Premiere PRO תוקע את כל המערכת ../images/Emo10.gif
אני לא יודע אם זה קורה לכם אבל קורה לי שהפרמייר שלי בזמן עבודה אינטנסיבית נתקע באמצע העריכה, אך לא רק התוכנה עצמה נתקעת אלה כל המחשב כולל העכבר שלא זז. זה מותיר אותי ללא ברירה אלה לעשות Hard Reset - ולקוות שה-autosave היה לא מזמן..
אני אפרט את תכולת המחשב שלי כדי שיהיה יותר קל להבין היכן הבעיה: Windows XP Pro Service pack 1 Intel Rocklake Intel 865PE Chipset 800Mhz Intel Pentium 4 2.6GHz Hyper Threading Support 2X256 DDR 400MHz Samsung RAM - אולי היצרנית של הזיכרון בעייתית? Maxtor 80Giga HD SATA for System, Maxtor 120Giga SATA HD for edit ATI Radeon 9600 Pro Display Card OnBoard Sound Card - יכול להיות שהוא מעמיס על המערכת כי הוא אונבורד? PCI FireWire Card MIDI TOWER CASE - יכול להיות שבגלל שהמארז קטן ואין מספיק מאווררים המערכת מתחממת ? האם חסר זיכרון בצורה כה משמעותית? אולי כדאי להחליף לFULL TOWER? ולהוסיף קירור להארד דיסקים? אם כן אז איזה מאווררים מומלצים? האם בכלל זה קשור לקרור?
אני לא יודע אם זה קורה לכם אבל קורה לי שהפרמייר שלי בזמן עבודה אינטנסיבית נתקע באמצע העריכה, אך לא רק התוכנה עצמה נתקעת אלה כל המחשב כולל העכבר שלא זז. זה מותיר אותי ללא ברירה אלה לעשות Hard Reset - ולקוות שה-autosave היה לא מזמן..
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)