PULSE

thezanani

New member
שמעת על הפילהרמונית של לונדון???

אבא שלי היה אתמול ב"תו השמיני" בירושליים ואמר לי שהוא ראה דיסק של הפילהרמונית של לונדון מבצעת את פינק פלויד. כמובן שהוא גם לא קנה בשל התירוץ המזוויע של "לא ידשעתי אם אתה אוהב" אההההה!!! בכל מקרה אתם שמעתם על הדיסק הזה? שווה משהו???

One Echoe

New member
שמענו שמענו.

אני מציע שדניאל ידבר על זה כי בוא בטח שמע את זה.

melancholy man

New member
גם אני שמעתי

איכשהו הצלחתי להתגבר על הפיהוקים ולשמוע עד הסוף. אני מאוד אוהב מוסיקה קלאסית, אני מאוד אוהב את פינק פלוייד, השילוב הוא "כאילו שילוב", שיוצר "מוסיקה קלה", משהו שכל אחד יכול להקשיב (כמובן כל אחד שאין לו מושג במוסיקה וחושב שמה שמשמעים במעליות בחו"ל אלו יצירות מופת), בקיצור, ממש לא חובה באף בית.

pink floydror

New member
גם אני שמעתי

וגם אני ראיתי אותו בתו ובאמת מיותר לדעתי... בהחלט מרדים וסתם עושה לך חשק לשמוע את הביצוע המקורי..

flowerboy69

New member
איזה כבוד נותנים לי...

אז ככה... יש דיסק אחד שנקרא-פינק פלויד בסימפוניה והוא באמת רק למי שאוהב גם מוזיקה קלאסית.לאומת זאת יש דיסק אחד שהוא תזמורת יחד עם דיויד פלמר נדמה לי שזה דיסק לא רע הוא למעשה דיסק ההצדעה הראשון שהיה לי...ויש דיסק שנקרא the pro ואותו חובה לקנות אבל רק בגלל שיר אחד-שיין און.ומי שאוהב את השיר הזה לא יאמין איזה גירסה מרגשת יש בדיסק הזה פשוט חוויה מדהימה לשמוע.אבל אם הדיסק שאתה הזכרת זה פינק פלויד בסימפוניה(מצוייר עליו כל מיני דרקונים) אז לוותר.

flowerboy69

New member
הוא קיים רק בלא חוקי

שיש לי אותו ונהנתי מאוד.רישמית הוא אמור לצאת במרץ.

אין עדיין תאריך יציאה רשמי

ואנחנו כמובן לא נמליץ לאנשים לקנות מוצרים בלתי חוקיים, נכון?

flowerboy69

New member
טוב נו...

אין תאריך-יום מדוייק אבל נאמר שהוא אמור לצאת במרץ. לפני כמה זמן הלא חוקי נמכר בעשרות פאונדים עכשיו הוא דיי זול אבל חסר למי שיקנה לא חוקי!!!

אשמח אם תתן לנו לינק

לידיעה רשמית בה נאמר שה-DVD ייצא במרץ. למיטב ידיעתי, התאריך האחרון שניתן ליציאתו היה בנובמבר, ואז הודיעה הנהלת הפלויד שמסיבות טכניות זה נדחה “לאביב”. בשום מקום לא נאמר שזה ייצא במרץ, למיטב זכרוני. אבל, כאמור, אם יש לך לינק להודיעה על יציאת ה-DVD במרץ, שנעלמה מעיני, אודה לך אם תקשר אותנו אליה.

thezanani

New member
בסוף קנו לי את "החומה בברלין"!!!

עדיין לא ראיתי את כולו.(החדר של חני אחממ) אבל ישר הצצתי על קומפוטבלי נמב, ויש לי שאלה אחת אליכם, מי זה הבבון הג'ינג'י ששר את הפזמון????????? איכככס!! איך הוא הורס את זה! טומי לפיד היה שר את זה יותר יפה! בעעע בכל מקרה,איך ההופעה לדעתכם? מי שראה רק ואך ורק את המקורי כן? אנחנו שגרירים של רצון טוב של אקו"ם!!

ה”בבון הג'ינג'י”

aשר את CN הוא ואן מוריסון, מגדולי הזמרים שקיימים בכלל. נכון שהביצוע שלו לא היה משהו - השיר פשוט לא בסגנון שלו בכלל - אבל אני ממליצה לשמוע חומרים אחרים שלו, ותראה משהו אחר לגמרי. בחנויות מוכרים בהנחה את האלבום Moondance שלו, ולטעמי זה מקום טוב להתחיל בו. מומלץ ביותר.

flowerboy69

New member
הייתי מגדיר אותו כפולק

או משהו כזה.יש לו שירים יפים מאוד ודיסק אחד שאינני זוכר את שמו שאני מאוד אוהב

קשה להגדיר

שילוב של סול + בלוז + פולק + רוק + השורשים האיריים הג'ינג'יים שלו. אבל עזוב מסגנונות, תקשיב למוסיקה ותחליט בעצמך.

flowerboy69

New member
טוב אבל אני זוכר...

שבאותה ידיעה היה כתוב שהוא נדחה למרץ שזה אביב דרך אגב...

למעלה