Premiere PRO תוקע את כל המערכת

cRaZyFuNk

New member
Premiere PRO תוקע את כל המערכת ../images/Emo10.gif

אני לא יודע אם זה קורה לכם אבל קורה לי שהפרמייר שלי בזמן עבודה אינטנסיבית נתקע באמצע העריכה, אך לא רק התוכנה עצמה נתקעת אלה כל המחשב כולל העכבר שלא זז. זה מותיר אותי ללא ברירה אלה לעשות Hard Reset - ולקוות שה-autosave היה לא מזמן..
אני אפרט את תכולת המחשב שלי כדי שיהיה יותר קל להבין היכן הבעיה: Windows XP Pro Service pack 1 Intel Rocklake Intel 865PE Chipset 800Mhz Intel Pentium 4 2.6GHz Hyper Threading Support 2X256 DDR 400MHz Samsung RAM - אולי היצרנית של הזיכרון בעייתית? Maxtor 80Giga HD SATA for System, Maxtor 120Giga SATA HD for edit ATI Radeon 9600 Pro Display Card OnBoard Sound Card - יכול להיות שהוא מעמיס על המערכת כי הוא אונבורד? PCI FireWire Card MIDI TOWER CASE - יכול להיות שבגלל שהמארז קטן ואין מספיק מאווררים המערכת מתחממת ? האם חסר זיכרון בצורה כה משמעותית? אולי כדאי להחליף לFULL TOWER? ולהוסיף קירור להארד דיסקים? אם כן אז איזה מאווררים מומלצים? האם בכלל זה קשור לקרור?

MaSTeRLou

New member
ואולי זה קשור לפרימייר?

ניסית לבדוק אם יצא עידכון לאחרונה? יש מצב שזו בעייה של הזיכרון. נסה להוציא אחד מהם ואז לעבוד, ואם זה עדיין נתקע להוציא אותו לשים את השני. אולי רק מודול אחד מקולקל. זאת בעייה שיותר מתאימה לדעתי לפורום תמיכה טכנית. נסה לשאול גם שם. בנוסף הייתי ממליץ לך מדי פעם לבדוק טמפרטורות של המעבד.

ליגי

New member
תבדוק את החום של המעבד או אם

המאווררים עובדים טוב או אם המאוור של המעבד יושב עליו טוב וצמוד,כי בפנטיום 4 ברגע שהמעבד מתחממם הוא מנתק את עצמו על מנת שלא יהרס אז זה נראה כאילו הכל נתקע,אז אולי הסיבה לא קשורה לתוכנה. תבדוק את הנ"ל.

המערכת נראית די חדישה, ../images/Emo16.gif

ככה שבטח יש אפשרות לבדוק את הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד. במידה והטמפרטורות גבוהות מהנורמלי (שאמור להופיע בתוכנה שעל ידיה אתה בודק את הטמפ'), סימן שיש בעיה. תבדוק גם כמו שנאמר את מהירות סיבוב המאווררים, ואם לחלקם אין חיישן- אז תבדוק אם הם עובדים כראוי. אם אתה רואה שיש בעיית חימום, הוסף מאווררים/עבור למארז גדול יותר. אם החום בסדר, כמו שכתבו קודם- בדוק את הזכרון, מנסיון- זה עלול לגרום לבעיות מעצבנות במיוחד.
ניר

SCaToPHaG

New member
כמו שהרוב אמרו

תבדוק טמפרטורות וסטטוס מאווררים. סמסונג מייצרת יופי של ram, ולכאורה לא אמורה להיות איתו בעייה. האם מדובר בצמד מודולים תואמים שעובדים בdual ddr, או בשניים נפרדים?

למעלה