Propaghandi

warrior hippie

New member
Propaghandi

להקת הפאנק הכי טובה שיש כיום, מנגנים בסגנון אולד סקול-הארדקור, ליריקה אנרכיסטית, יש להם אפילו שיר על ישראל אבל הוא ממש לא מי יודע מה. שיר מומלץ: back to the motor league

voodoo

New member
זה לא קצת סותר ?

הממ...בכל מקרה, אני מוריד כמה שירים שלהם...הם לא נשמעים יותר מידי פופ פאנק, אבל די רחוק ממהגדרה של אולד סקול בהחלט ...

warrior hippie

New member
יש לו כמה שמות

fuck religion, haillie does hebron, haillie salesse up your ass אבל זה חרא של שיר

theAMP

New member
מהההה???????!!!!!!!!!!!!

שיר מעולה! שיר מדהים... השיר שאני הכי אוהב שלהם. אחד מהשירים האהובים עלי בעולם.... לא שמעתי לבנים מנגנים רגאיי כל כך טוב בחיים שלי. ובכלל הדבר שמפריד את פרופגאנדי מהרבה להקות פאנק זו העובדה שהם נגנים מעולים.

OPERATi0N_iVY

New member
זהו....זה שיר בנזונה... השיר הכי טו

ב שלהם אפילו לפי דעתי... למרות שיש להם עוד כמה קטעים נחמדים...

warrior hippie

New member
אני לא טיפוס של רגאיי

אבל לדעתי התוכן של השיר נכון לחלוטין. ד"א אם כבר מדברים על פוליטיקה אני אישית חושב שאנרכיה זה רעיון מצויין, ובגלל זה היא לא תעבוד, אנשים פשוט ינצלו אותה לרעה. לדעתי, אנרכיה צריכה ביסוס רעיוני והתנהגותי מתאים, כלומר קבלת ערכי מוסר מתאימים שלא תלויים במוסד כלשהו, ותיאום בין המשאבים לאוכלוסייה, שני הדברים האלה, קשים במיוחד להשגה בימינו, והיו קשים להשגה גם לפני אלפי שנים. מה לעשות, אדם לאדם זאב.

האתלטי

New member
עם כל הרצון הטוב

אנרכיה היא רעיון מטומטם לחלוטין וכל מי שחושב שאפשר ליישם אנרכיה חי בגן עדן של שוטים. אי אפשר אנרכיה בשום מקום. נקודה. גם בטבע אין אנרכיה.

dri

New member
וואו

גם לדעתי פרופגנדי היא הלהקה הטובה בעולם, אולי חוץ מ- choking victim. בדיסק האחרון שלהם הם שינו קצת את הסגנון שלהם. בראשונים הם קצת יותר פופיים ו- todays ampires tommorows ashes נוטה יותר לכוון הארדקור והתכנים בהתאם לדעתי כל השירים בדיסק הזה טובים בעיקר: Ladies Nite In Loserville Bullshit Politicians Purina Hall Of Fame ו- Mate Ka Moris Ukun Rasik An

OPERATi0N_iVY

New member
PROPAGANDHI....

לא כל כך אוהב... דווקא זה אחת הלהקות היחידות שאפשר למצוא על FAT WRECK שיש לה רעיונות מאחורי השירים... הבעיה היא שאני לא תמיד מסכים איתם... ו-FUCK RELIGION זה לא בדיוק שיר על ישראל... זה שיר על... FUCK RELIGION מן הסתם... אתה בטח מדבר על הקטע של ה"THE GAZA STRIP...THE WEST BANK" וזה דווקא שיר בנזונה... במיוחד בגרסא של FUCK RELIGION... HEILIE... זה לא שיר משהו... והשירים שלהם שאני די אוהב: THE STATE-LOTTERY AND WE THOUGH THAT NATION STATES WERE A BAD IDEA SKA SUX

^NB^

New member
פרופאגנדי.

להקה בת זונה אחת האהובות אליי, אם לא הכי אהובה עכשיו שאלה שמטרידה אותי. לא הרבה מטרידה, אבל קצת... בכל מקרה, עברה בראשי, האם פרופאגנדי הומואים? הוכחות... Less Talk, More Rock because did you know that when i was nine, i tried to fuck a friend of mine? he was 8, then i turned 10. 14 years later it happened again (with another friend). this time me on the receiving end. and all the fists in the world can´t save you now. cuz if you dance to this, then you drink to me and my sexuality

OPERATi0N_iVY

New member
וואלה...

גם אני כששמעתי את LESS TALK MORE ROCK חשבתי ככה... אבל נראה לי זה סתם עוד נסיון לזיון שכל על "תנו להומואים לחיות"...

^NB^

New member
יכול להיות ש...

הם סתם משועממים ציטטא: We Wrote This Song Cuz It´s Fucking Boring.

האתלטי

New member
למה אתם כל כך מסתבכים ?

שמעתם על זרם מוזיקלי שנקרא SKA ? לא נראה לי. זה הכלאה בין רגאיי לפאנק.. ובדרך כלל יש שם כלי נשיפה. אממ.. Sublime למשל זה SKA. האלבומים הראשנים של No Doubt זה סקא. גם ל-RANCID יש כמה יציאות SKA. ניראה לי שאתם מדברים על הזרם הזה.

theAMP

New member
אז זהו...

שלא... אני משוכנע שאנשים פה יודעים טוב מאד מה זה סקא, אבל השיר הספציפי הזה הוא לא סקא. הוא סטרייט רגאיי (לפחות הגירסה שלו ללא הדיסטורשן)

propagandhi

אולי אחת הלהקות היותר טובות שיש ואני זוכר שמישהו אמר עליהם שהם פשוט עושים להרדקור מה שnofx עשו לפאנק... אבל אני לא כל כך מסכים... פשוט סקא של חברה לבנים עם מסרים ממש טובים אני ממליץ על antimenifesto

למעלה