Pricez ויוחננוף אור יהודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
Pricez ויוחננוף אור יהודה

זו אפליקציה טובה, ממליץ לכל אחד להעלות אותה לסמארטפון שלו, רשתות השיווק מדווחות מה מחירי המוצרים השונים בכל סנף וסניף והצרכן יכול לעשות השוואה עוד בטרם יוצא לקניות.
בדרך כלל זה עובד
אבל ביוחננוף אור יהודה מנצלים את בלאגן הקורונה ולא מוכרים במחירים שמדווחים
למשל - באפליקציה הם פרסמו שמוכרים ק"ג בשר בקר טרי טחון ב 31 ש"ח (בשביל מכירה במחיר כזה מתירים ליבואנים ליבא בלי מיסים) - אך הם מנצלים את המצב ומוכרים ,במבצע" - 2 ק,ג ב 110 ש"ח
ולטלביזיה הם מדווחים שהקפיאו מחירים....
ממליץ לבדוק בכל קניה, ובמיוחד עכשיו

puptits

New member
אתה סתם מיתמם

ומשמיץ אותם בניצול המצב...במצב הנוכחי.
במצבנו, עם התרוקנות המדפים ושלא יגידו שאין מחסור, יש בהחלט מחסור (על המדפים כוונתי)
מעניין לי את הסבתא שיש במלאים או במרל"וגים מלאים מספיקים
אני כצרכן תיזזתי השבוע ב5 סופרים להשלמות של כל מיני דברים בסיסים חסרים
פסטה, פתיתים, רוטב עגבניות, ביצים...

היית יכול לציין ולהוסיף שהם גם לא שמים מחירים על המוצרים *כחוק*, ואז תהיה לא רק מיתמם, אלא גם צודק.
כי פשוט מניחים משטחים במעברים ואנשים לוקחים, לא שמים במדפים כי לא מספיקים אז יספיקו לשים מדבקת מחיר?
היתה אחת אתמול בסופר שהתלוננה בצעקות, למה אין פסטה מס 8 ויש רק מספר אחר כלשהו, ואחרת התלוננה שאין פסטה ללא גלוטן
גם אני וגם זה שצעקו עליו, השתוממנו

והיי, כל הסופרים הללו, אלו מדגרות ענק של קורונה...השם יעזור (תבחרו איזה שם שעולה בראש)

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
ואיך תאור המצב שלך מסביר העלאת מחיר כזאת ?

עד כדי כמעט הכפלתו.
ושתי נקודות לציון -
1. היום עדיין האפליקציה מדווחת שהמחיר שם 31 ש"ח.
2. אתמול דווח בטלביזיה שמרשת יוחננוף נמסר שהם הקפיאו מחירים.

וכן - לא היה שם מחסור במוצרים, ובעיקר לא בפופולריים בימי קורונה - ניר טואלט, ביצים, חמרי ומגבוני חיטוי וביצים ולא היו תורים בקופות, נפתחו מספיק.

ואחרון חביב - היכן ראית היתממות בדברי ?

puptits

New member
הסבר

ראשית אתה מדבר על אפליקציה צד ג
ולא זו של יוחננוף עצמה, יש ליוחננוף אפליקציה משלהם עם מבצעים וקופונים, אני משתמש בה
אז מדוע אתה אומר שהם מנצלים את המצב בכוונה?
האם פנית עם זה לקופה הראשית? מה אמרו?
&nbsp
והיכן ראית שהעלו מחירים? אני לקוח קבוע שם והמחירים אותם מחירים, אם כי הרבה דברים חסרים
&nbsp
נשמע שאני בעל מניות שם, אז הלוואי.... סתם מכיר את המשפחה ומהיכן העסק צמח
אנחנו מאותו ״הכפר״

