prejudice!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
prejudice!

אומרים לא להסיק מסקנות מוקדמות על אנשים אבל תחשבו על זה בעצם אם לא נעשה את זה (למרות שאני מתאמן בזה כל כך הרבה שנים שאני חושב שזה כבר מתקרב לחלק מטבע האישיות שלי) אנחנו מאבדים דבר נורא נהדר אנחנו לא נוכל להרגיש את ההתפלאות לטובה ממישהו !
מישהו שחשבנו עד עכשיו לסתם אדם , פתאום מתגלה כמישהו יוצא מן הכלל למרות שכשאתה מגלה שמישהו מפגר בעצם כלל וכלל לא מפגר, אתה מרגיש די מפגר. (מדהים מה לשחק DIABLO2 בלילה גורם לי להבין לגבי החיים
)

יש בזה משהו

אבל אתה מעדיף לבזבז זמן על דעות קדומות? כי לא תמיד זה לטובה ואז עד שאתה מקבל את הדעה הנכונה על האדם- לפעמים כבר מאוחר מדיי!

IC4

New member
נו כמובן...אבל הגישה הזאת היא כל כך

ברורה בשבילי , עד שהייתי צריך לרענן את דרכי המחשבה ולרשום משהו חדש
למרות שעדיין הדרך הישנה של סובלנות (שלצערנו לא רק שהיא לא ישנה, אלא אפילו בקושי חדשה) היא הדרך שאני בוחר לעצמי

Chot

New member
גם אני

חשבתי על זה ואולי פרג´ודס זה קצת איך שאנחנו פתחנו מנגנון הגנה שיש לנו כמו ב"היי הנה דבר שנראה לי רטוב, אז אם אני אשב עליו אז אני קצת אהיה גם רטוב". בכל מקרה, עזוב את ההתפלאות לטובה. רב האנשים לא יכולים להודות בטעויות שלהם ואי אפשר לסמוך עליהם שדווקא בגלל שהם כן טעו הם לא ילכו עם זה יותר רחוק. יו איך בא לי לראות ארצ´י באנקר.

TerminalFrost

New member
צר לי, אבל תמיד נהייה בעלי דעות-

קדומות כי זה טבע האדם לחשוב בצורה הזאת. אתה רואה פלסטיני, הפלסטיני רואה אותך. אתה רואה פליט, הוא רואה עריץ. אפילו אם הוא ד"ר לפיזיקה ואתה הפציפיסט הגדול ביותר בעולם! רק אחרי שממש לומדים להכיר מישהו מגלים מה הוא שווה באמת... אבל ברגע הראשון - הפלסטיני יזרוק אבן ואתה תירה כדור-פלסטיק.

IC4

New member
טבע האדם ?

טבע האדם הוא לקחת שתי מקלות לשפשף חזק ולעשות אש טבע האדם זה ללמוד דברים חדשים מה שנוגד לרעיון שלך זה הזכיר לחבר שלי כאן בדיחה(bwp( אז הוא ירשום אותה:(דרך אגב, הוא נעלם מהפורום כי יש לו בעיות במחשב וכזה) אנשים שונים שמוכיחים שכל המספרים האי זוגיים ראשוניים: ד"ר למתמטיקה: 1 ראשוני , 3 ראשוני, 5 ראשוני, מכאן נוכיח באינדוקציה ד"ר לפיזיקה: 1 ראשוני, 3 ראשוני, 5 ראשוני, התוצאות ניסוייות מוכיחות שהם ראשוניים פסיכולוג: 1 ראשוני, 3 ראשוני, 5 ראשוני, 7 ראשוני, 9 ראשוני אבל בהכחשה

TomerZimmermann

New member
יאללה, לכו תשקרו למישהו אחר (לעצמכם

כולנו בעלי דעות קדומות. אני לא מסכים שברגע שאני אראה ערבי אני אחשוב עליו כעל פליט או ווטאבר. לכל אחד יש את הדעות הקדומות שלו. חלקנו זה בקשר לערבים, חלקנו בקשר למזרחיים, חלקנו לדתיים, חלקנו לרוסים, חלקנו לאשכנזים, חלקו לגרוזינים, חלקנו לווטאבר. אין אדם שאין לו דעות קדומות לא משנה מה תגידו. לא משנה כמה ננסה להתעלם מהדעות האלה זה יהיה ככה. אני אתן דוגמה מהחיים שלי. אני באמת מנסה להמנע מדעות קדומות, אני מנסה לתת לכל בן אדם לעשות עליי רושם ראשוני ורק אז להחליט, אבל אין מה לעשות, אם אני אצטרך לבחור בין שתי אנשים שאני לא מכיר אני אבחר על פי קריטריונים קטנים כמו מראה ולבוש, צבע, התנהגות חיצונית וכו´. נכון, זה לא ההגדרה המדוייקת לדעות קדומות, אבל never the less זו דעה קדומה. למה? כי מה זה החיים אם לא החלטות קטנות של עם מי לדבר מתי ועל מה? עכשיו אני רוצה לראות מי יהיה הצבוע הראשון שיגיד שהוא לא עושה הכללות על פי לבוש, מראה, מוזיקה וכו´

