purge

פז יגיל

New member
purge

אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מזה purge? לחצתי עליו ואאו מתכונן למחוק לי או בלוך שבוע, או בוךשבועיים, שלשה או בחודש... איך מבטלים את המחיקה העתידית שהוא מחריכ אותי לעשות? לאחר שימוש נאמן משך כ 7 שנים בפאלם, זו הפעם השניה שכנראה סינכרנתי כך שהכל נמחק. (אני מניחה שלא הסתכלתי והוא שאל אותי אם למחוק, ומרוב מהירות אני פשוט לחצתי על "כן". זו סו של קטסטרופה שאני מנסה להתגבר עליה. עכשיו גיליתי לראשונה את ה purge הזה המאיים למחוק לי שוב את הדטה. תודה מראש על העזרה פז יגיל

Ariyeh1

New member
Purge = ניקוי

אין בפעולה הזו מחיקה עתידית אלא רק מחיקה אחורנית. תוכלי בצורה זו למחקו את כל הפגישות עד שבוע, שבועיים, שלשה שבועות, או חודש אחורנית מהתאריך הנוכחי. יש אפשרות לשמור את הנתנים כקובץ ארכיב במחשב. לא חובה לבצע את הפעולה, תוכל פשוט ללחוץ על ביטול ולא למחוק את הנתונים. קחי בחשבון ששבע שנים של פגישות זה הרבה זמן והרבה מאד נתונים שלוקחים הרהב מקום בזכרון ה- Palm וכדאי לנקות אותו קצת. כאמור יש אפשרות לשמור את הנתונים כקובץ ארכיב במחשב כל שאם את מאפשרת זאת ואת משתמשת ב-Palm Desktop, תוכלי לפתוח ולראות במחשב את אותן פגישות ששמרת, וכן ליבא אותן חזרה ולסנכרן אותן שנית אל ה-Palm

למעלה