השיר מתאר את המשך הקשר
בין "פינק" לבחורה הגרמניה. השניים יוצאים ל"סיבוב" במכונית הספורט של "פינק" (אם זה מציאות או חלום, זה לא ברור), כאשר שניהם נמשכים זה לזו. מה שיותר מעניין בקטע זה היחס האמביוולנטי של ווטרס כלפי הבחורה. מצד אחד, בן דמותו (פינק) נמשך לבחורה (the thrill of desire), מצד שני, הוא מרגיש אשמה ("סוליות נעלי הריצה שלי אוחזות באספלט כמו מגנטים של אקדח מסמרים" - הוא חושש לעזוב את המוכר לו, דהיינו את אשתו), ומצד שלישי הוא מתעב וחושש מהבחורה: "בחזית פני הפאסבינדר (1) שלה היה קבוע חיוך שכמוהו היה יכול לצייר רק ילד מפגר כשמבקשים ממנו לצייר בית קברות לאור הירח" (1) ריינר פאסבינדר היה במאי קולנוע גרמני חשוב ושנוי במחלוקת. להערכתי, ווטרס פשוט רצה לומר שהבחורה גרמניה, אבל יכול להיות שהוא מתייחס גם לאסתטיקה של סרטיו של פאסבינדר, שהדמויות שבו היו על גבול הגרוטסקה. וכמובן, הוא חושד בה שהיא מעוניינת בו רק בגלל שהוא עשיר: "היא התרשמה ממני וניתן היה לראות שהיא חושבת שאני נראה טוב וכשהיא נהייתה יותר מתוקה, הסיבה (בינינו) היא שהיא ראתה בדיוק אז את הלמבורגיני (2) הירוקה שלי". (2) למבורגיני היא מכונית ספורט איטלקית. בסוף הקטע, המתחבר לקטע הבא, השניים יוצאים כאמור לסיבוב בכפר, ואז רואה "פינק" מעין "נורות אזהרה" ושומע רחש בין הענפים ואז... השיר הבא. אני מציעה שאם אתה רוצה להמשיך, התחל שרשור חדש, כי זה כבר לא יעלה לראש העמוד.