטיבית והאקטיביסטית ובחזונה המקורי, כפירה זו,שהיתה תמיד נחלתם של חוגים שוליים בתנועת העבודה, זכתה בשנים האחרונות ללגיטימציה, עד כדי טשטוש מסוכן של עצם מהותו הציונית של המחנה כולו..." ....."נאבקתי בגלישה זו והזהרתי מפניה עוד בימי פולחן סטאלין בישראל, וביתר שאת בעשרים שנה האחרונות, כשאת הסטאליניזם החליפה במחנה השמאלנים ההזדהות עם מאבקם של הערבים למען מדינה ערבית בארץ ישראל המערבית, נוספת לעשרים מדינות ערב במזרח התיכון...."
{סוף ציטוט מהספר} הסופר משה שמיר אמר עליו בדבר ההקדמה לסיפרו...:- "הספר שלפנינו הוא "אני מאשים" חריף ומעמיק גם יחד, נגד הסכנה המוחשית של עירעור יסודות קיומנו הלאומי בארץ ישראל מצד גורמים פנימיים, המתכסים באיצטלה של רעיונות הומניסטיים נעלים, כגון: "שלום", "דימוקרטיה", "שוויון", וכדומה, בעוד שלמעשה הם משרתים ומעודדים את הגרועים באויבי הערכים הללו ובעולם של היום - ארגוני העריצות והטירור הערביים, ששיתוף הפעולה בין עראפת וסאדם חוסיין חשף את סכנתם הקטלנית לעמיהם הם ולסביבתם הקרובה והרחוקה..."..
{סוף ציטוט} לסיכום : אהובה לוי זכותה להתבטא, לקבל במה ולומר את כל מה שמכתיבים לה, זהו מחיר הדמורקטיה לטוב ולרע, אך אחרי 54 שנה בכלל ולאור התבטאויותיהם האחרונות של יוסי שריד, חיים חפאר ודומיהם בפרט, האם הציבור..."עמך", עדיין טיפש, מטומטם, אדיש, עיוור, אני לא חושב, אני בטוח לא......
לאור התגובות לעיל והדיון באותו נושא לפני שבועות מספר, יעשה נכון מנהל החדשות אמיר איבגי, אם יאזן את הבמה ויתן..."
המשך יבוא...."מהרסייך ומחריביך ממך יצאו" {ישעיהו מ"ט, י"ז}

ננצקו

New member
כל הכבוד

לאהובה לוי שכמה לפחות ואומרת את הדעות שלה ועוד ברדיו לא כמוך גברת פוזה או אדון סער שפירא שמתחבא אחרי שם של גברת באינטרנט שפן

poza

New member
כותבים קמה ולא כמה

ושאר דבריך לא ראויים להתייחסות. ארנבת שכמוך! ובפעם הבאה אל תשכח את הפסיקים והנקודות, זה צורם בעיניים.

ננצקו

New member
למה שבא לי

אני יתיחס ותודה על תיקון הטעות אבל אתה עדיין פחדן ושפן

poza

New member
תיזהר - אותך ליד הלשון

אתייחס ולא יתיחס. או שזה סתם בכדי לעצבן אותי? ארנבת שכמותך.

פ ו פ א י

New member
מה זה השם המוזר הזה????../images/Emo105.gif../images/Emo60.gif

ננצקו יקר. לפחות בדבר אחד אני מסכים איתך!! (זה לא קורה לי הרבה,אל תדאג): כל אחד רשאי וראוי להביע דעותיו (אפילו לכום ולעשות זאת!) ללא חשש ופחד. לצערי ישנם כאלה, כמו אהובה לוי, שנגישים לשעות שידור ובלה בלה בלה... וישנם כמונו - גם אתה כזה- שמסתפקים בפורום. אז מה , לגיטימי ביותר.ורבים וטובים(כמו ראש המוסד, פוזה ועוד) שלעיתים מתמוגגים מדבריהם ולעיתים ממש מתרגזים. די להיות רגזן וכעסן,אתה כל הזמן תוקף אנשים שאתה חושב שאתה יודעמי הם!! נו, באמת! אם תמשיך כך נגיע אנו למסקנה ששאתה הוא זה שנשלח מטעם... ותחשבו על זה!!!שלך , פ ו פ א י המלח.

poza

New member
פופאי שיחקת אותה- מילים כדורבנות

אהבתי במיוחד את הסוגריים. ואכן, לצערנו עלינו להסתפק בפורום בכדי להביע דעותינו. לא כולנו מוכנים להיחשף, ולא תמיד דעותינו ייתקבלו בעין יפה, אם זהותינו תוודע. ואכן לעיתים אני מתרגזת, כועסת, צוחקת, אבל בעיקר מתמוגגת. וזו מטרת הפורום. אז אני מצטרפת לקריאתך. ננצקו, צא מזה, עוד נגיע למסקנה שאתה הוא זה שנשלח מטעם ראש השב"כ? לידיעתך - תפקיד ראש המוסד כבר תפוס וגם תפקיד הסגן.

למעלה