Pulse - גרסת ה-DVD וה-CD

RocketMan

New member
Pulse - גרסת ה-DVD וה-CD

היום, כשראיתי בפעם הראשונה את הדי וי די של ההופעה, שמתי לב שה-DVD וה-CD לא תואמים. מה גם ש"חסרים" שירים שמופיעים על האריזה ולא נמצאים ב-DVD (כמו another brick in the wall part two) -הקליטו את ה-DVD ואת ה-CD בהופעות נפרדות? -למה? ועוד משהו - למה יש כל כך הרבה גרסאות (באמזון, לדוגמא) של ה-DVD?

Trachten

New member
ה DVD

תענוג - חבל על הזמן מציג אווירה אותנטית, וגם ה Butllgs מגניבים - marrond ו What Do You Want From Me אדירים. והמאחורי הקלעים.. אני כל כך אוהב אותם.

flowerboy69

New member
אם תקרא טיפה בפורום

תראה שכבר שאלו את זה בערך 6 מיליון פעם. לסיבוב ההופעות פולס היו כמה סט ליסטים בהופעות.הדיסק כולל אוסף של קטעים מכל מיני הופעות כדי לכלול שירים מכמה הופעות שלא נוגנו בכולם.כמו כן הפלויד רצו בדיסק מכל שיר את הגרסה היותר טובה שלו ולכן הוא נעשה ככה. לגבי אמזון-בדרך כלל זה הולך ככה-יש את הדיסק או הדיוידי המקומי-תלוי אם זה של אנגליה או אמריקה.אחר כך יש אותו כיבוא-שוב-מארצות הברית או אנגליה תלוי באיזה אתר אתה.אחר כך לפעמים יש גרסאות מיוחדות שהיו ואינם מיוצרות עוד ונמכרות על ידי אנשים פרטיים ואחר כך ישנם גרסאות לא רשמיות-בוטלגים-שאנשים פרטיים מנסים להציע דרכם.לכן יש הרבה גרסאות...

נצל"ש. ../images/Emo121.gif

אמ, היי. אני לא קוראת פה בדר"כ, אבל, המ, יש לי שאלה. אני רוצה לקנות דיסק של פינק פלויד, אז על מה הייתם ממליצים לי לקנות בתור דיסק ראשון? [הדיסק הראשון שלהם שאני קונה, כן.] תודה לכל מי שעונה. :) [וסליחה אם כבר שאלו את זה.]

כן, ../images/Emo121.gif

שמעתי כמה שירים, וממש אהבתי. בגלל זה אני רוצה לקנות איזשהו דיסק שלהם.

Jason2

New member
אוקיי

בד"כ מומלץ להתחיל עם dark side of the moon או wish you were here (אני מתבסס על הטעם שלך לפי "מכונת הזמן" המופיע בחתימה שלך) לדעתי כדאי שתקני את wish you קודם.

למעלה