prachetologia

• פותח הנושא suby
  • פורסם בתאריך

suby

New member
prachetologia

שלומות לכולם, משמח אותי לדעת שיש הכרה בפראצ'ט בארצנו הקטנטונת... מישהו יודע לספר על משחקי המחשב של דיסקוורלד? שיחקתי בראשון ובשני - חזקים ביותר... אהבתי במיוחד את דיבלר והקבצנים החולים בשני. יש משהו חדש שאולי פשוט לא הגיע לארץ? ודבר נוסף - אני היחידי שלא התלהב מהסרט המצויר של דיסקוורלד על המוזיקה? היה די משעמם... סוף הודעה ראשונה בפורום - שיהיה לכולנו בהצלחה... ;)

א6ו6ה6ד

New member
באמת משחקי מחשף........

אחחחחחחחללללה משחקים שבעולם.....חבל על הזמן אפילו שהראשון התאים את עצמו למחשבי 486 עם דסקטים 3.5 מגה......אבל באמת סוף סוף קווסטים מצחיקים מעניינים...למרות שיש גם אחרים כמו אי הקופים....אבל עדיין....משחקים שמבוססים דרך אגב על הספרים ונורא נורא נורא אהבתי את מוות שם משחק פשוט מעולה מעולה מעולה וכל מילה נוספת מיותרת...מה שכן אם כבר דיברת יש משחק שלישי שדי מזמן פה ואפשר למצא אותו באיזה חמישים שקל בערמות דיסקים של המשחקים המעפנים לא יודע למה...יכול להיות שהם מקולקלים אז לא בטוח שכדאי לקנות שם אבל הוא נקרא בישראל אותה מדינה קטנה שנמצאת באזור הסי די....בשם דיסק וורלד נוייר או בתקווה שאני לא אכתוב בשגיעוט חטיב disk world noir שהוא בתלת מימד והוא ממש ממש חמוד לאללה מזכיר את אי הקופים הרביעי שיצא שגם היה בתלת מימד.........אז אני ממליץ לקנות שווה ומעניין........ ואני אשמח לסכם את זה במילים מעטות אווווק אווק אייייייייק אוק... ואם כבר מישהו יודע עם בארץ יש יותר מספרים כי ידוע לי שבחו"ל יש פיסלונים ומלא מלא דברים שקשורים לדיסק וורלד....כי שוב אני פשוט מת מת מת על מוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהד........אי סי 34340296

suby

New member
וואלה...והנה אזהרה רלבנטית

וואלה שיחקתי בדיסקוורלד נויר במשך שעתיים עד שהמשחק התחיל לעוף לי קיבינימט ומבירורים שעשיתי יש בעיה לרוץ על XP... אולי שווה לנסות להשיג אותו שוב ולהריץ על איזה מחשב עם WIN98.. בכל מקרה הנה אזהרה לבעלי XP : לא לקנות את במשחק אלא אם כן יש לכם איפה לשחק (על ווינדוז 98)

SaidinsTaint

New member
כנ"ל

אני לא יכול להיכנס למעונות של האוניברסיטה עד שם גם כשזה היה מתרסק יכלתי לחזור ולנסות שוב - אבל זה פשוט לא עובד! חשבתי שאולי הדיסק שרוט אבל כנראה שלא. חוץ מזה - משחק ענק!

למעלה