problem דילמה ולמי שלא הבין בעיה

problem דילמה ולמי שלא הבין בעיה

אוקיי לפני חצי שנה נפרדתי מחבר שלי...ולא חשבתי שאני אשמע ממנו יותר היום פתאום הוא התקשר ורק לשמוע את הקול שלו זה היה חלומי בשבילי... הייתי בשוק והלם טוטלי שהוא התקשר הייתי בעננים ונראה לי שהוא קצת שם לב לזה...דדדדהההה אני הילדה הכי שקופה ביקום.... קיצר כן זה שקוף שעדיין יש לי משהו כלפיו....ועכשיו מגיעים לבעיה.. מה הוא רוצה ממני???? למה הוא התקשר????. הוא שאל אם יש לי חבר כרגע... ובלה בלה בלה ואמר שהוא יבוא לבקר....והכל... ותוך שניה הוא כזה חושב שהוא יכול להחזיר את הכל...התחלנו לדבר כמו שהיינו מדברים פעם אם לא הייתי צריכה ללכת היינו עוד מדברים שעות... קיצור..אמרתי לו להתקשר לפלאפון שלי עוד רבע שעה איך שהוא התקשר נגמרה הבטריה......באסה....קיצר......הוא כזה מעלה לי זכרונות מהעבר... והקטע...שאיתו היה לי מזה סבבה בעבר....אבל עכשיו אני ממש השתנתי...השתנתי מכל הבחינות ואני בחיים לא ארצה לחזור לעבר ולדבר איתו זה כמו לחזור לעבר ....וזה לא שהיה לי רע איתו ....זה הרבה דברים אחרים שלא נכנס אליהם כי ההודעה הזאת מספיק ארוכה.... עכשיו השאלה...אם כדאי לי לחזור להיות איתו בקשר...אפילו סתם ידידים.. למרות שיש לי משהו כלפיו והוא מחזיר אותי לתקופות שהייתי מעדיפה לשכוח... ?????????????? help pleaze תודה:)

והכי חשוב שאני לא יודעת איך שכחתי

את זה...אני הכי מפחדת להפגע ממנו שוב.....שניפרדנו ממש לקחתי את זה קשה מאוד....וזה יהיה סיוט לעבור את זה שוב...

קרואלה

New member
יש לך 2 סיבות לא לחזור אליו!!!!

1) הוא פגע בך (והוא יפגע בך שוב) 2) הוא מחזיר אותך לתקופה שאת לא רוצה לחזור אליה באיזה דרך שלא תסתכלי על זה, זה רעיון גרוע!!! תגידי לו את זה ואל תקשיבי לשום דבר שהוא אומר לך, הוא רע בשבילך!!

*witch*

New member
אל תחזרי!!!

צ´מעי, היתה לי חברה שזרקה אותי בשביל מישהו אחר, וממש שנאתי אותה. אחרי 3 שנים היינו שוב חברים, הרגשתי בעננים, אבל היא שוב זרקה אותי (היא היתה גם זו שהתחילה). לא הייתי צריך לחזור אליה. אולי המקרים שלנו קצת שונים, אבל אם את ממממש מאוהבת, כמו שאני הייתי (כבר לא) אל תראי לו את זה (כמוני) כי אז הוא יזלזל בך ויחשוב שהוא יכול להפרד ולחזור מתי שהוא רוצה. פשוט תהיי אדישה אליו, עד שהוא יוכיח את אהבתו (לא לחתוך אוזן או משהו, אבל אם הוא יתחנן) זה מספיק אל תהיי קלה להשגה. אני לא מומחה גדול, וזו פעם ראשונה שאני כותב מהו כזה... תודה לך, עכשיו אני מבין את המצב שלי הרבה יותר טוב!!!

לא לחזור.הוא האהבה האמיתית ה-1 שלי

אין לך מושג כמה התגעגעתי אליו...הייתי בשוק שהוא התקשר... ואחר כך איזה שלוש שעות הייתי בעננים ועכשיו קצת ירדתי למטה.. והתחלתי לחשוב על זה....ואין לי מושג מה לעשות...אני מאוד מפחדת להפגע שוב...ואני גם לא רוצה שהוא יחשוב שאני יכולה לחזור אליו כל כך מהר...אבל האמת...שמאוד קשה לשכוח אותו....במיוחד שאני לא רוצה לשכוח...ואני לא רוצה להפגע...:( אני יודעת...שצריך לשחק אותה..כזאת קשה להשגה....אבל איתו אני פשוט לא משוגלת...הלוואי שהייתי יכולה.... אבל גם זה לא טוב...שהוא לא יתחיל לחשוב שאני בכלל לא מעוניינת...בקיצר בלאגן....help שוב....בקשה

טוסט אחריי שקראתי את זה...

אני בר מתחילה לחשוב אחרת... קודם כל תבדקי למה מלכתחילה נפרדתם? מי אשם בפרידה? אולי כדי לשניכם להשאר ידידים ולהתקדם הלאה.... תכירי מישהו חדש... זה לא יהיה כל כך קשה... חוצמזה בת כמה את?

911

New member
לפני הכל תבדקי טוב טוב למה פתאום

אחרי חצי שנה של נתק הוא מעוניין לחזור לקשר איתך אחרי שתגלי את זה אני חושבת שזה יתן לך תשובה לגבי העתיד. דבר שני גם אם בסופו של דבר תחליטי שאת מעוניינת בקשר איתו אל תעשי את זה מהר מידי,תהיי טיפה אדישה כלפיו כמו שאמרו לך פה תני לו להוכיח את אהבתו.

