ps- 2- מספר שאלות

רונן ס

New member
ps- 2- מספר שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום! אני השכן מהפורום הסמוך (אודיו וקולנוע ביתי). לאחרונה אני שוקל קניית PS2 ולכן נכנסתי לפה. יש לי מספר שאלות: 1. יש לי DVD מצויין (PIONEER 525) ואם אני קונה את ה- PS2 האם הוא קורא הכל (כלומר אני יכול למכור את ה- DVD שלי)? אני מתכוון לכל הזונים, צרובים, הקידוד החדש, הכל! 2. כמה עולה ההסבה האולטימטיבית? 3. מהי איכותם של המשחקים הצרובים (כלומר האם סעיף ב´ מצדיק את ההשקעה)? תודה מראש לעונים, רונן נ.ב. נראה לי שהמנהל החביב פה היה פעם דייר קבוע בפורום השכן. אם כן אני מקווה שתחזור מהר כי מתגעגעים אליך שם.

xavi

New member
תשובות

1.לא אבל יש דיסק שנקרא dvd region x שעולה 200 שקל והוא פותח את המכשיר לכל הזונים אבל אני לא יודע אם לצרובים. 2.בין 600-800 איפה שאני ביררתי. 3.רובם באיכות טובה אבל יש גם כאלה אם בעיות אבל עדיין זה עדיף.

game boy

New member
אהלן רונן ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

ראשית-תודה על המחמאה. לגבי שאלותיך: ייעודו העיקרי של הפלייסטיישן 2 הוא מכונת מישחק,ורק אח"כ כמכשיר dvd. דבר בדוק הוא,שאיכויות התמונה והסאונד של הפיוניר 525 שלך טובים יותר מאלו של ה-ps2.ולכן,תעשה טעות באם תמכור את ה-525 שלך. את ה-ps2 ניתן להסב למולטיזון מלא(כולל rce) וזאת ע"י שימוש בדיסק הפעלה חיצוני,וללא הצורך בפתיחת המכשיר לצורך הסבתו לנ"ל. לגבי הפיכתו לאוניברסלי(והסיבות לכך ברורות...)-יש צורך בהתקנת ציפ פנימי,כאשר קיימים מס´ סוגים בטווח מחירים של 400-1000 ש"ח,כאשר מה שמבדיל בינהם זוהי נוחות התפעול של המכשיר בהעלאת דיסקים שאינם מקוריים, וכן שליטה בכל האופציות הקיימות לגבי סוגי הפורמטים והמישחקים(מיובאים,DVD-R,ps1 וכד´) כלומר:רמת הטכנולוגיה של הרכיבים עצמם שבאופן ישיר גם משפיעים על תפעול וביצועי המכשיר בכל מה שקשור בהפעלת מישחקים "לא סטנדרטיים". איכותם של המישחקים המגובים זהה לאלו של המקוריים,כי בכל זאת מדובר על שיכפול דיגיטלי(בדומה לשיכפול דיסקי מוזיקה,למשל). בתור קונסולת מישחק-ה-ps2 הוא מוצלח מאד,ומכירותיו צומחות בכל העולם בקצב אדיר. המישחקים עצמם-רבים,מגוונים ובעלי גרפיקה ראוייה לציון. (קיימים ,לדוגמה,גם מישחקים בסאונד בפורמט dts-שכמובן מוכר לך מהפורום שבו אתה פעיל,ושבקרוב גם אחזור אליו ולתרום בו מניסיוני כפי שבוצע בעבר). בדבר שאלות נוספות-כתובת האימייל שלי פתוחה בפניך חופשי. אמיר

רונן ס

New member
תדה על התשובה המפורטת אמיר../images/Emo13.gif

אני מבין שאם ההמרה האיכותית המחיר קופץ לאזור ה- 2500 ש"ח. אולי נחכה קצת... אם יהיו לי שאלות נוספות, אשלח לך מייל
תודה שוב, רונן

למעלה