PR - חוקים state nomination victoria

nemtudom

New member
PR - חוקים state nomination victoria

בתהליך מהיר מהצפוי קיבלנו אישור PR דרך state nomination victoria.
מאחר ואנחנו עוד לא מוכנים לתהליך המעבר אך אנחנו צריכים להיכנס להחתים את הדרכונים לפני סוף פברואר 2015,
חשבנו לבצע ביקור מהיר וחזרה לארץ על מנת לקחת את הזמן להתארגנות למעבר.
כמו כן קיבלנו מייל מויקטוריה שבו הם מצהירים שאנחנו חייבים להישאר בויקטוריה שנתיים מרגע הכניסה ראשונה ע"מ לשמר את ה state nomination
נשמח למידע לגבי תקפות ה PR במקרה כזה ושימור state nomination.

תודה

zaske

New member
לא ערוכים שמו ערוכים, נשמע כמו איזה טמבל אחד שאני מכיר

(אה , כן , אני).
סתם ככה, נקודה למחשבה -
אתם נוסעים לויקטוריה.
חוזרים לישראל, חוזרים לויקטוריה שוב

א. בזבזתם כסף של כרטיסי טיסה
ב. אסור לכם לנהוג בויקטוריה אחרי שאתם חוזרים . למה ? ככה, כי אתם נכנסתם בתאריך איקס, עברה חצי שנה מן הסתם, חזרתם, אופס.

אני יכול לחשוב על עוד סיבות למה "נסיעת ולידיציה" היא דבר מטומטם, אבל כל אחד והנסיבות שלו, ברוב המקרים לדעתי האישית זה דבר מטומטם, ועדיף כבר להתחיל את החיים באוז-לנד.

שיהיה בהצלחה.

nemtudom

New member
נסיעת ולידציה

יכול להיות שזה מטומטם אבל
1. לא מזמן התחלתי בארץ עבודה טובה מאד בחברה בנ"ל שיכולה להיות קרש קפיצה לעבודה באוזלנד בעתיד.
2. הילד באמצע שנה בגן ואוהב ללכת כל יום (לא רוצים לשלוף אותו באמצע).
3. באוסטרליה אין לנו כרגע אפילו ראיון עבודה והבנתי שלא כל כך פשוט למצוא.
4. נוסעים לבקר משפחה קרובה במלבורן שלא ראינו המון זמן.
5. מאז שהתחלנו את התהליך עברו שינויים (התרחבנו, השתדרגנו) והיום אנחנו פחות בטוחים ברצון שלנו להגר.
מצד שני אם לא ניסע עד תאריך היעד (הקרוב) נאבד את הPR.

travel agent

New member
תסעו, תעשו טיול

תחתימו את הדרכון ותוכלו לחזור, אאל"ט תוך 5 שנים. כך לפחות היה עד לפני כמה שנים.

zaske

New member
לגבי העבודה - תלוי במה תעבוד

אני יכול להגיד לך שאני הגעתי עם עבודה מישראל ועובד בצורה מבוזרת/מרוחקת וזה קריעה.
לפעמים אני חושב שעדיף פשוט להגיע ולמצוא עבודה מייד.
יש פה מספיק ישראלים במלבורן שיכולים לנסות לעזור ולכוון אותך (בהנחה שאתה לא זבל עופות, כמו כמה פריטים בקהילה פה).
לגבי הגן - רוב הסיכויים שהגן של הילד שיהיה פה יהיה יותר טוב, ברור שתחושה של ילד זה עניין אינדיבידואלי, אבל גם אנחנו תהינו "מה יהיה עם הגן של הבת!?!? איפה נמצא גן כזה מסור ואוהב עם כאלה מחירים!?!?" אז כן, את המחיר הפצצה לא מצאנו, והגן בישראל היה טוב במסגרת המגבלות שיש בישראל, אבל אין מה להשוות לגן שלה פה. פשוט אין, בכל אספקט שהוא.
לגבי החששות/מחשבות שלכם - מובן.
בכל מקרה, פספסתי - מתי אתם רוצים לבוא לבקר? אתה מוזמן ליצור קשר כשתגיע .

למעלה