PR לקנדה BC או ניו זילנד

rakrega1

New member
PR לקנדה BC או ניו זילנד

אני יודעת שהשאלה אולי כללית מידיי אבל בכל זאת אשמח לשמוע מי שמכיר את 2 הצדדים של המטבע אם היה לכם PR לקנדה ו וויזת עבודה לניו זילנד על מה הייתם הולכים ? מחפשת תובנות או תשובות לכאן ולכאן תודה מראש

rakrega1

New member
לא בהכרח רק אם העבודה היא במקצועות שמוגדרות כ

Shortage list והרשימה משתנה מעת לעת. המקצועות שלי ושל בעלי הם ברשימה אבל זה רק בתנאי שכמובן נגיע לשם ונמצא עבודות במקצועות הספציפיים האלה

tamir2006

New member
זה שאלה גדולה מדי....

כל אחד ומערכת הטעמים שלו.לכל בן אדם, מטבע הדברים, מערכת טעמים שונה. אולי שווה לכם קודם לבקר בשתי המדינות הללו? להתרשם, לשוחח עם מקומיים, לראות מקומות יפים ופחות יפים וכד'. אני אישית הייתי בוחר בקנדה מאחר וקנדה היא מדינת הגירה שמתפתחת בקצב אדיר. יש הרבה מקומות לא מיושבים , וניתן לרכוש קרקעות ובתים בזול יחסית. קנדה היא מדינה עם מערכת רווחה , ורשת ביטחון סוציאלי ,מן המפותחים בעולם. רשת הבטחון הסוציאלי שלה הוכיחה את עצמה לאורך השנים כעמידה לטלטלות השוק החופשי,יציבה ובטוחה. עוד פקטור חשוב, לטעמי, זו הקירבה לאימפריית ארצות הברית. ואין טעם להכביר מילים על ארצות הברית. כולנו יודעים מה זה ארצות הברית. זו דעתי האישית.

עופרל

New member
הוא שאל על BC ...

אני לא מכיר את קנדה, אבל מהתקופה הקצרה ב BC ברור לי שההכללה של הכותב מעלי אינה תקפה לגבי וונקובר והסביבה. פה הדיור לקנייה יקר ביותר (השכירות זולה יותר בהתייחסות למחיר הקנייה)

למעלה