Project Runway (Australia & USA)

Project Runway (Australia & USA)

כמה מחשבות ושאלות על הסדרה: לגבי ארה"ב - ראיתי שבשבוע שעבר התחילה עונת האולסטארז. מישהו עוקב? העונה האחרונה שראיתי הייתה השביעית שקצת שעממה אותי ועכשיו אני לא יודע אם יש טעם להשלים את 8 ו 9 לפני האולסטארז, ואם יש טעם לראות אפילו אותה. לגבי אוסטרליה - אני לא זוכר מי זה היה, אבל מישהו פה בפורום המליץ לי מזמן על הסדרה. ראיתי את שתי העונות הראשונות ואני מוכרח לומר שהן מעולות. העונה הראשונה הייתה ללא ספק עונה הפרוייקט מסלול הכי טובה שראיתי, כולל האמריקאיות. העונה השניה הייתה גם מעולה. ראיתי שכבר שודרה השלישית, אבל החליפו את המנחה ואת השופטים. מישהו ראה? ממש מאכזב אותי השינוי הזה.

M o n t i

New member
תשובות שאולי לא יספקו :p

גם אני בדומה אליך בארה"ב ראיתי עד העונה ה-7 שגם היא שיעממה אותי ולאחר מכן הפסקתי לראות.ברגע ששמעתי שיש את עונת האולסטארס חשבתי לעצמי להשלים,אך לא מצאתי מקורות. בדיוק אז נתקלתי בגרסה האוסטרלית.את העונה הראשונה סיימתי בדיוק היום וגם אני בדומה אליך חושב שזאת אחת העונות המוצלחות ביותר.אהבתי לראות את האהבה וההערכה שהיה להם לכל אחד (חוץ מלאלן :p) כרגע אני בעונה ה-2 בפרק ה-3 ועדיין נהנה. מאכזב אותי לשמוע שהחליפו את השופטים והמנחה,אבל זה לא יעצור ממני לראות את העונה ה-3 ואני מקווה שהשינויים הם לטובה.

אע איזה כיף שראו את האוסטרלית..

זאת הייתה עונה מהממת. מה שאני כל כך אוהב בגרסא האוסטרלית, ובעונה הראשונה זה ממש ברור, זה שכולם כל כך חמודים ומצחיקים והכי קל בעולם פשוט להתאהב בהם. שלישיית הגמר הכי מהממת בעולם הייתה. באמריקאית זה כמעט אף פעם לא היה ככה (למרות שאני זוכר שהרגשתי ככה לשניה בעונה שש לדעתי. זאת שנשלטה על ידי בנות.)

אז אני ממליץ לך לראות

את העונה הראשונה של פרוג'קט ראנווי קנדה. שתי המתמודדים הכי אהובים עליי מכל גרסה שהיא נמצאים בעונה הזאת.

לגבי העונות האמריקאיות

עונה 8 מצויינת ומאוד מהנה. 9 די מאכזבת, בדיוק היום סיימתי אותה. וואלה, לא ידעתי שהתחיל האולסטארס... מעניין מי המועמדים

למועמדים ולשינויים באול סטאר

אין פה ספוילרים להדחות! אבל בכל זאת, מי שלא רוצה לראות.. מי שמשתתף באול סטאר זה: עונה 1) אוסטין עונה 2) קארה עונה 4) רמי, סוויט פי ואליסה עונה 5) קנלי וג'רל עונה 6) ג'ורדנה עונה 7) מילה ואנתוני עונה 8) מונדו, מייקל קוסטלו ואפריל ביינתיים היו שני פרקים וזה ממש נחמד, הבעיה היא שהחליפו את את כל הצוות. במקום טים גאן יש איזה מישהי ממארי קלייר, במקום מייקל ונינה יש את אייזק מזרחי ועוד מישהי שאני לא זוכר ובמקום היידי יש איזה דוגמנית אחרת. כל ההחלקות עוברות יחסית בסדר, חוץ מהיידי שחסרונה מאוד מורגש לטעמי. אם לא נקשרת ממש חזק לאף אחד מהצוות הקבוע, אז אני ממליץ לצפות.

M o n t i

New member
pr australia season 3

אני עכשיו באמצע העונה ה-3 וקצת דברים שבא לי להגיד. קודם כל אחרי שבהתחלה כתבתי שעוד לא התחברתי לעונה ה-2,אני חייב לציין שלקראת אמצע העונה (כמו שקורה לי עכשיו עם ה-3) ממש התחברתי ואהבתי.אני חושב ששתי הניצחונות של העונות הראשונות היו מוצדקות. בקשר לעונה ה-3,אני מת על המנחה החדשה,אני חושב שהיא עדיפה על הקודמת.היא גם פשוט יפיפייה ברמות על. הדבר היחידי שמפריע לי זה אלכס פרי.אני אוהב אותו בטופ מודל ואני חושב שהוא מתאים הרבה יותר בתור שופט מאשר מנטור. וחוץ מזה שאני לא מטורף עליו בתור מנטור,אני ממש מתגעגע להנרי שהיה מקסים.

M o n t i

New member
סיימתי לראות את העונה ה-3

וכנראה שאני גם כותב לעצמי כי ההודעה כבר לא עולה. זאת העונה הכי פחות טובה בעיניי מבין השלוש.אני חושב שג'וני היה צריך לקחת את העונה בהליכה והיה ברור מההתחלה שזה יהיה בין דילן ובין ג'וני,אבל דווקא דילן בהשוואה לג'וני לא הראה ורסטיליות,הקולקציה הסופית שלו דווקא הייתה הכי מאכזבת ולא הבנתי באמת כל כך על מה נתנו לו לזכות. רק תודה שקרייג לא זכה. עובר לעונות 8-9 של אמריקה ולאחר מכן שתי העונות של קנדה...ביי...:p

למעלה