Pretty Handsome Awkward: הניתוח.

Drowning Lovers

New member
Pretty Handsome Awkward: הניתוח. ../images/Emo152.gif../images/Emo23.gif

קודם הייתי רק רוצה לציין שהניתוח הזה נותח עם כוונה שברט כתב את השיר על ג'רארד וואי. אתן יכולות להתווכח, כמובן.
הבה נתחיל.
אני גם רוצה להזכיר שאני לא הולכת לנתח שורה ושורה מן השיר, אלא חלקים ממש מרכזיים.
A work in progress you bleed Just like you puke while running a mile עבודה בתהליך יכולה להיות מכוונת לתהליך ההגמלות של ג'רארד מן סמים ואלכוהול. והנחישות של ג'רארד להשאר 'נקי'. אתה מדמם, טוב, כעושים קוקאין אז יש סיכויים שהאף שלך ידמם... כמו שאתה מקיא, ב-DVD של MCR רואים את ג'רארד מקיא בגלל ששתה הרבה... שתייה = קיא. קוקאין = אף מדמם. די פשוט. ובגלל התאוריה שאומרת שברט וג'רארד לא חברים יותר בגלל אלכוהוליזם ושימוש בסמים, אז זאת נראית לי הסיבה למה הוא ישיר על זה. ובזמן שאתה רץ מייל [?] זה בעצם אומר שג'רארד בורח מברט. Hey, are you OK? You look pretty low Very handsome awkward היי, אתה בסדר, ברור שמתייחס לשיר הנודע של MCR שנקרא I'm Noy Okay (I promise). או כך לפחות אני חושבת. אתה נראה די מדוכדך. יכול להיות שברט חושב שג'רארד לא נראה שמח עכשיו, בתקופה הזאת מאשר איך שהוא נראה והתנהג בתקופה שהם נהגו להיות חברים, או תקופת ריוונג' למעריצים. מאוד נאה, מובך. זה יכול להיות פשוט הדרך שבה ברט רואה אותו. מאוד נאה אבל עדייך עם בעיות ביטחון שלא נגלות לעייני הציבור. Your market value, your resurrection Your shallow concept, help yourself I hope you choke and you die I know you meant it, nice fucking disguise (so hollow) הערך של השוק שלך. יכול להיות שברט חושב שג'רארד נהפך למוצר מאשר בן אדם. בגלל הפופלאריות של MCR. התחייה שלך. הוא חושב שג'רארד חזר לחיים [?] הקונספט הרדוד שלך [?!]. קיצר, הוא חושב שהוא התמסחר.
והוא לא ממש אוהב את זה. תעזור לעצמך, אני מקווה שתנק ותמות. אממ, כן. התעזור יכול להיות זה ברט אומר לג'רארד שהוא צריך להשתנות. המשפט השני די מדבר בעד עצמו.
אני יודע שהתכוונת לזה, תחפושת מזוינת נחמדה.
סליחה. זה פשוט נשמע מצחיק XD אממ, כן.
אניוואי, שוב, ג'רארד לא עצמו, הוא מתחפש למישהו שהוא לא. זהו.
כמובן שיש לי עוד תיאורה שהוא בכלל כתב את השיר הזה על עצמו... אבל אין לי כוח.
אם אתן רוצות להוסיף משהו/לשאול/להציג דעה מנוגדת - אז בבקשה. D:

אהבתי ../images/Emo8.gif

הו, ולפי דעתי לקטע עם התחפושת הוא התכוון גם לקטע של ההתמסחרות וגם לקטע של פרייד (ג'רארד מסווה את עצמו תחת התחפושת של השלד?
). ברטי החמוד, סמים זה טוב.

ImNOTokay1

New member
הו. אני זוכרת שהסברת לי את זה במסן. ../images/Emo12.gif

זה ממש נשמע הגיוני. |יפניתבוכה| אהבתי את הניתוח.
help yourself I hope you choke and you die

nesta girl

New member
יפה!

למרות שאני מאמינה שזה לא על גרארד אבל..מי יודע..
"כמובן שיש לי עוד תיאורה שהוא בכלל כתב את השיר הזה על עצמו..." - סיקרנת אותי

Drowning Lovers

New member
נו,../images/Emo23.gif

כי יש ת'ריאיון שהוא אמר שזה על זמר עם שיער בלונדיני מזויף והוא גם צבע. יכול להיות שהוא עשה דווקא כדי להסוות את זה על ג'רארד, או יכול להיות שזה באמת עליו. יכול להיות שהוא שונא את מה שהוא נהפך האיזושהיא דרך. כל כך שונא, שהוא מאחל לעצמו את הדברים שהוא מאחל לאויבים או וואטאבר הכי גדולים שלו. או, תיאוריה אחרת, שזה על מי שהוא מפחד להיות. הוא מפחד להתמסחר בקיצר. הסמים כמובן יכולים להתייחס אליו גם. מסיבות ברורות. אבל זאת רק אני.

Because Of May

New member
מתאים לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

אבל אני עדיין בדעה שזה על ג'ר

ImNOTokay1

New member
גמני חושבת כמו מאי שזה יותר מתאים לג'רארד ../images/Emo3.gif

אבל מה שאמרת ממש הגיוני.
כנראה שרק ברט יודע. ~דרמה~

Because Of May

New member
ממש יפה, קארין! ../images/Emo109.gif

ו"התחייה שלך"- יכול להיות שברט אומר שג'רארד בעצם חושב שאם הוא יתמסחר זה יתן ערך רב יותר לחיים שלו- הלהקה שלו תתפרסם, יהיו לו יותר מעריצים וכו', וככה הוא יהיה שונה מהג'רארד הישן שברט עצמו הכיר. שזאת כאילו היוולדות מחדש שלו, או תחייה... או שהוא מתכוון לזה שהוא רוצה שג'רארד יחזור להיות כמו שהוא היה בריבנג' וזאת תהיה התחייה שלו
אחח, אני אוהבת לנתח שירים

למעלה