PSYCH נגד המנטליסט

riktal

New member
PSYCH נגד המנטליסט ../images/Emo3.gif

עכשיו, אחרי שראיתם שני פרקים (שדי מיצו את הרעיון של המנטליסט) נשאלת השאלה: מה דעתכם? כמובן, יש הבדל גדול בין הסדרות, כפי שכבר רשמתי, ובלב שלי אף אחד לא יכול להחליף את שון ספנסר (לא משנה כמה פטריק ג'יין מנסה), אבל בכל זאת זאת סידרה שגנבה את הרעיון מסייק אז מה דעתכם עליה?

Nich92

New member
האמתי שזה לא עניין אותי מההתחלה...

בגלל זה לא מיהרתי לראות את זה... היה משו מעניין?

riktal

New member
אם את אוהבת את הז'אנר הזה

זאת סדרת דרמה-מתח. זה קצת כמו CSI וכאלה - יש פשע, נמצאת גופה ואז מתחילים לחקור מי עשה את זה. להבדיל מ-PSYCH זה דרמה, למרות שהם מנסים להצחיק כל הזמן, אבל זה לא שון ספנסר, אז רוב הזמן זה לא מצחיק. במקרה שלי - אני אוהבת את הז'אנר הזה, אבל האמת היא שהתחלתי לראות את זה בגלל ש-PSYCH כל הזמן יורדים על הסדרה הזאת, אז רציתי לדעת במה מדובר. אני לא יכולה להגיד שהתאכזבתי כי זה לא נכון. אני דיי אוהבת את הסדרה הזאת ובקרוב אתחיל לראות את העונה השניה שלה. אבל שוב - רק אם אוהבים את סוג הסדרות הללו, כי אחרת אין מה לראות אותה. מעבר לגניבה המקורית של אדם שמאבחן פרטים שאף אחד אחר לא רואה - הם בכלל לא דומים ל-PSYCH (לא שיכולה להיות סדרה שתדמה לסדרה הכי טובה בעולם
, אבל אני יודעת שיש כאלה שמנסים).

riktal

New member
חף מפשע זאת סידרה של USA NETWORK

אז מאוד יכול להיות. זאת סידרה שעלתה לאויר אחרי PSYCH, אז יכול להיות שהרעיון שלהם דומה, אבל במקרה של המנטליסט יודעים בוודאות שהם גנבו את הרעיון המקורי מ-PSYCH. למרות זאת אני אוהבת את המנטליסט. זאת סידרה נחמדה. היא לא PSYCH ואף פעם לא תהיה, אבל למי שאוהב את הז'אנר הזה, זאת סידרה מאוד מומלצת.

למעלה