IC4

New member
אני אני !! ../images/Emo98.gif

אני אוהב להתנגד לדעה של אנשים שהם חושבים שהם יודעים על אחרים דברים שהם יודעים על עצמם זה כיף מאד כאוסי שכזה שלי עכשיו, יש הבדל בין דעה קדומה לדעה . מה שאתה אמרת על לבחור משני אנשים... זה רק בחירה של מי נראה לך יותר קל יהיה לך להתחבר אליו כשמדברים על דעה קדומה הכוונה להשפעה עליך , ולפי מה שאתה מתאר , זה לא משפיע עליך ! כלומר גם אם יש לך דעה קדומה אתה יודע שלא לתת לה שום חשיבות או ייחוס שיהרוס לך את היחסים עם אחרים, כך שאתה לא ממש מחזיק דעות קדומות.. --- לנושא אחר - מה הקטע שלנו לחשוב שכל בני האדם כמונו? זה נוח ונחמד וכיף לחשוב ככה? נגיד מישהו שאוהב לשבור דברים שחושב שזה תענוג BUILD IN של להיות בנאדם , להרוס דברים... או להצית דברים ולראות אותם בוערים

TomerZimmermann

New member
צבוע!

כיף כאוסי? אתה מוכן להסביר לי מה זה? ברור שאני מנסה להתעלם מהדעות הקדומות ומנסה להתחבר עם אנשים לא משנה מה (כמה מחבריי הטובים אם הייתי רואה אותם סתם ככה ברחוב הייתי מתאר אותם כערסים-וונהבי או משהו בסגנון). זה לא אומר שזה עובד. עצם העובדה שברגע הראשון אתה חושב את הדברים האלה גורמת לכך שאם תהיה לך בחירה אתה תעדיף לבחור במישהו אחר ולכן גם תפלה מישהו לרעה בשל דעה קדומה. לא אמרתי שאני נותן לדעות האלה לשלוט בי, אני מנסה להתנגד להם, אבל מה לעשות, אף בן-אדם לא מסוגל להתעלם ממראה ורושם (רושם שמקבלים רק מלראות מישהו). אתה טוען שאתה מסוגל להתעלם מזה לגמרי? סבבה, אני טוען שאתה שקרן. אני לא חושב שבני האדם כולם כמוני. להפך, אני יודע שאין אף אחד כמוני, im one of a kind (גאון מדהים וכל זה, אתם כבר מכירים אותי). לא סתם. ברור שלכל אחד יש את האהבות שלו והרצונות שלו. זה לא מנוגד לעובדה שאף בן אדם לא מסוגל לקחת את הזמן להכיר כל אחד ואחד על פני כדורהארץ ולכן נאלץ (ברצון או לא ברצון) ל"העזר" בדעות קדומות או ווטאבר. טוב, בוא לא נפתח את הדיון הזה יותר כי כל הודעה שלך או שלי בנושא הזה תראה מעכשיו כ: אני צודק ואתה טיפש (בדיוק כמו שההודעה הזאת נראית כך).

IC4

New member
אתה צודק,

באמת מעכשיו כל הודעה תהיה אני צודק ואתה טיפש. אבל בגלל שאתה צודק אתה לא יכול להיות טיפש. מה שאומר שטעית ? לא יודע יש פה איזה פראדוקס, cock. כיף כאוסי זה לגרום לאנשים לראות דברים אחרים ובכך לערער את הבנתם ותפיסתם לגבי משהו שהיתה עד אז. מהבלבול שלהם נוצר כאוס ואנרכיה והרס גלובאלי MWUAHAHAHAHAHAHAHAH !!! Oחדפקן חדקפד\ףSH |SIGHDLZעןםגכם, עיסגן,עי, ןכגיסנםןזגי,עזדםןי ,ןםזרגיעםגיכזןם,זגרי עזק אש מבין ? קומפרנדה? קאפיש? גפילטעפיש ? פיש איי ? אגב אל תחפשו משהו סודי במה שרשמתי אחרי MWUAHAH.. לא ניסיתי לעשות שום דבר. אל תחפשו שום פאי בתוך זה !
בקשר לכל בני האדם כמוני או לא כמוני ברור! אני גם חושב שבדברים מסוימים אני היחיד ככה... ויש הרבה אנשים אחרים שחושבים כל אחד לעצמו שאף אחד לא יבין אותם (ניקח לדוגמא את הסבל והחרא שלהם בחיים) רק בגלל שהם סתומים מדי לקלוט שכן! כן מישהו יבין אותם אם הם רק יחשבו לשניה על הגאונות של לדבר ולהסביר למישהו אחר מה הם רוצים ממנו או מעצמם. אבל עדיין יש מעין קטעים כאלה שאתה בלי לחשוב בכלל לוקח כמובן מאליו הכי ברור שבעולם שיש משהו שהוא חלק ממך בגלל שאתה בנאדם וזה הכל. ומזה יוצא שבני אדם אחרים כמוך באותו ענין. זה סתם היתה מחשבה מרחפת, אבקש שאנשים לא ינסו לתקוע אותה על האדמה אלא להשאיר אותה במישור החופשי (האדמה יותר מדי קרה וצינית, למעלה היא עולה ונמצאת עם האויר-ה-חם) ואגב בגלל שהתשובה שלך היתה צפויה כמו תחת (אני לא אומר שזה רע !! אני רק אומר ש-) באמת אין טעם להתוכח (-שאני מכיר אותך [אהא! דעה קדומה! אולי איני מכיר אותך כמו שאני חושב שאני מכיר אותך?!?!] מספיק כדי לדעת איך שנינו חושבים) לכן ראוי שנפסיק את ה"אָויכוח" ה0+1=1 שיש לנו כאן. ----- ולעוד משהו חמוד לא קשור בזמן דיבורי עם גולדה בעת כתיבת הודעה זו שקווין סמית´ אמר לי לכתוב (מה הקשר? לא יודע): **אתה יודע שהיות התחיל שבוע ללא טלויזיה? ++מה זא **אינך מעורה בחרא של האנטי גלובליזציה, או מה? ++לא , אני כנראה לא רואה מספיק טלויזיה ---- ומה אתה טוען שאני שקרן עוד לא אמרתי שום דבר מה אתה ישר עם דעה קדומה?!

