Pull/Pulk Revolving Doors

vegetable man

New member
Pull/Pulk Revolving Doors ../images/Emo79.gif

הוא השיר הבא, ותתפלאו שיש מילים
There are barn doors And there are revolving doors Doors in the rudders of big ships And there are revolving doors There are doors that open by themselves There are sliding doors And there are secret doors There are doors that lock And doors that don't There are doors that let you in and out But never open And there are trapdoors That you can't come back from​
יש דלתות אסם ויש דלתות מסתובבות דלתות בהגה הכיוון של ספינות גדולות ויש דלתות מסתובבות יש דלתות שנפתחות באמצעות עצמן יש דלתות הזזה ויש דלתות סודיות יש דלתות שננעלות ודלתות שאינן יש דלתות שנותנות לך להיכנס ולצאת אך לעולם אינן נפתחות ויש דלתות ממולכדות שלא ניתן לחזור מהן ___________________________________________________________________ אני דווקא מחבב את הקטע. קולין מספר שהם השתמשו בלופים ועזרים אחרים עוד מימי OK COMPUTER - וזה באמת נשמע לי קטע קצת קלסטרופובי, הקולות די ממחישים את הפחד של תום מרוחות רפאים. כמובן שאתם מוזמנים לקטר שהוא לא שייך ולא קשור לאלבום

LostChild

New member
השיר האהוב על תום

אני דווקא חושב שהוא מאוד קשור לאלבום היות ואמנזיאק נמנע מלשמור על גחלת עדינה של סגנון מוסיקלי אחד אין ספק שהכניסה המפתיעה של השיר הנשבר לרסיסי קצב שבור מוציאים את המאזין מין הנוחות והרווחה שהוא הרגיש במידה מסויימת בהאזנה לpyramid song

Knives Out

New member
פעם אהבתי אותו מאוד..

הייתי שומע אותו תמיד בהנאה.. בזמן האחרון זה פשוט התחיל לשעמם אותי ונראה לי כמו בזבוז של זמן, אז אני מעביר אותו.. o_O

אולי זה בנאלי אבל המילים יפות בעיני

שיר אלקטרוני מאד אווירתי ובאמת מעביר קלסטרופוביה... אני אוהב לשמוע את אמנז'ייק כשאני הולך לישון אבל יש קטעים כמו זה שמפריעים להרדמות אז זה הורס לי וגורם לי לחבב אותו פחות.. אבל לשמיעה עצמאית זה אחלה קטע...מעניין איך הוא בהופעה?? ראיתי אתמול גרסא של "מחוצים בתוך קופסת סרדינים.." (הטרק הראשון בקיצור) בקטע וידאו בביצוע live ממש יפה ומיוחד! http://www.youtube.com/watch?v=BneqQhciFX4&search=radiohead

למעלה