Premier Dead Sea

Premier Dead Sea

מישהו שמע על החברה? יכול להגיד לי משהו עליה? לפי מה שהבנתי מפרסומים זאת החברה המובילה בארץ למכירת מוצרי קוסמטיקה. יש להם הסדר כלשהוא עם לכשת ההגירה בארה"ב והם יכולים לסדר ויזת עבודה זמנית. מישהו מכיר אולי יותר פרטים מזה, לפני שאני הולך לראיונות, לדעת אם אני לא מבזבז את הזמן שלי? בתודה מראש

Cappuccino

New member
לויזות עבודה זמנית, קיימת מכסה

אשר מוקצית ע"י ממשלת ארה"ב. המכסה לשנה זו התמלאה מזמן. לקראת סוף השנה, אם המכסה תיפתח והחברה תקבל הקצאה למספר עובדים מסויים, הם יוכלו לקבל את הויזות בישראל, לפני(!) הנסיעה ולטוס לעבוד בארה"ב רגועים וחוקיים. הודעה מתאימה והנחיות יפורסמו כאן בפורום, בבוא העת. לפיכך, לא הייתי מציע להתפתות אחר חברות/עגלונים שמספרים שיש להם כיום, ויזות עבודה ו/או משדלים חבר'ה צעירים לטוס לארה"ב ולקבל שם את הויזה, כי מדובר בהונאה, אשר בעיקבותיה העובד עלול להיסבך חוקית וכלכלית.

ruchamay

New member
חיפוש הצעת עבודה

שלום רב! בן 37 נשוי +1עוסק בשנה האחרונה בפיקוח מזיקים ואיכות בפרחי קטיף (גיפסנית,סולידגו,אסטר,היפריקום,ירוקים למיניהם,נוריו ועוד) בבתי אריזה מטעם משרד החקלאות (לא אגרונום ) בכלל טכנאי קול במקצוע ,מסיים חוזה ומחפש הצעות עבודה באפריקה (ידוע לי ששם חברות רבות מגדלות פרחים )או במדינות אחרות שיש בהן צורך באנשי פיקוחבתחום או בתחומים חקלאים אחרים ,בעל אזרחות דרא"פ,רקע קיבוצי חקלאי,לוגיסטיקה בניה ועוד. אודה לכם על תשובתכם בפורום.

Cappuccino

New member
ההודעה הזו ראויה לשרשור נפרד

כאן היא פשוט ניבלעת ומדובר גם בנושא שונה. כתוב אותה מחדש(לחץ על "הוספת הודעה" שבפס הכתום-למעלה מימין) ותן גם כותרת מתאימה, ע"מ לצוד את עיני מי שמתמצא בנושא. בהצלחה.

adias923

New member
ספציפית לגבי החברה...

היום דווקא טיילתי בקניון (מתנות לפסח...) ונתקלתי בחבר'ה שעובדים שם. ראשית, זו אולי החברה המובילה בארץ , אבל לא בארה"ב שם יש חברה יותר מוכרת בשם "סיקריט" בכל אופן, החבר'ה שדיברתי איתם הם לללא ויזות עבודה, עובדים מאוד קשה , וממש לא עושים כרגע דולרים על גבי דולרים.(יש ימים שהם לא עשו אפילו 20 דולר.... ממש עבדו יום שלם חינם). התקופה הטובה לבוא לעבוד בה בעגלות, זה בכריסמיס- זו התקופה שבה אתה תקבל ויזת עבודה (שזה חשוב מאוד) וזו התקופה שבה יש את הפוטנציאל הגדול לעשות כסף. בהצלחה!

תודה, אני מאוד מעריך את העזרה שלכם.

אבל נראה לי שאני אלך על זה בכל זאת... דיברתי איתם אתמול. הם אמרו לי להוציא את הויזה בארץ לפני שאני טס, ככה שהם לא שקרנים בקטע הזה, ולגבי המכירה, אני לא יודע באיזה איזור של ארה"ב אתה נמצא, אבל ממה שהבנתי העגלות שאני אלך אליהם נמצאות בקניון מרכזי בבוסטון, והולך להם שם די טוב. שווה את הסיכון, הייתי אומר...

ilanvag

New member
אני לא יודע מה זה "קניון מרכזי בבוסטון", כי

יש פה כמה וכמה קניונים; אבל בתור מי שחי כבר שנה בבוסטון, ויוצא לי להגיע לא מעט לקניונים, ולדבר עם הרבה ישראלים שמוכרים שם בעגלות - העסק רחוק מלהיות מזהיר, ובמיוחד בתקופה האחרונה, בה האמריקנים התחילו לקמץ והפסיקו לבזבז, לאור המצב הכלכלי. סתם עוד נקודה שכדאי לקחת בחשבון. ואם אתה לא עובד מטעם החברה, אלא באמת רק ישראלי "תמים", אז קח בחשבון שבעלי העגלות יאמרו לך כל דבר בשביל להביא אותך; ואחרי שהגעת, והוצאת כמה אלפי דולרים בשביל להגיע, אז בפועל אתה "תקוע" שם ונתון לחסדיהם (אלא אם אתה מוכן לוותר על הכל ועל ההפסד הכספי, ולחזור הביתה לישראל עם הזנב בין הרגליים).

adias923

New member
להחליט עבודה או חו"ל

יש עבודות כמו הדרכה במחנות קיץ שהיא גם חוקית וגם מאפשרת לך לטיל עם תום המחנה. עבודה בעגלות לא מאפשרת ל"ספוג" חו"ל אלא לספוג את הקניון ..... אתה עובד שישה ימים בשבוע מהבוקר עד לילה , סוגר את העגלה בסביבות תשע עשר ומגיע לדירה שפוך ומותש. ביום החופשי שלך את לרוב תהיה כ"כ עיף שתרצה לנוח, לעשות כביסה ,לקנות מצרכים שחסרים לך וכו אז לא מש תחוה חו"ל

למעלה