PS4 לא מתחבר ל-Line

semes100

New member
PS4 לא מתחבר ל-Line

משהו מוזר- PS4 לא מצליח להתחבר בקו ישיר לאינטרנט. הוא אפילו לא מזהה הכנסת כבל Line...כולל אם מחברים אותו באופן ישיר לראוטר...קרה כאן למישהו?

barjodudu

New member
זה לא כמו PC

הוא לא מזהה מיידית את הכבל, אחרי שאתה מחבר אתה צריך ללכת להגדרות של הרשת ולשנות מחיבור WIFI לחיבור LAN,
&nbsp
בהצלחה.

meishar84

New member
תבדוק שהוא מוגדר לקבל IP אוטומטי ולא ידני ומה הכתובת שמתקבלת

יכול להיות גם שהכבל דפוק.
שווה גם לבדוק מה קורה איתו על חיבור WiFi

semes100

New member
הוא מוגדר על אוטומטי...

WIFI תקין לגמרי. זה לא הכבל, הקונסולה לא מזהה בכלל חיבור LAN, אני אקפיץ אותו מחר לחבר לראות אם מתחבר ברשת אחרת, אם כן אין לי מושג איך זה יכול להיות

meishar84

New member
נסה להחליף כבל ו\או פורט בראוטר

יכול להיות שאחד משתיהם תקול...
אם יש לך יציאה אחרת בראוטר שאתה יודע שהיא תקינה תעביר את החיבור אליה.

semes100

New member
טוב, לקחתי לחבר מומחה לעניין...הפורט לא תקין

משמע החיבור, הוא אומר שזה דבר די נדיר.
המכשיר עדיין באחריות, אבל הבנתי שסוני שולחים לחו"ל ואז הנתונים על המכשיר יכולים להימחק- איך מגבים את הנתונים על הקונסולה?
דבר שני- האם בכלל כדאי לשלוח לתיקון? אני יכול להסתפק בחיבור WIFI, גירסאות יורדות, אולי קצת יותר לאט אבל יורדות, משחקי רשת אני לא ממש משחק או לא משחק ברשת. הבעיה היחידה היא שכשאני מחבר אוזנות בלוטות, אז זה לפעמים מתנתק מה-wifi ואז אין אינטרנט אבל זה לא קורה הרבה וגם כמה אני צריך wifi בתוך משחק...מה אתם אומרים?

מישהו 2

New member
זה לא מה שאנחנו אומרים, זה מה שאתה אומר

לי למשל מאוד חשוב משחקי רשת, בלעדיהם אין לי סיבה לשחק בפלייסטיישן וכל מי שמחבר את הפלייסטיישן שלו ישירות בכבל לאינטרנט יודע שמדובר בעולם אחר.
ביום שעשיתי בדיקה עם חיבור ישיר לקונסולה, ידעתי שאני לעולם לא ארצה לשחק ב- WIFI שוב. העברתי כבל של 40 מטר דרך הקירות איכשהו כדי לסדר את העניין הזה.
&nbsp
&nbsp

semes100

New member
למישהו היתה פה תקלה שהוא הפעיל את ישפאר?

אני מבין ששולחים את הקונסולה לחו"ל, שזה יכול לקחת איזה חודש....?

אם אתה לא משחק משחקי מכות וCOD ברשת

ואתה משחק אותם רק פה ושם, ואתה לא משחק משחקי מכות או COD שהכי צריכים חיבור בכבל, אז אני לא רואה למה אתה צריך להטריח את עצמך לשלוח את הקונסולה לתיקון, את כל העדכונים אתה יכול להשיג דרך החיבור האלחוטי ואם אני לא טועה עדכונים לPS4 עצמו אתה יכול אפילו לעדכן דרך דיסק און קי.

חבל על זמן ההמתנה על פונקציה שאתה לא הולך להשתמש בה, אבל תלוי בך.

semes100

New member
צודק, מעולם לא נזקקתי עד היום לקו ישיר

לא משחק משחקי מכות ולא COD ברשת (בכלל לא בקטע של משחקי רב משתתפים ברשת), מעדיף משחקי יחיד. אין לי בעיה בעידכונים דרך ה-WIFI, לוקח כמה שלוקח, זה לא נורא.

למעלה