PREDATOR

PREDATOR

קודם כל, רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה!! פעם הייתי קורא הרבה קומיקסים, כשהייתי קטן כמובן, אבל אני עדיין לא מתנגד לקרוא קומיקס יפה כשיש... יש לי הרבה חוברות קומיקס של PREDATOR שיצאו באמצע שנות התשעים או משהו כזה, אבל אין לי הכל, והשאיפה שלי היא שיהיו לי ה-כ-ל !!! יש כאן מישהו שיש לו חוברות קומיקס של PREDATOR ומעוניין למכור אותן או להחליף בשביל לקרוא או משהו ?! זה מארה"ב ויצא עד כמה שאני יודע רק בארה"ב ומצאתי אותן רק בארה"ב למרות שמצאתי חוברת או שתיים בשתי חנויות בתל אביב האחת באלנבי (נדמה לי) והשנייה בתחנה המרכזית החדשה. ההוצאה היא אגב, DARK HORSE. בנוסף, אני מחפש בנרות קומיקסים פשוטים וקלילים בספרדית!! זו תהיה יופי של דרך ללמוד ספרדית, ביקשתי מחברים להביא לי קומיקסים שכאלה מספרד, אבל הקומיקסים שהם הביאו דבר ראשון לא היו מעניינים או ילדותיים מדי ודבר שני הספרדית לא מספיק פשוטה! אני מצפה לתגובותיכם!! אקסצנטרי

The Crusader

New member
אחי...

תיצור קשר עם קומיקס וירקות... אני גם חיפשתי לאחרונה וכרגע אני הולך להזמין מספר חוברות מהם... אבל תנסה גם עם קומיקום כי גם הם יכולים לספק לך את זה

Hai Crusader

אממ... קומיקס וירקות? אף פעם לא שמעתי עליהם.. גם לא על קומיקום.. אלה מן חנויות קומיקס או משהו? חשבתי שאין כאלה בארץ (חוץ מחנויות שמוכרות קומיקסים כחלק מהסחורה).. אפשר לקבל עוד פרטים? תודה !!!!!! חג שמח

קומיקס וירקות

היי עשיתי חיפוש קצרצר בגוגל ומצאתי את זה http://www.cnv.co.il נשמע שווה!!! ויש דוכנים בדיוק בשבוע הקרוב!!! ואפילו אחד מהם בעיר שלי!!! אני אבדוק את העניין!! :)

ailag

New member
צ'ק אאוט את הלינקים בראש הפורום

יש שלוש חנויות, הן מבוססות על האינטרנט. ומישהו תיכף יענה לי שיש גם את עולם הירחונים וכל אלה. אז גם זה. כדאי, לדעתי, לקנות אצל אחת משלוש החברות.

תודה !

הסתכלתי בכמה מהקישורים וכו' ואיכשהו התגלגלתי לכך שמצאתי סריקה של כל החוברת של הסדרה PREDATOR VS BATMAN חוברת מס' 3! הנה כבר התקדמנו לגבי החיפוש שלי אחרי חוברות שאין לי :) אני לא יודע מה המגבלה של הפורום הזה מבחינת גודל תמונות שאפשר לשלוח אבל למה שמישהו לא ירים את הכפפה ויסרוק איזה קומיקס וישלח לאתר? אני מוכן לסרוק קומיקס אבל אני לא רוצה להיות היחידי שעושה את זה (גם ככה אין לי יותר מדי פנאי)

ailag

New member
אם אתה מחפש דברים לא חוקיים..

אז אני אנזוף בך על כך, ואפילו לא אגיד לך שיש פחות או יותר כל מה שתרצה סרוק, בד"כ אפשר פשוט לקפוץ לדאלנט ולהוריד. אבל זה לא אותו הדבר.

נכון, זה לא חוקי...

אבל כבר עברו בממוצע 7 שנים מהוצאת הסדרות האלה.. לפני כמה חודשים שלחתי את אחותי שנסעה לארה"ב לחנות קומיקסים שמצאתי באינטרנט שענו לי באימייל שיש להן כריכה שלמה TBP (או משהו כזה) שכוללת את כל ארבעת החוברות מן הסדרה הספציפית הזאת בתוך הכריכה (מין ספר קומיקס עם התחלה וסיום) אבל עד שאחותי הגיעה כעבור כמה שבועות הם אמרו לה שכבר אין! במקום זה היא קנתה לי חוברת אחת מן הסדרה הזאת וזה די מאכזב כי איך אני יכול לקרוא את ההתחלה ולא לדעת מה הסיום שנמצא בהמשך החוברות..... !! בכל מקרה, אין לי מושג איפה בדאלנט אפשר להוריד את זה. comics# ?

ailag

New member
TPB = Trade Paperback

ובקשר לערוץ, מזמן לא השתמשתי בזה (אני קונה!
) אבל תחפש משהו עם המילה קומיקס. ושוב, עדיף לקנות. אם אפשר..

באיזה חוברות מדובר?

Predator? אתה יכול לציין את שמות הסדרות ומספר החוברת בסדרה? תודה

אני לא ממש יודע,

זה היה באיזור של אלנבי, אולי רחוב אחר בסביבה (ת"א) זו הייתה חנות שמוכרת הרבה ספרים ישנים והיו גם די הרבה ארגזים של קומיקסים, שווה להסתובב באיזור הזה ערב אחד, גם בלי קשר לקומיקסים עדיין כיף להסתובב בתל אביב :)

למעלה