Pulse

Pulse

למה רוג'ר ווטרס לא הופיע בה? איפה נמצא האולם הזה? ותסבירו לי על ההופעה באופן כללי בבקשה. אם יש משהו במאמרים או בשאלות הנפוצות שפיספסתי תפנו אותי בבקשה. תודה

נו באמת..

ווטרס לא היה ב-Pulse משום שהוא עזב את הלהקה שנים לפני כן. Pulse צולם בהופעות הפלויד בארל'ס קורט בלונדון, יוני 1984. עוד שאלות? נשמח לענות. אפילו קרייזי...

כל השירים שבוצעו בהופעה

נמצאים באלבום? ההופעה הייתה חלק מסיבוב הופעות? הסיבוב הופעות מוגדר כאיחוד?

ההופעות בארל'ס קורט הוקלטו

משום שהן נערכו באנגליה, כך שהיה קל להביא לשם ציוד, ולעבוד על ההקלטות באולפני חברת התקליטים של הפלויד, EMI. לא כל השירים שבוצעו בסיבוב ההופעות, או בהופעות האלו, יצאו על גבי האלבום. יש גם הבדלים בין הדיסק לבין הוידאו, ויהיו גם דברים נוספים ב-DVD. כן, ההופעות היו חלק ממסע הופעות של הלהקה. לא, זה לא היה "איחוד". למה איחוד?

היו שתי גירסאות?

אחת 94 ואחרת 95 הוידאו שונה כנ"ל הפליילסט והביצוע, חיובי?

כן

האודיו - כרגע בדקתי - הוקלט באנגליה ובאירופה במהלך סיבוב ההופעות; הוידאו צולם כולו ב-Earl's Court. כמדומני שרשימת השירים שונה ג"כ.

כתבתי בהומור, קרייזי ../images/Emo8.gif

אני יודעת שאתה כותב מסלולרי, בעודך עומד על המשמר במקומות מסוכנים.

wish i was here

New member
יש לי את הדיסק של ההופעה

והוא ממש מומלץ,למרות שחסרונו של הקול של ווטרס חסר,גילמור לדעתי הוא זמר לא כל-כך טוב...

One Echoe

New member
ושל מאני...

איזה ביצוע ענק. ואגב, גילמור הוא הזמר שאני הכי אוהב בפלויד. אחרי זה רייט ו-ווטארס אחרי זה... אבל יש משהו מיוחד מאוד בקול של ווטארס. אגב ב', לא כדאי לקנות את ההופעה הזאת לפני שרואים את פומפיי, לטעמי.

JimiH

New member
נצל"ש

יש איזה מארז או איזה הוצאה מיוחדת של הדי וי די עם הסי די?

לצערנו..

הדי.וי.די יצא בקרוב. רק איזה הופעה של 95 או 94 ואיזה שירים? יש מידע בנושא?

למעלה