pulse....

THE FATRIX

New member
pulse....

ראיתי את comfortably numb מההופעה הזאת ופשוט לא יכלתי לסגור את הפה... הופעה מדהיייייייייימה!!... כמה אנשים?!?! כמה אורות?!?! איזה כדור ענקי (זה שנפתח) בקיצר..... הייתי מת לראות את כולה. ואני לא מוצא בארץ \:

Yael Floyd

New member
מוכרים במאנסטר דיסק באר שבע...

ואם מוכרים את זה במאנסטר דיסק באר שבע אז בטח מוכרים את זה גם בכל הארץ. חוצמזה, שיש מלא קטעים של זה בווידיאו בקאזזה.

meandmeandme

New member
אחחח... פולס...

בהחלט הופעה מדהימה... וקופטרבלי נאמב... אחח.. שיר ענק וביצוע פשוט גאוני... גם אני נתקלתי בבעיה דומה לשלך בעבר. ראיתי חלק מפולס ופשוט כל כך רציתי את כל ההופעה אבל ת´אמת, אין אותה על די-וי-די עדיין אבל אפשר לקנות אותה על קלטת, נראה לי שעדיף לחכות לדי-וי-די. בכל זאת את הקלטת אין עדיין בארץ אבל אם את\ה ממש רוצה אפשר להזמין באמאזון.

THE FATRIX

New member
בעע....

אני אסתפק בינתיים בקליפ של זה ועוד כמה שיש לי מתוך ההופעה, פשוט אין לנו וידאו, מוזר, אני יודע.

God Damnit, ההופעות היחידות

שמצאתי בקאזה המסריח הזה זה של פומפיי (ואני מקווה בכלל שזה כל הקטעים של ההופעה), בחיים לא נתקלתי בפולס או ההופעה של החומה או כל הופעה בכלליות.

כמה דברים

דבר ראשון לא נתקלת בהופעות של החומה, בכלל שזה לא יצא וכנראה לי יצא, ולא, אין בוטלגים בקשר לפומפיי, יש לי את כל השירים שם. יש שם גם המון הופעות, השגתי כמה די נדירים עם בארט גם את comfortably... מצאתי בקזהף אבל לא הורדתי כי יש לי את הקלטת.

meandmeandme

New member
כמה דברים

בקאזה יש קטעים מפולס, לא את כולם אבל יש כמה, תחפש pink floyd או pulse בvideo וזה ימצא לך. הקשר לחומה, אההה... אני לא ממש בטוח שבכלל בוודיאו את המקורית ב81-80 אז לא נראה לי שיהיו בקאזה. אולי תצליח למצוא קטעים של ההופעה החוזרת ב1990 כי אותה הקליטו (מדי פעם אפילו משדרים אותה בערוץ 1), אם אתה מוצא תודיע לי כי גם אני רוצה ו... מה רע בפומפיי!? זה אחלה הופעה!

סבבה

אני אבדוק אם אני מוצא שם פולס. אני אמרתי שיש משהו רע בפומפיי? זה הופעה אדירה, וניק אדיר שם, רק מעצבן אותי שלא מצאתי שום דבר חוץ מזה. בקשר לחומה, אמורה להיות הופעה בקאזה נראה לי, לידידה שלי יש את ההופעה בווידאו וכל פעם אני מבקש ממנה להביא לי והיא שוכחת. ואם יש לה בווידאו אז למה שלא יהיה גם בקאזה?

יש בקאזה הופעה מלאה של פולס

אבל זה שני קבצים, כל אחד כמעט 1GB, והיוזר שלהם פשוט כמעט לא נכנס, אז ויתרתי.....

Kodak997

New member
פיייייי איזו הופעה!!

בייחוד comfortably..... איזה סולו אדיר !!!! מתי כבר יוציאו DVD של זה?! אני נמס רק מלחשוב על coming back to life בהופעה....!!

מה הקטע של השיר הזה?

הוא לא שיר כזה טוב! גם שליחי הבלוז מאוד אוהבים אותו (שמעתם על הלהקה?), לא מבין...

meandmeandme

New member
coming back to life?

לא שיר טוב? זה שיר ענק! הסולוים והמילים הכול שם כל כך יפה

שכן שלי היה שם

אני עושה בייביסיטר לילדים שלו, ויום אחד הוא שאל אותי מי בבית שלי חובב פינק פלויד כי הוא שמע צלילים פלוידיאנים בוקעים מהדירה שלנו כמה פעמים. אז אמרתי לו שאני אז הוא נתן לי את הקלטת וידאו של pulse. |הגדש|לא רק שהוא היה שם, הוא גם היה מאחורי הקלעים ודיבר עם הלהקה, כי האיש שעשה את התאורה המדהימה שם, הוא ישראלי והוא מכיר אותו. אתם מבינים? לחצתי את היד שלחצה את היד של דייויד גילמור! כמה טוב לי

למעלה