PS3 בבקשה עזרה
תודה רבה

PS3 בבקשה עזרה
תודה רבה

קבלתי PS3 (מאנשים שלא מבינים בזה..) שמן (לא הSLEEM) אבל אני לא יודע אם הוא עובד כמו שצריך ? לא מבין כן פרוץ ?לא פרוץ ?..איזה דיסקים הוא צריך . הוא מקולקל ? או לא מקולקל ? אשמח מאוווווווד אם מישהו שמבין בזה /יש לו כזה יעשה חסד ואפילו בטלפון יוכל קצת להסביר לי איך משתמשים בדבר הזה.
אני כן יכול להגיד שאני מדליק אותו ונדלק אור במכשיר ויש תמונת מסך ואפילו הוא התחבר לי כבר לראווטר בבית ואני צריך להכניס פרטים וכל מיני דברים נוספים שאני לא מבין בהם....אבל משם אני כבר לא יודע מה לעשות.

יושבים 2 ילדים קטנים שלי ומסתכלים ב..... כלום!!!
0506471997 . אוכל לשלוח גם תמונות או להגיע באופן מיוחד לאחד מכם הבייתה . בבקשה תעזרו פה כי זה סתם "עציץ" כרגע .
תודה רבה . העוזר גם יקבל משהו ככה בגלל הרצון הטוב

evilplate

New member
קודם כל להרגע ולנשום חבר

אתה מתבטא בטיפה יותר מדי דרמטיות ביחס לבעיה, זה נשמע שלילדים שלך אין אוכל בבית ולא קונסולה שלא יודעים לתפעל.
&nbsp
אני לא מבין ממש מה הבעיה נשמע ממה שכתבת שהכל תקין, תחפש לך משחקים לפס3, תכניס ותשחק, ממליץ לחפש ביד 2 או בקבוצות שונות בפייסבוק, אל תשלם על אף משחק לפס3 יותר מ 100 שקל לדעתי במקסימום, קונסולה ישנה, כל המשחקים כבר ישנים ואין סיבה שתשלם יותר מזה.

כל שאלה ספציפית שיש לך תשאל פה ונשתדל לעזור.

תודה לך.על ההרגעה אבל..

אבל עדין אני יכול להגיד שאני מכניס דיסק ולא קורה כלום? אולי יש בעייה בדיסק אולי בקורא? אולי במצב מסוים הוא לא קורא אבל במצב אחר הוא כן יקרא(אם אני אפתח איזה חלון או משהו) בקיצור אם למשהו יש כזה דבר ואפשר לראות וללמוד (וכך אדע מה אצלי לא תקין ..)אני אשמח מאוד וזה יהיה לי עזרה גדולה. ברוך השם ילדיי לא רעבים ללחם..אבל....חבל לשים עציץ על המכשיר...

evilplate

New member
איזה דיסק זה?

זה משחק PS3? אם כן אתה אמור להכניס דיסק וזה אמור לעבוד אין פה יותר מדי מה להסתבך לא עם חלונות ולא לקוות שיהיה ירח מלא :)
&nbsp
זו קונסולה כל העיקרון שלה זה שהכל פשוט, אם אתה מכניס דיסק פס3 ושום דבר לא קורה אז יש בעיה כנראה בעינית, יכול להיות שהבעיה היא בדיסק (תקווה שכך) אבל זה לרוב די קלוש וצריך ממש להתאמץ כדי שדיסק יהיה הרוס מספיק שהמכשיר לא יקרא אותו, עינית דפוקה ושחוקה לעומת זה זאת תקלה נפוצה יותר וזה ייתכן בהחלט, זה ניתן לתיקון במעבדה אם אתה רוצה וזה לא אמור לעלות יותר מדי.
&nbsp
ממליץ לך לקחת את המכשיר ל VGS אם אתה גר באיזור המרכז, הם יבדקו אותו שם באותו הרגע ואם הכל תקין אני מאמין שלא יקחו לך כסף הם מאוד הגונים מהניסיון שלי.

תסתכל איך הבחור בסרטון מפעיל משחקים ותעשה כמוהו.

תחקה אותו שלב אחר שלב, בהצלחה.
יכול להיות שאם המשחק לא עובד לך זה בגלל שהוא מעדכן את עצמו קודם
(בהנחה שהצלחת להתחבר לראוטר בהצלחה, אם אתה לא מחובר הוא לא יעדכן)
בהצלחה.

evilplate

New member
חחח

לא יודע אם בכוונה שמת סרטון של טרול או שלא שמת לב.

אבל למרות שהוא טרול זה עדיין סרטון מועיל בשביל הבחור פה אם הוא באמת לא יודע איך מפעילים משחק.

evilplate

New member
חחח כן הוא משחק אותה מפגר קריפי כזה

לא ראית את הקופסא עם הכיתוב הענקי ANAL LUBE? זה ממש ליד הפס3, חחח איזה דפוק הוא.

לא שמתי לב

ועוד ראיתי את הסרטון בשלמותו שהמלצתי לו עליו, עכשיו ציפיתי שוב וראיתי את הAnal lube הזה.

למעלה