Punch Lines

SaidinsTaint

New member
Punch Lines

גם אני מעוניין לעזור להחיות את הפורום!
טוב האמת ששרשור זה נפתח ממניעים אישיים בלבד
. אני פשוט לא יכול להשלים את הרשימה לבד.
here goes: בכל ספר* (כמעט, אל תיתפסו אותי במילה
) יש את השורה. שורה אחת, שבדרך כלל אומרת אותה הדמות הראשית של אותו ספר, שאם היא לא מסכמת את הפואנטה של כל העלילה, אז היא סתם שורה ממש ממש נחמדה שהייתי רוצה שתהיה לי
. מתוך Reaper Man: WHAT CAN THE HARVEST HOPE FOR IF NOT FOR THE CARE OF THE REAPER MAN? מבינים למה אני מתכוון? שורות כאלו. למרבה התסכול רק את זו אני זוכר
, אבל אני ידוע שיש עוד. עיזרו לי להשיג את כל החלקים של הפזל - זה שיאסוף הכי הרבה חלקים יקבל פיצוי הולם במשלוח ישיר לבנק הקרוב לביתו במהירות האפשרית
*ספר - מציין את אחד מרבי המכר שנכתבו על ידי טרי פראצ´ט, להלן המחבר ** קוואנטום

ואם במוות עסקינן..

איפלסור האדום: אם ככה איזה דבר יש בעולם ששוה לחיות בעבורו? מוות: חתולים, חתולים זה דבר נחמד איפלסור: לך לעזאזל מוות: ואני לא אהיה היחיד.. מאגנה, מעשי קסמים עמוד 4 ,בע"מ

SaidinsTaint

New member
כבר ההענות גדולה ממה שציפיתי

יש עוד? כשאני אגיע הביתה אני אוכל לעבור על אתרים וספרים עד אז אני תלוי באחרים

SaidinsTaint

New member
Soul Music

I Thought you said that to change the life of one person is to change the whole world. Sometimes the world needs changing.

Death of Rats

New member
שומרים שומרים:

סיכוי של אחד למליון מצליח בתשעה מתוך עשרה מקרים

CMOT Marvin

New member
אני לא זוכר מאיפה

אבל ההמשך הוא (בהחלט לא ציטוטים מדוייקים): וכמה פעמים כבר ניסית? 9 או במקום אחר ומה אם הוא לא מכיר את החוק הזה? ובכל מקרה הציטוט המוצלח לדעתי הוא: SQUAKE.

The Mad Hatter

New member
maskerade

"´It´s still a lie. Like the lie about masks´ ´What lie about masks?´ ´The way people say they hide faces´ ´ They do hide faces´, said Nanny Ogg ´Only the one on the outside´" Carpe Jugulum (אני לא בטוחה בקשר לזה, אבל בכל מקרה, זה קטע נחמד שנאלצתי לקצר P:) Supposing there was justice for all, after all? For every unheeded beggar, every harsh word, every neglected duty, every slight... every choice... Because that was the point, wasn´t it? You had to choose.

SaidinsTaint

New member
The Fifth Elephant

It was not, it could not be real. But in the roaring air he knew that it was, for all who needed to believe, and in a belief so strong that truth was not the same as fact... he knew that for now, and yesterday, and tomorrow, both the thing and, the whole of the thing. The Igor motto: "What goeth around cometh around..."​
לא מצאתי משהו יותר טוב

Meselfoh

New member
מכשפות בחו"ל

"אני יודעת איך סיפורים עובדים". זאת כמובן אמרה שחוזרת על עצמה מפי הגברת הראשונה של פראצ´ט - Allmighty Granny WeahterWax

למעלה