PS2 newbie

zivki

New member
PS2 newbie

שלום לכולם. ביום שישי האחרון רכשתי מכשיר PS2 עם כרטיס זיכרון. יש לי שתי שאלות קטנות: האם צורב PC מסוגל לצרוב משחקי PS2? מה אני צריך לעשות כדי שהמכשיר יקרא משחקים צרובים? זיו

*גלעד*

New member
כן.

אתה יכול לצרוב עם צורב PC, אבל זה הרבה יותר מסובך ממה שאתה חושב. בניגוד למשחקי PSX, רוב המשחקים לPS2 מגיעים על DVD ולכן יש שתי דרכים לצרוב אותם: ליצור CD RIP, ובשביל זה צריך סבלנות כדי ללמוד איך, והשיטה שונה בתכלית ממשחק למשחק. השיטה השנייה היא לקנות צורב DVD וגם אז להעלות את המשחק עם הצ´יפים שיש היום זה סיוט - שתי החלפות לפחות. ועכשיו כמובן לשאלה השנייה שלך, ניתן להתקין שבב אצל מתקין (או לקנות בעצמך, אם אתה טוב בלהתעסק עם אלקטרוניקה). השבב מאפשר לך קריאת דיסקים צרובים.

zivki

New member
הבהרה?

נניח ואני קונה צורב DVD לטובת הנושא. לא הבנתי מה זה אומר שתי החלפות לפחות. ואיזה צ´יפים יש היום? צריך להחליף דיסקים? אשמח אם תבהיר. אל תשכח, אני חדש בתחום.

Deadpool

New member
תשובה..

בהנחה שאתה קונה צורב DVD-R וצורב משחק , כדי להריץ אותו אתה צריך ניאו 2.2+Action Replay-Game Shark ומשחק DVD מקורי.. או ניאו 4 עם משחק DVD מקורי שהתהליך מתבצע ע"י הכנסת המשחק המקורי ולחיצה למספר שניות על כפתור ה-EJECT והכנסת דיסק ה-DVD-R הצרוב,

למעלה