TomerZimmermann

New member
רק רציתי לתקן משהו קטן

לא כאוסי, אלא כאוטי (אין לי מושג למה, אבל אני די בטוח 99.9% שאי אפשר להגיד כאוסי)

Chot

New member
יווווו יוו איתי

אבל למה שבטלויזיה יפרסו תעמולה מחאתית אנטי-טלויז´יון? הרי ברור שזה התפרסם רק בעיתונים\אתרים של פריקים\על קירות תלמה ילין. חוצמזה שכל כך קשה לי להבין מה כתוב שם בהודעה. נראה לי שאני רואה יותר מידי טלויזיה.

TomerZimmermann

New member
תקראי עוד פעם את ההודעה של איתי

ובזמן שאת קוראת שימי ליד המסך שלט גדול שכתוב עליו ציניות

Chot

New member
לא יפה

התנשאות היא תכונה אנטי סוציאלית או משהו

IC4

New member
אף אחד לא מתנשא מעליך יא מפגרת

והומור זה תכונה סוציאליסטית אבל עדיין אף אחד לא מתנשא... זה שהוא הסביר לך משהו כדי לגרום לך להבין אותו גורם לך להרגיש טיפשה שלא הבנת אותו בלי הסבר לא הופך את תומר שרק ניסה לעזור לך להגיע לאותה הבנה מתנשא. ITS ALL IN UR HEAD

Chot

New member
סליחה?!

"שימי שלט גדול ליד המסך שעליו כתוב ציניות"?! אני לא ממציאה שום דבר ולתומר, אני לא הבנתי שום דבר לא כי חפרתי עמוק בהודעה ומצאתי אותה ריקה מתכן, אלא פשוט כי איתי לא יודע להשתמש בסימני פיסוק (כמוני למשל) פרט לסוגריים ולסמיילים! וסמיילים זה בכלל לא סימני פיסוק! למשל ההודעה האחרונה שהייתי צריכה לקרוא 3 פעמים ולפסק לעצמי אותה בראש. יא מאנייק! (איתי) אאאננייי לא מפגרת! המורה שלי אמר לי שיש לי שמיעה טובה זין!

TomerZimmermann

New member
די אנשים...

תגידו לי, אין לכם משהו יותר טוב לעשות מאשר להעלב מכל דבר שאני אומר? נכון, יכולתי באותה מידה לכתוב לך "הוא אמר את זה בציניות" ואז מה? היית קוראת את זה ואומרת "יופי, המתלהב הזה חושב שהוא יודע הכל". יכולתי לכתוב את זה ב1001 דרכים, ואני בטוח שעל כל אחת ואחת היה אפשר למצוא איך אני מתנשא, מתלהב או כל דבר אחר. די! נמאס! תפסיקו להעלב מכל דבר, קחו את החיים בקלות, אל תתיחסו יותר מדיי לשטויות שאני כותב. אני מבטיח לך שאם חבר טוב שלך היה אומר לך בדיוק את אותו משפט אז זה לא היה מעליב אותך. את היית מסתכלת ואומרת לעצמך משהו בסגנון של "שיו, איך לא שמתי לב לזה", אבל משום מה פיתחתם לעצמכם (פה בפורום) מין טראנד כזה של להעלב מכל מה שאני אומר. דוגרי, זה מתחיל להמאס. נמאס לי לכתוב על פעם הודעות שמסבירות את עצמי, נמאס לי כל הזמן להגיד שאני צוחק, ושאני מדבר בציניות, ושזה סתם הערות לא קשורות ושזה סתם. מעניין מי יהיה הראשון שימצא את ההודעה הזאת מעליבה גם כן.

למעלה