ps2

kobi sitt

New member
ps2

חדשות טובות - זה הולך להגיע בסוף נובמבר. חדשות רעות - הכמות הראשונית, תהיה מוגבלת.

ilanos

New member
אבל השאלה היא

כמה זה יעלה? אם המחיר יהיה בסביבות ה-1500ש``ח, עוד אפשר לאמר שזה סביר. אב אם המחיר יהיה מעל 3000, שכחו מזה... תלוי כמה יפשאר ישארו נאמנים למחיר המקומי. את הפלייסטיישן הראשון הם מוכרים במחיר בערף כפול מהמחיר בחו``ל... ועד כמה תהיה הכמות מוגבלת? עד כדי כך שנהיה חייבים להזמין מראש או לחכות חצי שנה כמו באמריקה?

kobi sitt

New member
אתה באמת חושב...

אתה באמת חושב שיכול להיות כאן פלופ?

ilanos

New member
תלוי...

אמרתי - זה יהיה תלוי מאוד במחיר, ובמאמצי ההחדרה. אם ישפאר יעבדו כמו שצריך (כלומר, יתנו מחיר נורמלי ויציגו בבירור את הייתרונות של הפס2 על המכשיר הראשון) אין ספק שישראל יכולה להיות אחת המאמצות המהירות ביותר של המכשיר הזה בכל העולם... הקטע הוא, שיש לי נסיון רע עם הרצינות של ישפאר בנושא...

li-or

New member
יש לך נסיון רע עם העולם!

אתה נגטיבי בהכל הה? ps2 אמור לעלות 2500 ש``ח ויש מספיק פריקים שישנו בשקי שינה ברחוב כדי לקנות אותו ראשונים. (רובם אמנם חובבי פיפ``א אבל מב זה משנה?) חוצמיזה- ps2 עשה כזה רעש בעולם שגם בלי שווק עצבני של ישפאר יהיה לזה שוק. הרי יש בו גם DVD והיום זה טרנד שלכל אחד בבית יהיה כזה. תוסיף להכל גרפיקה באמת חדה ומשחקים שחבל על הזמן... או שתחכה לנינטנדו שיבואו בשנת 3000 ויקרעו להם את הצורה :)

ilanos

New member
לא לזה התכוונתי

אתה יודע כמה זמן לקח לישפאר להביא את הפלייסטיישן הראשון לישראל? ארבע שנים. אתה קולט את זה? ארבע שנים!!! החשש הגדול שלי הוא, שמהכשיר יעלה 2500 ש``ח כשיגיע לארץ, ויגיע ביחידות בודדות מאוד. ואז... אז נתחיל לחכות. חודש, חצי שנה, שנה, ארבע שנים... ברור שזה לא יקרה, אבל אני רוצה שישפאר יצייחסו סוף סוף ברצינות הראויה לשוק הזה...

li-or

New member
אולי נזמין נציג של ישפאר לפורום?

ואז נוכל להראות לו כמה אנחנו באמת רוצים את המכשיר. והוא יוכל להסביר כמה זה קשה להביא אותו לארץ ובטח רק אחרי הקריסמס יצליחו להשיג את הביקוש באירופה וישלחו לנו יחידה או שתיים.. מה אתה אומר?

roy x

New member
באמת

משחקים שחבל על הזמן?גרפיקה חדה באמת? המשחקים שלו בינתיים מאכזבים אחד אחד שהוא יגיע לארץ אני אישית הולך לחכות והגרפיקה שלו מאכזבת ובכלל לא קרובה למה שסוני חלמו שתהיה הדרימקסט בתקופה הזאתי עדיף בהרבה הם משחקים פשוט מדהימים ואתה רק תחכה שנינטנדו ומיאמוטו ידהימו את העולם פעם נוספת

ilanos

New member
נו יופי...

אתה רואה? בדיוק כמו עם קומנדוס 2... מה כל כך מפריע לך שאנשים כאן רוצים להתלהב מקונסולה חדשה?? מה, זה הורג אותך לראות שסוני הצליחו? ששלושת רבעי מכל משחקי הפתיחה שלהם הם משחקים מצויינים? תגיד, אתה שיחקת בכלל בSSX או בDOA2? ראית את Smugglers Run? כולם משחקים מצויינים! ובכלל, זו רק ההתחלה...

למעלה