PTREE - ההופעה המושלמת.

Benn Is Kane

New member
PTREE - ההופעה המושלמת.

אני חושב שהיה את זה כבר בקומונה, אבל זה היה כאני לא הייתי שם, וכשהרבה מחברי הפורום לא ידעו עליה. כל אחד יכול לבחור עד 15 שירים (12/13+הדרן), בשביל להרכיב את ההופעה המושלמת של פורקיופיין טרי. בבקשה אל תבחרו את כל השירים הארוכים של הלהקה, כי עדיין מדובר בהופעה.... בהצלחה
.

handlessman

New member
ואז...

בוחרים את הרפרטואר הכי טוב מבין כל ההצעות, ואתה אומר אותו לאבא שלך, והוא מציע את זה לסטיבן שיופיע בארץ עם PT עם הליסט הזה?

handlessman

New member
מה אסור לצחוק?

למרות שדווקא זה יכול להיות נחמד.. חח טוב די

אוקי, אז ככה:

אני לא אתייחס לשירים מFOABP וחלק מהשירים אומנם אף פעם לא נוגנו בהופעה חיה. אבל אני יכול לחלום.. 1.Blackest Eyes 2.The Sound of Muzak 3.Syneshtesia 4.Hatesong 5.Waiting phase 1 6.She's Moved On 7.Prodigal 8.:Arriving Somewhere But Not Here 9.Wake As Gun 10.Trains 11.Nine Cats 12.The Rest Will Flow 13.Slave Called Shiver 14.A Smart Kid 15.The Sky Moves Sideways phase 01 ואו! זה היה קשה!

Benn Is Kane

New member
שלי...

1. Blackest Eyes (פשוט השיר המושלם לפתיחת הופעה) 2. Trains 3. She's Moved On 4. Slave Called Shiver 5. A Smart Kid 6. The Start of Something Beautiful 7. Fadeaway 8. Arriving Somewhere but Not Here 9. Russia on Ice 10. Hatesong 11. Stom Swimming 12. Radioactive Toy ------------------------------ 13. The Sky Moves Sideways (Coma Devine Version) 14. Stars Die 15. Even Less פשוט לא להאמין כמה דבר כזה יכול להיות קשה...

VeryRare

New member
בהחלט לא קל...

Wedding Nails Even Less Gravity Eyelids My Ashes In Formaldehyde Arriving Somewhere But Not Here Oceans Have No Memory Feel So Low Baby Dream In Cellophane The Sky Moves Sideways Phase 1 Dark Matter Stranger By The Minute Waiting Phase 1 Lips Of Ashes Orchidia

למעלה