עדן*

New member
ההיגיון והלב יחד

הייתי חייבת להגיב ולומר ש- 911 צודקת. את צריכה לבדוק למה פתאום אחרי חצי שנה הוא התקשר אליך, מה השתנה פתאום? נכון שאומרים שצריך ללכת עם הלב, אך לא רק. הלב וההיגיון צריכים לפעול יחד. אל תמהרי לחזור אליו, במיוחד אם הוא מחזיר אותך לתקופות שהיית מעדיפה לשכוח!!!!! תפעלי עם ההגיון שאומר שעדיף שתישארו ידידים. מקווה שעזרתי עדן

אז ככה.......

לדעתי את לא צריכה לחזור אליו!!! בשום פנים ואופן לאאאא!! מ-כמה סיבות גם את לא רוצה לחזור אל העבר... ואת גם אמרת שהוא היה פוגע בך... אז למה לך לחוות את זה שוב??? ואני גם חושבת שלא סתם ככה אחרי חצי שנה פתאום הוא התגעגע אלייך.. זה נישמע כל כך לא אמין... בטוח שקרה משהו שגרם לו לטלפן אלייך אחרי תקופה... וכן אני מבינה יש לך עדיין רגשות כלפיו.. זה יעבור לך! את תכירי עוד בחורים ותתאהבי עוד מלא פעמים ואת פשוט תשכחי מהבחור... אז למה לך לחזור אחורה ולהיתקע עם העבר אם את יכולה להמשיך הלאה..?

הוא כל כך ילד מגעיל

הוא אומר לי שהוא התחרט על זה שניפרדנו...והוא כל הזמן אומר שהוא ילד מניאק והוא ביקש סליחה ושאני אסלח לו...וכל דבר הוא כזה מנסה להיות נחמד כל זה בטלפון... הוא רוצה שניפגש....אני עוד לא הכי החלטתי...נראה כבר כולם אומרים לי להעיף אותו לאלף עזאזל...אז למה זה כל כך קשה???:( אחותי אפילו אמרה לי...למה הוא התחרט על זה שניפרדנו אחרי חצי שנה..מתחרטים אחרי שבוע...שבועיים...אבל אנשים חצי שנה זה מוגזם שאלתי אותו איך הוא נזכר בי...והוא אמר שהוא חשב עלי הרבה אבל הוא לא הרגיש נעים להתקשר....אבל חצי שנה לא היה לו נעים........אז למה עכשיו כן נעים לו???? ואין לו תשובות לשאלות האלו....(כמה שאלות שאלתי אותו...אבל אין לבן אדם תשובות....נמאס לי ממנו....) וכל השיחה שלנו דיברתי אליו מזה מרוחקת....ומזה קשה.... והוא שם לב לזה... בקיצור אני יודעת שאני צריכה להגיד לו ...שהוא פיספס את הרכבת שלו... בחצי שנה...וזה בעיות שלו .....זה מה שההגיון אומר....אבל... הרגשות שלי אליו... אני יכולה להשיג בנים הרבה יותר טובים ממנו....ואני יודעת שמגיע לי אחד הרבה יותר טוב ממנו..... אבל למה זה כל כך קשה להגיד לו ללכת???!!!! :(

911

New member
תגובה....

אולי בגלל שבמשך זמן מה ייחלת שהרגע הזה יגיע,שהוא יגיד לך שהוא היה מניאק בכל הקטע הזה והוא מתחרט ורוצה שתחזרו ועכשיו זה באמת קרה. קודם כל-הוא חייב לך המון הסברים וזכותך לקבל אותם ואני חושבת שעד שלא תקבלי הסברים,לא תהיי שלמה עם אף החלטה שתקבלי. דברי איתו שוב על הנושא ורק אח"כ תחליטי.

911

New member
רק עכשיו אני נכנסת לאיי סי קיו

אז נדבר....

אנשים הגעתי להחלטה

אני בכלל לא אוהבת אותו.....ואחרי השיחה היום...אני גם לא ממש מחבבת אותו...אני צריכה פשוט להעיף אותו..איך אומרים לו שלא יתקשר יותר...ושילך לחפש............ ??????????????????

תיראי זה ברור שכשקשר מתסתיים

א זה קשה וניפגעים. אבל אלה החיים. אם את לא רוצה להיות איתו שב תגידי לו את זה. תגדי שלא מתאים לך לחזוראליו. גלית

שזה לא שלא מתאים לי לחזור אליו

זה שאני לא רוצה לשמוע את הקול הדפוק שלו יותר בחיים.... מבינה...... איך אומרים לו להפסיק להתקשר???? אפשר לפגוע בו...לא אכפת לי כבר...

i dont know ? (כנסי לפה)...

תגידי לו כך: "שמע כל הסיפור הזה ממש לא ניראה לי פתאום אחרי חצי שנה אתה בא ומטלפן אליי.. (כמו שאמרת) "פספסת את הרכבת".. תיראה אני לא רוצה לפגוע בך אבל אין לי כבר רגשות כלפייך אז עדיף בשביל שנינו שלא תתקשר אליי יותר כי זה רק "יכאב" לך וזה רק יציק לי אז בוא נחתוך את האי נעימות הזאת.. הייתה לך הזדמנות להיות איתי אבל אתה פספסת אותה ואתה הרסת "מי שמבשל את הדייסה בסוף הוא אוכל אותה.. אז בוא נסיים את זה יפה.. וכל אחד ילך לדרכו..." מקווה שאיך שהוא הצלחתי לעזור.. מעיין

פפפפשששש נשמעת מנוסה ביותר

אני לא אצליח להגיד לו את כל זה אבל תודה בכל זאת...ואני חושבת שנשאר ידידים...

למעלה