Present Address במילוי DS-260

יאיא35

New member
Present Address במילוי DS-260

היי,
אנחנו בתהליכים לגרין כארד, בשלב ה- NVC (על בסיס נישואים, אישתי אזרחית). התחלנו את התהליך מהארץ, ולפני כמה חודשים עברנו לגור בארצות הברית. אני פה על ויזת תייר, לא עובד, הכל לפי הספר.
ב- DS-260 שואלים מה ה- Present Address.
למישהו עם ניסיון דומה יש דעה איזו כתובת לרשום? בישראל או פה בארה"ב?
כבר הוצאתי פה רשיון נהיגה מקומי (שהצריך הוכחת מגורים, והרצת הויזה שלי במערכת הממוחשבת של רשות ההגירה) - ככה שאני לא מנסה להיות מתחת לרדאר או משהו כזה.
פשוט יכול להיות שלמערכות שונות (משרד התחבורה / רשות ההגירה) יש גישות שונות ל Present Address.
תודה!

rainbow188

New member
אותו מקרה אצלינו. רושמים את הכתובת שלך בתז

יש כתובת של התהליך, זה הכתובת של אישתך בארהב. אבל הכתובת שלך, present address, זה הכתובת שאתם משתמשים בארץ. שאלנו עו״ד הגירה.

rainbow188

New member
אבל בעלי לא הוציא רשיון מקומי

לא בטוח שזה היה חכם מצידכם.

יאיא35

New member
כמו שציינתי - הכל לפי הספר

יש מגבלה על תקופת הזמן בה מותר לנהוג עם רשיון ישראלי ולכן יש חובה על פי החוק המקומי לנהוג עם רשיון מקומי לאחר תקופה של מספר חודשים.
כמו שרשמתי - לא מחפש להיות מתחת לרדאר. הכל חוקי, ועובדה שהחוק המקומי מאפשר להוציא רשיון מקומי לתייר.

rainbow188

New member
אולי זה תלוי במדינה

נדמה לי שצריך להיות resident כדי להוציא רשיון. צריך אפילו להראות חשבונות שמגיעים על שמך. בשביל ביטוח רכב צריך להוציא תוך חודש, לכן הביטוח רק עלי האזרחית והלא אזרח רשום כנהג נוסף. וגם אצלינו אפשר לנהוג שנה על רשיון בינלאומי (זה שהוא קיבל דוח על זה לא קשור לחוק האמיתי). לא יודעת, העדפנו לא להסתכן, לא רשיון, לא חשבון בנק. אה גם בקונטיקאט חייבים להראות SSN אז אא להוציא רשיון. בכל מקרה ממליצה לpresent address לרשום מה שבתז הרי בעצמך אתה אומר שאתה תייר, גם אם הוצאת רשיון איכשהו.

למעלה