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אז ככה

1. - בהסבר שלך לא מתוארת התממות אלא לכל היותר אי הבנה של המצב.
2. באפליקציה ישנם המחירים שהרשתות מדווחות בעצמן ועליהן לעמוד בזה (אלא אם נגמר המלאי בטרם הספיקו לעדכן את האפליקציה - אבל זה לא המצב כי גם למחרת נרשם המחיר הזה ונשאר אפילו היום)
3. אם מפרסמים מחיר נמוך ומוכרים במחיר גבוה, כמעט כפול - זה ניצול המצב.
4. לא פניתי לקופה הראשית כי בימים אלה הם עמוסים מאד ולא רציתי להטרידם אז ויתרתי על הקניה.
5. בהחלט העלו מחירים כי בשבוע שעבר קניתי שם במחיר הנמוך, נכון שהקצב השתדל לא למכור אך כשהראיתי לו מה באפליקציה הוא מכר בחוסר רצון מופגן.
6. לזכות אותו מרכול ביוחננוף אור יהודה יש לומר שכמעט לא היו חסרים ובפרט לא היו במוצרים היותר מבוקשים (ניר טואלט, חמרי ניקוי וחיטוי כולל אלכוג'ל, ביצים, שימורים)
7. מה שתארתי זו בעיה נקודתית אמיתית ויתכן מאד שאינה קשורה להנהלה, ויתכן אפילו שזו עבודה פרטית של מחלקת הבשר.
8. ברצוני להזכיר שבביקורת משרד הבריאות ותכנית טלביזיה מסוימת שנערכה בחנות זו לפני חדשים ספורים נמצאו מכרסמים וחרקים והרבה מוקדי זיהום, הרבה יותר מאשר בכל מרכול אחר שנבדק בעיקר במעדניה, בקצביה ובמחלקת האוכל המוכן. לאחר מכן נעשה ניקוי יסודי במחלקות אלה ויש בהן הקפדה גדולה על הנקיון, דבר שאולי מביא ליותר הוצאות והנושא שהעליתי בא לשפר את מאזן המחלקה (לכאורה כמובן)

puptits

New member
אני מסכים לגמרי

עם סעיף סעיף 1 אי הבנה זו קליעה בול
וסעיף 7 אני קונה בשתי ידיי, הוא מסכם את כל השרשור הזה.... ולאו דווקא ספציפית לאותו קצב, אלא לרשת ולהתנהלותה, ולא רק אלא לכלל עובדי ענף המזון שהם בחזית המגע עם הציבור וימשיכו לפגוש אותנו, הפוטנציאלים להדביק ולהידבק בשבועות הקרובים.
אני אומר אפשר להתלונן, לא צריך לחשוב קונספירטיבי.
ואני שמח לדעת שהם החליטו לפתוח את הסופר 24 שעות, לפחות ברחובות.
&nbsp
ושנדע ימים טובים יותר
&nbsp

סתם מבקרת

Active member
ערכתי היום קניות בסניף של אושר עד. לא היה חסר כלום. כן,

מתחילים להרגיש מחסור בפסטה, פתיתים ומוצרי חמץ אבל לא בגלל מחסור אמיתי אלא בגלל שמתחילים להתארגן לקראת פסח ומפנים מדפים למוצרים כשרים. ואגב, לגבי פסטה ללא גלוטן, בפסח זו בעיה כי למרות שזה מקמח לכאורה לא חמץ, המוצר עצמו לא כשר לפסח (לא מקבל הכשר כי לא משתלם ליצרנים להכשיר לפסח קוי יצור למוצרים נטולי גלוטן ייעודיים לחולי צליאק ) ומי שמקפיד על התוית "כשר לפסח" לא צורך אותם גם אם לא התקרבו לחיטה, שעורה, שיפון.

עומר TT

New member
גם אני ערכתי היום קניות

ברמי לוי בנשר. לא היתה התנפלות של קונים, לא היה בלגאן, לא ברחבי הסניף ולא בקופות, לא היה חסר כמעט כלום (ואפילו פסטה אסם היתה במבצע, כנראה כחלק מההתארגנות לפסח. מה היה חסר? עדשים כתומות באריזה של קילו), לא היו משטחים במעברים ולא אפוקליפסה עכשיו.
מחירים כרגיל.
כן במקום השומר בכניסה שבודק תיקים עמדה גברת שבדקה חום לנכנסים והשומר ביציאה שחותם על הקבלות נמנע ממגע והסתפק בהצגת הקבלה מרחוק.

יוסיזיו

New member
לאחר ה"חוויה" המטורפת בשבת בשוק פייסל בנהריה החנות הגדולה

ביותר באיזור חזרתי שוב ,הפעם כדי לקנות לבן שחוזר עם משפחתו מחו"ל לבידוד
ומצאתי חנות מלאה סחורה ללא חוסר בכלום כולל המבצעים של אוסם ב4 ב20 ש"ח,ומבצעים שהיו לפני הבהלה הגדולה,גם בשרים באותם המחירים.
גם סיגריות היו והגבילו בפקט ,הסבירו באדיבות שאנשים רוכשים כמו מטורפים.
בקיצ,הכנסתי לו את המוצרים הבייתה ונסענו,הם הגיעו אחרי 3 שעות ונכנסו להסגר כמו ילדים טובים.

SicTransit

Active member
מסתבר שהייתי פסימי

כשכתבתי לפני 3 ימים שתוך שבוע הטירוף יירגע.

למעלה