preview של פרוגרס!! חצי דקה מכל שיר

orlyshka1

New member
נשמע מאד מאד שונה

צריכה כמה שמיעות כדי לעכל. אוהבת את happy now,. Eight Letters Flowerbed משמיעה ראשונה. צפוי, אבל מה לעשות...

אני בשמיעה השלישית ועדיין מעכלת...../images/Emo3.gif

כמה צפוי שתאהבי הכי הרבה את השיר של גארי וג'ייסון...
חחחחחח ואני.... לא צפויה בכללללל

orlyshka1

New member
טוב,

זה נשמע יותר טוב משמיעה לשמיעה. kids מגניב, גם sos ואני אוהבת את Pretty Things. והשירים שלמעלה כמובן. מה אתן חושבות??? (מיותר לציין שאני מתה על פלוד?)

אוקי אז ככה (אחרי שמיעה מאביסית)

1.פלוד - לא סובלת אותו חרא של שיר
(שלמות באריזה יפה כבר אמרתי?) 2.SOS - נשמע מגניב לחלוטין. 3.WAIT - נשמע כמו שיר רובי קלאסי! משהו שבקלות היה יכול להיות באחד האלבומים האחרונים שלו . 4.KIDZ- זה כבר נשמע לקוח מהאלבום של אדם למברט
אבל אני חובבת למברט אז אולי אני אוהב את השיר בנתיים לא יודעת לא עושה לי חשק... 5.Pretty Things- מי לייק , 6.Happy now- עוד שיר רובי! נשמע ממש כמו משהו שיכל להכנס לאלבום האחרון שלו.יש בו משהו שמזכיר לי את סטאר-טרק שלו... 7.Underground Machine- מה יהיה עם כל השירי רובי האלה
את ההתחלה שלו לא אהבתי אבל נראה לי שיש בו משהו שאני אוהב, הקצב שלו מדליק... 8.What Do You Want From Me- אני מבינה למה מארק מפחד מהשיר הזה,אבל הוא נשמע לי מעולה אפילו כזה שעוד יהיה סינגל (אולי בדיוק בגלל זה) 9.. Affirmation - חצי דקה לא ברורה ,אז אני לא אגיב עליו ,אבל יש לי עוד תקווה גם לגרדן הם נתנו את החצי הדקה המעפנה בפריוויו אז לכו תדעו... 10.Eight Letters-נשמע כמו בלדת גארי .טובה כזו. 11.Flowerbed- ג'יי תעשה לי סינגל!
אני מתה על הקול שלו! חבל שזה שיר מוחבא!

מה חרא של שיר מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זהו
את לא באה איתנו להופעה
אני לא בדיוק זוכרת איך נשמע האלבום של למברט, אבל בכל שאר הדעות- אנחנו מתואמות לחלוטין

Hadar07

New member
באמת צריך לעכל את זה

רק מהשמיעה של ה30 שניות זה באמת שונה מכל מה ששמענו, יש שירים שממש אהבתי על ההתחלה אבל יש שירים שנשמעו לי די הזויים כל האלקטרוני הזה אני פחות מתחברת לזה אבל אחרי שאני אשמע את השירים המלאים אני מקווה שהדיעה שלי תשתנה. תודה על הלינק.

למעלה