procarin - תרופה

zDorit

New member
procarin - תרופה

ראיתי תוכנית בטלויזיה בנושא הטרשת, שבו סיפרה בחורה אמריקאית על תרופה בשם procarin שהיא המציאה ועזרה לה מאוד. אני מאוד אשמח לקבל פרטים נוספים בנושא זה

tulli2

New member
פרוקרין - תרופה במדבקות

ראי הודעה ממוגלי קצת למעלה מתאריך ההודעה שלך. שם יש קישור לאתר של החברה שמייצרת את התרופה.

musmus

New member
מישהו/י יכול/ה בבקשה

להסביר בקיצור נמרץ מה מסופר באתר והאם זה נשמע רציני? קשה לי לקרוא באנגלית. בתודה מראש

RomiVais

New member
שלום musmus ברוך/ברוכה הבא/ה!! ../images/Emo24.gif

מתנצלת על האיחור בתגובה... אני עכשיו מתעדכנת במה שהיה השבוע כאן בפורום ואחר כך אנסה לכתוב לך על מה שרשום באתר הנ"ל. אני לא מבטיחה, שכן אולי אני לא אבין את המונחים, אבל אני בהחלט אנסה מאוחר יותר - לא שוכחת אותך!!! שתהיה לך שנה נפלאה, צום קל וגמר חתימה טובה, רומי

RomiVais

New member
musmus לא שכחתי!! ../images/Emo13.gif

עכשיו עברתי על האתר, ובאמת היה לי קצת קשה להבין בגלל כל המונחים הרפואיים, אבל בערך: באתר נותנים אינפורמציה לגבי מחקר שערכו בחולים וראו שיפור בתסמינים של המחלה. המטופלים לא דיווחו על תופעות לוואי. כפי שראו שיפור, גם חלה הרעה במצב כשהפסיקו בטיפול אך השיפור החל מחדש ברגע שחזרו להשתמש בתרופה. אם הבנתי נכון, היא עדיין לא הגיעה לארץ או אושרה סופית לטיפול בחולי טרשת נפוצה. עדיין עובדים על זה ולפי מה שכתוב, בקרוב יפורסמו מחקרים במגזיני רפואה. התרופה זמינה בארצות הברית, אוסטרילה וקנדה, ועולה 249$ לחודש. קשה לי קצת להבין את המונחים באנגלית, אבל לפי מה שהבנתי, המדבקות מכילות חומרים שבאים להגן על המיאלין שחסר בחולי טרשת נפוצה, ואף לחדש אותו באיזורים שחסר. כמובן שהכל תיאורטי נכון להיום, שכן זה לא הוכח מדעית עדיין, אבל עבדים על מחקרים נוספים. מקווה שעזרתי, בכל מקרה ביקשתי ממי שצירפה לנו את האתר שתספר לנו קצת יותר, בגלל הקושי שבהבנת האתר. אם למישהו יהיה משהו להוסיף או לתקן - בשמחה!! כל טוב, המון בריאות ושיהיה יום נפלא, רומי

RomiVais

New member
תולי - ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני אשמח אם תספרי לנו קצת על עצמך... שתהיה לך שנה נפלאה, צום קל וגמר חתימה טובה, רומי

RomiVais

New member
דורית - ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

מצטערת על האיחור בתגובה... הייתי כמה ימים מחוץ לבית... אני אישית לא מכירה את התרופה אבל הבנתי שיש כאן מישהי חדשה שכן מכירה, היא בטח עידכנה אותך או שעוד תעדכן...
אם את רוצה, אני אשמח אם תספרי קצת על עצמך... שתהיה לך שנה נפלאה, צום קל וגמר חתימה טובה, רומי

אורית...2

New member
איך קואים לתוכנית ../images/Emo35.gif ובאיזה ערוץ ../images/Emo35.gif

אשמח אם תכתבי את השם של התוכנית שבו זה שודר, ובאיזה ערוץ זה היה
יש כל הזמן שידורים חוזרים...ואשמח לראות את השידור החוזר לכשיהיה.
תודה .

musmus

New member
לפי הודעתה של מוגלי

זה בערוץ reality תשאלי את מוגלי אם את רוצה יותר פרטים

למעלה