PSP לקנות ב-MBK?

rambling

New member
PSP לקנות ב-MBK?

אני מתכוון לקנות למישהו מתנה PSP ואין לי מושג בקונסולות כאלה. מישהו יודע להמליץ על חנות לקנות PSP? דגם (2000? פרוץ? גירסה פירמוור?) ומחיר פחות או יותר?

guy872

New member
יצא לי לקנות שם...

קניתי לפני שנה וחצי בערך. אתה יכול למצוא את זה בקומת האלקטרוניקה ומשחקי המחשב, (לא זוכר איזה קומה). עלה לי משהו כמו 800 שקל אולי היום זה יעלה הרבה פחות. אתה מקבל קונסולה פרוצה + 10 משחקים צרובים וזיכרון 16 מגה. בסה"כ אני מאוד מרוצה עדיין עובד ואין שום בעיה. וכמובן צריך להתמקח ....... תהנה.

rambling

New member
תודה

ראיתי שם אתמול PSP Slim פרוץ עם כרטיס זיכרון חיצוני 4GB ושלושים משחקים בערך במחיר שאמרת 8000 באט פלוס ונתנו לנו ללכת ולא רצו לרדת יותר מזה. כנראה זה המחיר.

גם אני מעוניין לקנות (גם טלפון)

לא בשבילי ככה שאני לא בדיוק מבין בזה האם אתם מדברים על פלסטשיין 3 ? ידוע לכם אולי המחיר של סמסונג טאצ זה שמשווקת אורנג או המחיר של אייפון החדש

rambling

New member
טלפונים

ראיתי את שני הטלפונים שהזכרת. הסמסונג אומניה (אם לזה אתה מתכוון) עולה בערך 24K. אייפון 3G 8GB עולה בערך אותו דבר וה-16GB עולה 27K. המחיר נע ברצועה של בערך אלף אלפיים מקסימום. ה-PSP זה הקונסולה הניידת הקטנה עם מסך לא זאת שמתחברת לטלוויזיה. הנינטנדו ווי דרך אגב שמישהו אחר לידי התעניין היה 10,200 בלי משחקים, ו-12,000 עם.

למעלה