PR לקנדה שאלה למושבניק

lawfromusa

New member
PR לקנדה שאלה למושבניק

אני שוהה בארה"ב על ויזת סטודנט ומתכנן לעזוב לאחר החגים הגשתי PR בישראל בספט 2006 ולא יודע מה הלו"ז של זה כרגע האם כדאי לי פשוט לנסוע לקנדה ישירות מארה"ב ולהמתין שם ל PR) או שעדיף להמתין בארץ תודה מראש על תשובתך

מתי בספטמבר הגשת? ממה אתה מתכון להתפרנס בקנדה

לפני ה PR ואחריו? אני מעריך שבינואר 2009 או אולי חודש קודם השגרירות תנקה את כל מגישי התיקים המלאים של ותשלח אותם לבדיקות רפואיות 2006, וכן תטפל בחלק ממגישי ספטמבר 2006. הכניסתך לקנדה אם תציג תוכנית ביקור הגיונית תקבל ויזה לחצי שנה, הרבה תלוי ביכולת שלך למצוא מעסיק, (או לימודי המשך), במקרה הטוב תלך לרופא בדצנבר או ינואר ותקבל PR במרץ. תעשה את החשבון לבד. אם תיתן תשובות קמת יותר מפורטות, אולי יהיה לי רעיון יצירתי שייאפשר לך לא לחזור לארץ.

lawfromusa

New member
המכתב שלהם אלי עם תאריך 14 בספט - נראה לי שזה

התאריך הקובע כתאריך ההגשה - תקן אותי אם אני טועה משרד abrams & krochak מטפלים לי בתיק אני אשמח לתת לך תשובות ואשמח אם תשאל אותי את השאלות הנכונות כי אני לא כל כך יודע מה רלוונטי תודה רבה רבה

כן, זה תאריך ההגשה, אין לי מושג כמה תיקים

הוגשו בין ה 1 ל 14 לספטמבר 2006, אבל מדובר בהרבה תיקים כי זו התקופה שמייד אחרי המלחמה, ואנשים חיכו לרגע שאפשר יהיה להגיש את הטופס המפושט, ורצו לגיש מייד ביום הראשון שהקונסוליה הסכימה לקבל את התיקים האלה. אני מניח שהתיק הוגש בתל אביב, ואין לי מושג עם העורך דין הזה מכיר את הנהלים שם. כדאי שתתארגן על מסמך הרצף התעסוקתי של ביטוח לאומי, ותאסוף את כל המסמכים התומכים שאתה צריך, כדי שברגע שמגיעה ההתייחסות של השגרירות תוכל להגיש מייד. כמה זמן למדת בארצות הברית? מה מקצועך? מהו נסיונך התעסוקתי? הרקע הזה יוכל לעור לי לומר האם יש התכנות לטיול לקנדה שבמהלכו תוכל לארגן כאן רשיון עבודה, ולא תצטרך לשוב לישראל להמתנה של חצי שנה עד שנה.

lawfromusa

New member
אני גם מקווה שהעורך דין יודע את הנהלים - אני

גם כן עו"ד במיקצועי - אני בארה"ב כבר 4 שנים מה זה המסמך של ביטוח לאומי?

הקונסוליה הקנדית בתל אביב הנהיגה נוהל פנימי

שמחייב את המבקשים להגר להוכיח את מה שהם כותבים בביוגרפיה שלהם (מה עשית והיכן גרת מגיל 18) באמצעות הגשת מסמך תומך הקרוי שמות מעסיקיך ותשלומיהם לביטוח הלאומי. עורכי דין מחוץ לישראל לא מכירים את הנושא הזה. סתירה בין הטופס של ביטוח לאומי למה שהצהרת בטפסים יכולה לעורר חשד של הונאה ולעכב תיק לפרק זמן לא קצר.

lawfromusa

New member
ומה לגבי מקרים של תעסוקה בארה"ב הרי אין רקורד

בביטוח לאומי בארץ

לגבי זה צריך להגיש מכתבי מעסיקים

רצוי אולי לצרף טופס מס הכנסה האמריקני של סיף השנה , או תלושי משכורת,. רק לגבי תקופות עבודה מישראל הם דורשים את טופס הביטוח הלאומי

Astroo

New member
לא נראה לי שיטפלו במגישי ספט' בינואר הקרוב

כי אחרת הייתי כבר צריך לקבל הזמנה להגשת התיק המלא - נשארו רק 3 חודשים.

למעלה